Hae
Inka Nitta

KÄVIN PR-TOIMISTOLLA IHASTELEMASSA KESÄN MALLISTOJA

marsaana pr-toimistolla

Viikko sitten keskiviikkona suoritettiin tyttöjen Ellin ja Saran kanssa Helsinki reissu, johon sisältyi Fanni K merkin lanseeraus, josta kerroinkin jo aikasemmin viime viikolla. Samalla reissulla käytiin tutustumassa Marsaanan pr-toimistolla brändeihin ja juurikin kesän mallistoihin.

marsaana specsavers pr-toimistolla

Aurinko- ja silmälasimuoti oli ihan älyttömän hyvännäköistä ja en oikesti enään malta odottaa, että pääsen yhdistelemään erilaisia aurinkolaseja tuleviin kevään sekä kesän asukuviin. Lasit ovat muutenkin näyttäneet super hyviltä viimeisimpien kahden vuoden aikana, mutta tänä kesänä se tulee ehdottomasti vielä enemmän olemaan mun mieleen. marsaana tommy hilfiger pr-toimistolla

Marsaanalla oli esillä merkkejä mm. Gant, Tommy Hilfiger, Ellos & Ecco. Kaikki tuttuja merkkejä ennestään ja etenkään merkkeinä Hilfiger ja Gant ei ole mua koskaan oikeen sytyttänyt yleisellä tavalla. Nyt kuitenkin löysin Tommy Hilfigeriltä ihan täydellisen neulepaidan ja mun on vaan pakko saada se! Ihastuin myös koko Hilfigerin kesän mallistoon laukkuja myöden. Kyllä mä taidankin tykätä kyseisestä merkistä siis.

marsaana pr-toimistolla kengät

Toimistolla näkyi myös kesäkenkiä ja etenkin läpsyttimiä oli paljon. Mun mielestä ne on ihan supernättejä, mutta omaan elämäntyyliin tosi hankalia ja jäisi varmasti todella vähälle käytölle. Uskon kuitenkin, että yhdet sandaalit täytyy hankkia kesäksi edes sitten koiran aamu tarpeita varten.

pr-toimistolla aurinko- ja silmälasit

Kokonaisuudessaan siis todella kivoja juttuja löytyi ja sain uutta virtaa ja ideoita omaan pukeutumiseen. Harvoin esimerkiksi sinistä kuviollista haluaisin päälleni pukea, mutta Marsaanalla käydessäni taisin tykästyi siniseen ja astekkikuvion tyyppiseen kuvioon.

pr-toimistolla hilfiger laukut

Oli kyllä todella kiva käydä Pr-toimistolla ja ehdottomasti olisi hauska päästä eri brändejen erilaisiin pressitapahtumiin yms.

Tykkäätkö sä pressi tapahtumista tai oletko koskaan vieraillut pr-toimistolla?

ps. Tsekkasitko jo Fanni K pressitapahtumasta postauksen tästä?

6 kommenttia

 1. Jantunen / Tuuletuksia kirjoitti:

  Ihanaa, tuo tänä keväänä yllättäen kovasti houkutellut oranssiin vivahtava kirkas punainen näkyy täälläkin 🙂 Juuri kun luulin, etten koskaan oppisi käyttämään punaista.

  Ihanaa pääsiäistä!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mä oon aina rakastanut punaista pukeutumisessa. Tänä keväänä ja tulevana kesänä houkuttelee keltainen minua! Sinulle myös oikein kivaa pääsiäistä <3

 2. sofia kirjoitti:

  Oi miten söpöiltä nuo kaikki kengät näyttää 8) <3 Mäkin oon joskus kerran käynyt marsaanalla vierailemassa 🙂

 3. Hannakaisar kirjoitti:

  Herkullisen sävyisiä värejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.