Hae
Inka Nitta

KOKO BLOGIHISTORIAN LEMPI ASUKOKONAISUUDET X 8

Mä jäin muutama päivä sitten selailemaan mun vanhoja blogipostauksia ja miettimään omaa kehitystä koko hommassa. Kehitystä on tapahtunut vähän jokaisessa kategoriassa niin kirjoittamisessa kuin valokuvaamisessakin, mutta yksi iso muutos on tapahtunut omassa tyylissä ja vaatteiden yhdistämisessä. Päätin siis toteuttaa tälläisen koko blogihistorian lempi asukokonaisuudet postauksen, jossa esittelen omat kahdeksan lemppariani koko blogihistorian ajalta.

Kamalan vanhoja asukuvia tähän ei valitettavasti päässyt, mutta myös kolmen vuoden takaa löysin asukokonaisuudeen, jonka voisin edelleenkin pukea päälleni. Niin ja nämä eivät ole sitten missään suosikki järjestyksessä.

tbstylehuhtikuu17

Laitetaan ensimmäisenä vuoroon vuosi sitten toukokuussa kuvattu asu. Iski kyllä ikävä kuiviin lämpöisiin keleihin, kun tällä hetkellä ulkona vallitsee synkkyys, loska ja kylmyys. Nuo mustat nilkat paljastavat housut ovat edelleen mun yhdet lempparit ja valkoinen biker mallinen farkkutakki on ikisuosikki, jonka aikoinaan löysin kirpparilta alle kymmenellä eurolla. Koko asupostaus tässä.

midihameessa

Toisena valitsin tämän todella yksinkertaisen asun. Alkuun en tykännyt tästä asusta lähes lainkaan ja pidin todella tylsänä. Midihameen mesh yksityiskohdat kuitenkin tekevät tähän asuun sitä jotain ja tykkäänkin tuosta hameesta ihan kamalasti, vaikka viime vuonna käyttökerrat jäivät ihan minimiin. Näen kuitenkin, että asu on enemmän nykypäivän mua, joten uskon, että hameen käyttökerrat tuplaantuvat tulevana kesänä mikäli säät sallivat. Yksinkertaisuus on kaunista, eikö vain? Koko asupostaus tässä.

heinäkuu17

Tämä asu on mahdollisesti mun suosikkini kautta aikojen ja sama asukokonaisuus valikoitui päälleni monta kertaa kesän aikana. Tässä yhdistyy mun monta lempi juttua mm. vihreä väri, raitapaita ja kimono! Niin ja toi ihana punainen tukka, josta edelleen salaa unelmoin. Tämäkin asu viime kesältä. Asupostaus tästä suosikkiasusta löytyy klikkaamalla tästä.

ASU JA KELTAINEN TAKKI

Neljäntenä valitsin tämän asun, joka oli myös lukijoiden suosikki koko viime vuodelta. Tässä asussa taas yhdistyy noi mun yhdet suosikkihousut ja keltainen nahkatakki, joka saapui mulle postissa valitettavan myöhään ja käyttökerrat jäivät ehkä kahteen. Onneksi tänä vuonna on koko kesä aikaa yhdistellä tuota upeaa takkia asuihin. Tässä linkki asupostaukseen.

6-002

Sitten ensimmäinen asu, joka ei ole vuodelta 2017. Asukuvat on otettu 2016 toukokuussa ja muistan, että neuletakki ja paksut sukkahousut olivat ihan liikaa, sillä aurinko porotti täysiä taivaalta. Tykkään ihan hirmuisesti tästä asusta ja etenkin tuosta hameesta, mutta hame ei vaan enään uppoa omaan tyyliin ja on valitettavan lyhyt. Siksi hame löytyykin jo kirppispussista. Asupostaukseen tästä.

_MG_9810

Vuoden 2016 juhannuksen asua. Tämä shortsihaalari oli tosi kovassa käytössä kyseisenä kesänä, mutta viime vuonna käyttökerta jäi varmaan vain yhteen ja en kyllä ymmärrä miksi, sillä tuo shortsihaalarihan on ihan super upea! Vuoden 2016 juhannuksesta voit lukea tästä ja samalla katsoa kaikki asukuvat!

treffiasu

Seuraavana tämä aivan ihana nahkamekko. Tämä mekko on aivan todella ihana, mutta hieman epäkäytännöllinen. Materiaali on tosiaan tekonahkaa ja polyesteri kun ei tunnetusti hengitä yhtään, ei tällä voi mennä sisätiloihin ja pelkkänä arkiasuna tämä on ehkä hieman liikaa. Mekkoa on käytetty yhdillä treffeillä ja pikkujouluissa, mutta muuten käyttö on jäänyt. Mä kuitenkin rakastan tätä asua ihan super paljon ja täytyy keksiä käyttöä enemmän tässä keväällä. Nahkamekosta voit lukea täältä.

IMG_6424

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä vuoden 2015 kesän juhla-asu. Tämä asu on mun suosikkini vuodesta toiseen kultaisen maxihameen takia. Hame oli tuolloin lainassa mun ystävältä ja pakko kyllä lainata tulevaa kesää ajatellen hame uudestaan. Asupostaus tässä.

Tässä olikin mun kahdeksan kaikkien aikojen lempi asukokonaisuudet. Aika kesäisiä kaikki stailit, joten selvästi mun mieli alkaa olemaan jo kohti kesää.

Mikä on sun lempi asukokonaisuus näistä mun kahdeksasta suosikista?

 

 

 

14 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  Ihania asuja! Ja vau sun hiukset!! <3 tulee ikävä omaa punaista, kun kattelee näitä.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiitos Reetta! Kieltämättä tulee itsellenikin aina tuota punaista tukkaa ikävä. Värjätä en olisi tahtonut, mutta oli se aina niin hävytön, jos värjäystauko kului pitkäksi! 😀

 2. Jenna kirjoitti:

  Ihania asuja! Toi keltainen takki on niin makee <3

 3. Ane kirjoitti:

  Oi todella ihana postausidea ja niin kivoja asuja mahtunut sun vuosiin ♥ Tuo keltainen biker on kyllä ihan täydellinen, onneks pian on sille jälleen kelit 😉 Mä tykästyin näistä varsinkin ekaan, neljänteen ja viimeiseen <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Voi kiitos paljon Ane! <3 Keltainen takki on kyllä ihana ja onneksi ulkona alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että se saa käyttöä jo nyt esimerkiksi neuleen kanssa 🙂

 4. Kata kirjoitti:

  Luin eilen tämän poustin mutta pakko oli palata nyt kommentoimaan. Todella kiva postausidea! Ja hauskaa sinänsä vuosien takaa asuja jotka miellyttää, koska ainakin itsellä sieltä löytyy suurimmaksi osaksi sellasia voieiii asuja 😀 Tuo vikan asun hame <3

  • Inka Monola kirjoitti:

   Oi tosi kiva kuulla Kata, että tää oli susta kiva postausidea! Kyllähän minullakin niitä ”ei enään ikinä” – asuja löytyy enemmän kuin miellyttäviä, mutta aina välillä on näköjään onnistunut jopa silloin 2015 😀 <3

 5. Emma Sini kirjoitti:

  Ihania asuja <3 Ensimmäinen on mun lemppari!

 6. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Ei vitsi miten kivoja asuja!<3 Näitä katsoessa harmittaa vähän etten oo tajunnut aloittaa bloggaamista aiemmin, koska mulla ei ole vanhempia asukuvia tähän tyyliin 😀 Toi viimeinen on mun lemppari ehdottomasti 🙂

 7. Emma kirjoitti:

  Tosi kiva postaus! Mullakin on ollut suunnitteilla tällainen postaus, olen keräillyt pitkin alkutalvea asukuvia, joista tykkään erityisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.