Hae
Inka Nitta

UUSI UPEA FANNI K SISUSTUSMERKKI

fanni k sisustus 5

fanni k sisustus 6

Keskiviikkona kävin hurjan kivassa lanseeraustilaisuudessa Vantaan Flamingossa Ellin ja Saran kanssa. Kyseessähän oli mun ensimmäinen kunnollinen pressi tilaisuus ja pakko sanoa, että tämä ylitti odotukseni ihan sata nolla! Kyseessä oli siis ihan täysin uuden Fanni K – sisustusbrändin lanseeraus Tammer Tukun valikoimaan. Mä ehdinkin jo hieman ennen lanseerausta tutustua netissä kyseiseen merkkiin ja jo kuvien perusteella osasin sanoa, että tykkään. Nyt kun vielä livenä näki malliston tuotteita niin muuta en voi sanoa kuin vau!

fanni k sisustus 3

fanni k sisustus 2

Tapahtuma tosiaan alkoi Outlet Tukun tiloista Flamingossa. Kilisteltiin upeista laseista, kierreltiin myymälässä ja osallistuttiin arvontaan Fanni K:n pisteellä. Hieman myöhemmin siirryttiin samassa rakennuksessa sijaitsevaan Tammer Tukun showroomille, jossa meille tarjoiltiin älyttömän hyvä brunssi. Brunssista ei vain lukenut kutsussa mitään, joten oltiin hetki sitten ehditty hieman syödä. Ruoka oli kuitenkin niin hyvää, että sitä ahtoi vaikka väkisin suuhunsa. Samalla kun syötiin meille kerrottiin lisää Fanni K brändistä ja tarinasta sen takana. Showroomilla oli esillä myös Tammer Tukun muita merkkejä, jotka olivatkin mulle ennestään tuttuja. Mm. Mustang, Maku kitchen life, Rento & 4living.

fanni k sisustus

fanni k sisustus 8

Itsessään Fanni K mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista sisustus, lifestyle ja keittiötuotteista. Meille kerrottiin, että malliston jokainen tuote kertoo omaa tarinaansa yksilöisellä tavallaan. Värimaailma tuotteissa oli hempeä, klassinen ja muodikas. Väreinä löytyi valkoista ja harmaata, hieman mustaa ja hempeää vaaleanpunaista, vihreää sekä ihanaa vaaleansinistä. Materiaalit mallistossa ovat myös tarkoin valittuja ja tykkäsin erityisesti, kun materiaalina esimerkiksi matoissa on käytetty mm. villaa ja puuvillaa.

fanni k sisustus 4

fanni k sisustus 7

Pakko sanoa, että kyllä mä olen ihan myyty Fanni K mallistosta! Omiksi lemppareiksi valikoitui upeat villamatot, ihana neulottu torkkupeitto sekä kauniit pallotyynyt. Myös yksi harmaa vaasi herätti kiinnostukseni ja ehdottomasti on käytävä shoppailemassa tuossa Nekalan Tammer Outletissa.

Kiitos Fanni K ja Tammer Tukku ihanan tilaisuuden järjestämisestä. Kiitos myös kaikille toimijoille ja blogiystäville. Fanni K merkkiin ja valikoimaan voit tutustua paremmin heidän nettisivuillaan painamalla tästä. Sivuilta voit myös tilata tuotteita kotiin.

fanni k brändäys asu

ps. Luithan edellisen postauksen hiustuotteista tästä?

6 kommenttia

 1. Viivi.N kirjoitti:

  Ihanan näkösiä sisustus juttuja! Ihan mun värisikiäkin 😀

 2. Jasu kirjoitti:

  Kuulostaapa kivalta tilaisuudelta ja nuo tuotteet ovat hurjan ihania ♥ Aloin eilen itsekin Googlettelemaan tuota Outlet Tukkua ja sinne on nyt pakko päästä! Haluaisin tuollaiset jättineulos viltin ja sellaisen solmutyynyn 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Tilaisuus oli kyllä tosi kiva ja merkkinä toi Fanni K on just eikä melkein! Tammer Tukku tosiaan firman nimi ja heillä Vantaalla tuo Outlet Tukku ja Tampereella Tammer Outlet, joka on sitten isompi. Suosittelen kyllä käymään ja tustumaan kaikkiin heidän merkkeihin 🙂 <3

 3. Emma kirjoitti:

  Nää värit on kyllä ihanan hempeitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.