Hae
Inka Nitta

MITÄ TEEN VAPAA-AJALLA?

Tämän päivän postauksen aiheena on mitä teen vapaa-ajalla ja etenkin talvella? Tarkoitan siis aikaa, kun en ole päivätyössäni vaatekaupassa tai tee blogia.

mitä teen vapaa-ajalla?3

harrastussuunnitelmat plörinäksi 2

Koiran kanssa harrastaminen

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu mun siperianhusky pojan kanssa. Vapaapäivinä saatan viettää lenkillä tai koirapuistoissa jopa kolmea tuntia kerrallaan aikaa. Me harrastetaan yhdessä pieniä vaelluksia ja epävirallisesti tokoa avarilla alueilla ja läheisillä kentillä. Tämän talven suosikki oli jäällä käyminen ja juoksentelu. Toivottavasti ensi talvena päästäisiin jo kunnollisiin vetotreeneihin.

mitä teen vapaa-ajalla?5

Käyn kahvilla ystävien kanssa

Kahvi on mun yksi intohimoista ja varsinkin näin talvella oon tykännyt käydä paljon Tampereen eri kahviloissa. On ihana nähdä vapaa-ajalla ihania ystäviä hyvän kahvin kera ja kertoa kuulumisia. Kahviloiden lisäksi harrastetaan tätä myös ystävieni kanssa etenkin mun luona. Kaverit tietää, että ainakun mun luokse saapuu kylään on pannu kuumana ja kahvipöydässä kuluu nopeasti ilta juorutessa.

mitä teen vapaa-ajalla?

Kierrän keskustassa

Minä rakastan kaikkea kaunista ja tykkäänkin kierrellä kaikenmaailman kauppoja keskustassa kavereiden kanssa ja itseasissa jopa yksin. Vaatekaupassa työskentelyn aikana on harvemmin enään muiden merkkejen tai liikkeiden vaatteita tullut ostettua, koska niitä ei vaan yksinkertaisesti ehdi käyttämään, mutta tykkään silti kierrellä ja ihastella. Ikkunashoppailu on tosi jees! Keskustassa käyn myös esimerkiksi elokuvissa tai syömässä, mutta paljon harvemmin.

mitä teen vapaa-ajalla?2

mitä teen vapaa-ajalla?4

Kauneudenhoitoa

Vapaa-ajallani tykkään rentoutua ja hemmotella ihoani. Käytän paljon kasvonaamioita ja oon tykästynyt erityisesti Korealaisesta kosmetiikasta tuttuihin kangasnaamioihin. Harjottelen myös paljon meikkaamista, sillä se on nykyisin yksi iso kiinnostuksenkohteeni. Haluaisin olla parempi meikkaamaan, mutta vain harjottelulla voin parantua! Ylläolevassa kuvassa piirsin rajaukset ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen!

mitä teen vapaa-ajalla sarjat

Katson paljon sarjoja

Olen ihan sarjahullu! Katselen etenkin avopuolisoni kanssa ihan älyttömästi sarjoja sekä myös elokuvia. Juuri eilen aloitettiin katsomaan taas uutta sarjaa, kun muut on jo katsottu tai saatu jenkkitahtiin kiinni. Myös elokuvat on meidän yhteinen harrastus ja etenkin supersankari-aiheiset elokuvat sekä sarjat on ihan lemppareita!

Tässä olikin sitten muutamia juttuja mitä teen vapaa-ajallani. Voisin vielä lisätä intohimoisen musiikin kuuntelemisen sekä laulamisen, jota nykyisin tulee ihan liian harvoin tehtyä.

Mitä sinä teet vapaa-ajalla?

ps. Mun vapaa-ajan arkisia juttuja esiintyy paljon instagram storiesissa @inkanitta

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Olipas kiva postaus, en oo ennen törmännyt tällaiseen 8) Kiva oli lukea mitä teet vapaa-aikanasi, rupesin ihan itsekin miettimään mitäs kaikkea teen ja tuntuu etten oikein mitään fiksua.. :’) Tosin tänä vuonna on ollutkin enempi mielialaani alas vievä tuo talven aika, alan pikkuhiljaa onneksi virkistyä.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Oi kiva kuulla Kata, että tää oli kiva. Mä muistan, kun ennen kirjoiteltiin blogeihin paljon tälläisiä. Talvi on kyllä ollut harmittavan pitkä ja pimeä, mutta onneksi kevät on tuloillaan ja ei enään kauaa, kun kesäkin on täällä! 🙂

 2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Ah noi Palan herkut<3 Mut hei tosi huippu postausidea tää! Tuli itellekkin sellainen fiilis että haluun taas kahvittelemaan ja leffaan, niitä kun itse tulee harrastettua vapaa-ajalla eniten Netflixin lisäksi 😀 Vapaa-aikaa vaan on nyt ihan supervähän, mutta kyllä nää kiireet tästä vielä helpottaa!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Palan herkut on kyllä niin ihania!<3 Joo meidän pitää ehdottomasti mennä taas jonnekkin kahville ja esim. just leffaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.