Hae
Inka Nitta

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ + SUKLAAMUNIEN ARVOSTELU VIDEO

hyvää pääsiäistä

suklaamunien arvostelu

Hauskaa pääsiäistä

Hyvää ensimmäistä pääsiäispäivää teille kaikille ihanille! Toivottavasti jo takana oleva pitkäperjantai ja lankalauantai oli rauhottava ja rentouttava. Itse olen viettänyt töissä jo takana olevat päivät ja tänään vuorossa myös minullakin hieman pääsiäisvapaata.

Pian ollaan lähdössä tosi pitkästä aikaan mummulaan poikaystävän ja Bamsen kanssa. Käydään vielä nappaamaan mun äitini mukaan matkaan. Ollaan myös koko talvi haaveiltu Näsijärvenjäästä, joten pyritään huomenna vielä ehtiä sinne lenkkeilemään Bamsen kanssa ja mahdollisesti ottamaan paljon kuvia! Totta kai aiotaan myös syödä tosi hyvin ja maistaa muutama suklaamunakin.

Suklaamunien arvostelu

Tein muuten pääsiäisen kunniaksi munien maisteluvideon yhdessä mun ystävän kanssa ja sitä pääset katsomaan tästä linkistä.

ps. Olethan muistanut tilata mun Youtube kanavan?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itselläni jäi suklaamunat tänä vuonna lähinnä Kinderiin – vanhaan, tuttuun ja turvalliseen 😀

 2. Oili-Maria kirjoitti:

  Kinder on ehdottomasti paras, vaikkakin vähän turhan makea. Mutta monet muut maistuu jotenkin niin… miten sen sanois, ”halvalta”? 😀 Siis sellaselta joulukalenterisuklaalta mitä lapsena ainakin oli niissä kalentereissa.

  • Inka Monola kirjoitti:

   Yllätyin kuinka muiden valmistajien munat olivat parantuneet laadultaan, kuten kerroinkin tuossa videolla. Ei enään niin halvan makuisia kuin ennen 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Minulla jäivät tänä vuonna suklaamunat kauppaan!

  Joka tapauksessa minun suosikkini on aina Kinder!!!!

 4. Mari kirjoitti:

  Tulee vähän myöhässä, mutta kivaa pääsiäistä! 😀 Kinderit on mun lemppareita aina olleet, siitä ei pääse mihinkään. Ruohomunat on ja hyviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.