Hae
Inka Nitta

MAALISKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

maaliskuun loppununeet kosmetiikkatuotteet

Edellinen tammi- ja helmikuun loppunut kosmetiikka oli kyllä todellakin yllättäjä, sillä se keräsi hirmu paljon katselukertoja ja pääsi pitkäksi aikaa tuonne Stoorin luetuimpiin postauksiin, joten ehdottomasti täytyy toteuttaa maaliskuun loppunut kosmetiikka postaus myös!

Maaliskuussa minulta loppui yllättävän paljon kosmetiikkaa, joten päästään heti näkemään perään uusi postaus tästä sarjasta. Alun perin tarkoitus oli tehdä vain kahden kuukauden välein, sillä minulla ei kamalasti kuukaudessa kosmetiikkaa kulu. Eiköhän mennä roskan pariin!

maaliskuun loppunut kosmetiikka 4

Shampoot & hoitoaineet

Pyrin vaihtelemaan hiustenpesutuotteiden merkkejä vähän väliä, sillä joskus kuulin, että hiuspohja tottuu tiettyyn ja sen takia rasvottaa enemmän. Tiedä sitten onko tämä totta, mutta näin tykkään tehdä. Tällä kertaa käytössä oli markettien luotto hiustenpesutuotteet eli Lorel Elvital color-vive ja tämä perhepakkaus. Ostan ehdottomasti uudelleen aina, kun en tiedä mitä uutta kokeilisin!

maaliskuun loppunut kosmetiikka 3

Muut hiustuotteet

Cameleo merkkisen kuivashampoon hankin varmaan viime kesänä ja vähän väkisin käytin loppuun. Minulla oli siis kuivashampoo loppu ja kauppareissulla huomasin, että lompakko oli jäänyt kotiin. Poikaystävä suostui ostamaan vain tämän parin euron halvan uutuuden. Toista kertaa en osta, sillä jätti päänahan kutiavaksi, valkoiseksi, tahmaiseksi ja ei puhdistanut.

The Body Shopin Rainforest hiusmaskin sain mun ystävältäni, jolla oli se jäänyt käyttämättömäksi. Ihan suoraan sanottuna en tähän kamalasti tutustunut vaan käytin vain loppuun. Tästä purkista riitti hiuksien pituuksiin noin kaksi kertaa. Ihan perus hyvä hiusmaski, mutta en tule hankkimaan, sillä Four reasonsin ultra moisture on tällä hetkellä paras koskaan!

maaliskuun loppunut kosmetiikka 2

Rasvat & naamiot

Lumene lähde matte hydration kasvorasvan sain joskus viime vuoden alussa Bette Boxista. Säännöllisin väliajoin tätä olen käyttänyt, mutta sitten vain unohtui. Yövoiteena todella hyvä, mutta esimerkiksi meikin alle ei omasta mielestä käy lainkaan. Tuote oli ihan kiva, mutta tuskin koskaan ostan tätä itselleni.

Missha kangasnaamioita olen tilannut Bearel nimisestä nettikaupasta. Kangasnaamiot ovat yleensä ollut mulle ihan viikottaisessa käytössä, mutta nyt en ole saanut aikaseksi tilata uusia. Missha ja TonyMoly on mun lemppareita kangasnaamio merkeissä.

Victorias secret Pear Glace vartalorasva kesti minulla kyllä tosi kauan. Ostin tämän varmaan kesällä 2016 ja ehdin kyllästyä nopeasti tuoksuun, vaikka se olikin tosi ihana. Victorias Secret ei koskaan oikein ole ollut mun juttu, joten tuskin enään tulen hankkimaan mitään kyseisen merkin kosmetiikkaa.

maaliskuun loppunut kosmetiikka

Muut tuotteet

Palmolive dödö, johon törmäsin ensimmäisen kerran Bette Boxissa ja sen jälkeen olen ostanut tätä dödöä jo monesti. Tykkään paljon, sillä tuoksu on mieto ja pitää hienhajun oikeasti poissa. Jatkossa aion ostaa lisää tätä ja kokeille eri tuoksuja.

Essence get big lashes ripsiväri on mulla ollut käytössä jo pitkään. Parin euron ripsari ja ihan yhtä hyvä, kun monet muut mun kokeilemat kahdenkympin ripsivärit. Itseltäni kyllä löytyy tuuheat ja pitkät ripset jo valmiiksi, joten lähes mikä vain ripsari tekee ihmeitä. Siksi en halua käyttää monia kymppejä ripsareihin, kun saan ihan yhtä hyvän ja näyttävän tuloksen kahdella eurolla.

Tässä tällä kertaa loppuneiden saldo. Katsotaan jos ensi kuussa päästään taas heti toteuttaa loppunut kosmetiikka postaus vai meneekö sitten kahden kuukauden päähän tällä kertaa.

ps. Kauneus tägin alta löytyy lisää kauneusaiheisia blogipostauksia.

6 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Nää postaukset on kyl niin kivoja ja mielenkiintoisia 😀 Tekisi mieli itsekkin kokeilla, mutta mullakin kuluu kosmetiikkaa jotenkin tosi vähän 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Nämä kyllä on! Mäkin luulin aikasemmin, että mulla loppuu jotenkin extra vähän kosmetiikkaa, mutta sitten kun rupesi vaan keräämään näitä pussiin niin huomasi, että kyllähän sitä loppuu! 😀

 2. Jasu kirjoitti:

  Näitä postauksia on niin kiva lukea ja saada vinkkejä mitä kannattaisi testata ja mitä sitten taas ei 🙂 Mulla on ollut myös nuo Elvitalin tuotteet useasti käytössä ja ne on ehdottomasti yksiä parhaimpia marketti hiustenhoitotuotteita ♥

  • Inka Monola kirjoitti:

   Olet ihan oikeassa Jasu, että näistä saa hyvin vinkkejä omiin kosmetiikkatestailuihin. Lorealin Elvitalit on kyllä niin hyviä ja hinta-laatusuhde on ihan kymppi plus! <3

 3. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Mä käytän tosi usein noita Color-vive -shampoita ja hoitoaineita! Ihanan halpoja ja just hoitaa hommansa 😀 Mä hamstrasin teininä kaikkia VS:n rasvoja ja tuoksuja ja juuri vähän aikaa sitten heitin purkit pois, kun tuskinpa ne enää on hyviäkään haha. Ja hei miten mahtava tuon naamion nimi Missha ;D

  • Inka Monola kirjoitti:

   Ne on kyllä ihan parhaita marketti hiustenpesutuotteita! Mä halusin teininä aina noita VS:n juttuja mut en oikeen raaskinnut hamstrata kun oli sillon niin kalliita ja kaikkialta ei saanut niitä. 😀 Joo naureskelin naamion nimelle kans samalla, kun kirjotin tätä postausta 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.