Hae
Inka Nitta

KEVÄÄN ASUINSPIRAATIOTA

Kevät pukeutuminen on jo jonkin aikaa näkynyt vaatekaupoissa ja pikkuhiljaa myös katukuvassa alkaa sitä näkymään ihanan auringon paisteen vuoksi. Mä olen ainakin ihan super innoissani pikkuhiljaa lämpenevistä keleistä, valoisuudesta ja juurikin niistä ihanista kevät uutuuksista! Nahkatakit on esimerkiksi aina keväisin yksi sellainen mun must have pukeutumisessa. Kaupallisen yhteistyön merkeissä pääsin kokoamaan kolme mun tyylistä, mutta erilaista asua Espritin valikoimasta.

Mä metsästin nettikaupasta kolme erilaista nahkatakkia ja kokosin niiden ympärille erilaiset asukokonaisuudet. Tässä siis hieman esimakua kuinka mahdollisesti pukeutuisin tulevana keväänä. Klikkaamalla aina vaatekappaleen nimeä pääset kyseiseen tuotteeseen verkkokaupassa. Tässä siis kevään asuinspiraatiota!

kevään asuinspiraatiota 1

neulepaita / tyllihame / kimalletennarit / olkalaukku / rannekello / nahkatakki

Asu numero yksi on hieman hempeä. Viime kesänä syntyi suuri tyllihame buumi ja myös minä hurahdin siihen. Metsästin pitkään täydellistä tyllihametta, kunnes lähes samanlainen osui mun silmiin töissä kuin kollaasissa oleva. Odotan jo todella innolla, että pääsen yhdistämään ohueeseen neuleeseen, tennareihin ja nahkatakkiin mun viimevuotisen tylliunelman.

kevään asuinspiraatiota 3

trumpettihihainen pusero / tekonahkahousutlompakko / avokkaat / nahkatakki

Asu numero kaksi sisältää nahkaa, nahkaa ja nahkaa! Mun en tiedä mitä puen päälleni asu yleensä sisältää jotain tekonahka yksityiskohtia. Omaan silmään nahkahousut toimii aina! Tulevana keväänä näen jo yhdisteleväni kontrastia tuovia nahkahousuja punaisiin ja keltaisiin puuvillapaitoihin. Lumien sulamisen jälkeen voi kaivaa myös kitten heels – korolliset avokkaat kaapista.

kevään asuinspiraatiota 3

college / housut / nahkatakki / bootsit / shopperi

Tämä kolmas ja viimeinen asu on varmaankin eniten mun näköinen. Housujen sivussa oleva raita on nyt tosi kovassa muodissa ja mähän myös omistan yhdet siistit kangashousut, joiden sivussa vaaleanpunainen raita. Myös toiset hieman eri malliset valkoisella raidalla kiinnostaisi. Punainen nahkatakki on jo pitkään ollut hankintalistalla, joten ehkä sellainen pääsee ostoskoriin täksi kevääksi.

Olethan tykännyt Inka Nitta – facebook sivusta?

14 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Se on kyllä kevään merkki ku alkaa käyttää nahkatakkia xD iteki otan aina käyttöön ku tulee pikkusenki lämpimämpää. Toi eka asukokonaisuus on kyl eniten mun mieleen :3 Tyllihame on sellanen jonka todellakin tahtoisin lisätä vaatekokoelmaani. Juuri täydellistä ei oo vaan löytyny vielä

  • Inka Monola kirjoitti:

   No kyllä vain. Nahkatakki kelejä mä kaikkein eniten odotan! Kiva kuulla, että löysit sun lempparin näistä kolmesta. Ehkä ja toivottavasti tänä vuonna säkin löydät sun unelma tyllihameesi 🙂

 2. Birgitta Kemppainen kirjoitti:

  Tuliskin jo kevät! Alan pikku hiljaa lämmetä tuolle tyllihameelle..vois ehkä ensimmäistä kertaa sellaisen jopa hommata. 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   No älä muuta sano! Tyllihameet on ihania ja niitäkin on jopa monia erilaisia, joten ehkä sullekkin löytyy se oma ”malli” 🙂

 3. Teresa kirjoitti:

  Mun lemppari noista on varmaankin noi sivuraidalliset housut! ihanaa kun kohta saa taas vetää nahkarotsin päälle

 4. Jenni T kirjoitti:

  Mä tykkään myös ekasta asukokonaisuudesta eniten! Mut taistelen kirjaimellisen ja henkisen ikäni suhteen… enkä tiedä voiko 35vee pitää vielä tyllihametta…? Henkinen minä pitäisi ehdottomasti

 5. Kata kirjoitti:

  Ahh tyllihame kokonaisuus, se on aivan ihana <3 Nyt pitää kyllä se cropattu nahkatakki ettiä, se ois tyllihameen kans niin upee kombo 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mä hankin itse viime vuonna keltaisen cropatun nahkatakin ja ostin kaverilta mustan ihan vaan siks, että voin käyttää hameita takin kanssa! 😀

 6. Minna kirjoitti:

  Raitahousut on kyl superkivoja! Ostin omani jo syksyllä mut ei oo viel päässy kunnolla käyttöön, onneks pian alkaa lämmetä niin voi vetästä nekin jalkaan 🙂

 7. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Ihania asuja, etenkin tuo ensimmäinen kollaasi jotenkin kolahti :). Voi kun se kevät pian jo alkaisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *