Hae
Inka Nitta

FOUR REASONS HIUSTUOTTEET TESTISSÄ

Four Reasons hiustuotteet testissä

Mulla on nyt muutama viikko ollut Four Reasons hiustuotteet testissä KC Professionalilta. KC itsessään on mulle jo monen vuoden takaa todella tuttu merkki ja Four Reasonin shampoo, hoitoaine ja öljy on ollut jo yläaste ajoilta tosi kovassa käytössä. Olen suosinut kyseistä merkkiä jo kauan myös siksi, että brändi on suomalainen. Ilokseni KC lähetti kuitenkin sellaisia Four Reasons hiustuotteita, jotka eivät olleetkaan ennestään tuttuja. Nyt pari viikkoa testanneena ajattelin tehdä tälläisen ”Four Reasons hiustuotteet testissä” esittelypostauksen. Osa tuotteista Four Reasons Black Edition tuotteita ja osa taas ihan noita perinteisiä.

four reason volume

four reason kiinnityssuihke

Four Reasons Black Edition All Day Volume Spray

Ensimmäisenä esittelen tätä Four Reasonsin Black Edition sarjaa. All Day Volume Spray on viimeistelysuihke hiusten muotoiluun ja esimerkiksi kaupauksen kiinnittämiseen. Tuote antaa ilmavuutta, runsautta ja esimerkiksi  luonnollisen viimeistelyn. Mitä enemmän tuotetta suihkuttaa hiuksiin, sitä vahvempi pito tulee! Tuote on hieman lakan tyyppinen, mutta kevyempi ja ehdottomasti mukavampi. All Day Volume Spray ei jätä tahmeaa tunnetta hiuksiin.

four reason vaahto

Four Reasons Black Edition The Whip

The Whip on täysin uudenlainen vaahtovoide, joka yhdistää hiusseerumin ja hoitoaineen parhaat ominaisuudet. Tuote antaa kiiltoa, hoitavuutta ja sisältää mm. lämpösuojan. Vaahtovoiteessa on aivan taivaallinen vaniljainen hento tuoksu ja koostumus on todella miellyttävä. Tuote sopii erityisesti pitkiin hiuksiin, sillä se antaa hoitavuutta ja tukea, mutta ei anna lainkaan painoa hiuksiin. Vaahto on myös todella riittoisaa.

four reason foam

four reason föönaussuihke

Four Reasons Black Edition Foamy Blow Booster

Foamy Blow Booster on hiuksissa vaahtoutuva föönaussuihke, jota suihkutetaan kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja sen jälkeen föönataan kuiviksi. Tuote antaa voimakasta tuke tiettyihin kampauksen osioihin. Todella hyvä yksityiskohtien muotoiluun ja antaa kivaa kohotusta myös tyveen.

four reason hiusmaski

Four Reasons Ultra Moisture Treatment

Tämä tehokosteuttava intensiivihoito on ehdottomasti mun paketin lempparituote! Ultra Moisture Treatment tehokosteuttaa, rakennepaikkaa ja palauttaa hiusten pehmeyden ja kiillon. Sisältää B5-provitamiinia. Hiusmaski levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5-10minuuttia ja pestään huolellisesti pois. Tämä tuote sopii kaikille hiustyypeille ja suosittelen vahvasti!

four reason root cover

Four Reasons Root Cover

Root Cover on tarkoitettu juurikasvun peittämiseen kampaamokertojen välissä. Sopii myös kampausten yksityiskohtien muotoiluun plus antaa rakennetta ja volyymia tyveen. Tyvisuihketta löytyy vaaleasta täysin mustaan ja itselleni valikoitiin väri Espresso, joka on tarkoitettu viileän ruskeille hiuksille. Tätä en vielä ole päässyt testaamaan, sillä tyvikasvuni ei ole vielä ollut kovin pitkällä. Uskon kuitenkin, että todella kelpo tuote!

Onko Four Reasons hiustuotteet sulle tuttuja tai KC Professionalin muut tuotteet?

ps. Snapchatissä löydyn nimimerkillä iiingerr

4 kommenttia

 1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Oi vitsi miten kivoja noi kaikki kuvat on tässä! Tosi ihana toi puinen juttu tossa alustana ja noi kukat<3

 2. Jenna kirjoitti:

  Four Reasonin tuotteet on aivan ihania ja tuoksuvat vielä taivaalliselle! <3

  Ostin itselleni nyt testiin juuri tuota Ultra moisture-sarjaa hiustenpesuun, jos saisin pörröiset ja kuivat hiukseni kuriin! 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Four Reasons on ihan parhautta!<3 Ainakin tuo Ultra moisture hiusmaski on paras mitä ikinä olen testannut, joten uskon että et tuu pettymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.