Hae
Inka Nitta

TAMMI- JA HELMIKUUN LOPPUNUT KOSMETIIKKA

Olen pidemmän aikaa jo halunnut lisätä kosmetiikkapostausten määrää ja muutamissa kauneus-aiheisissa blogeissa olenkin törmännyt tälläiseen loppuneet postaussarjaan. Mulla ei kosmetiikkaa kulu ihan joka kuukausi kamalan paljoa, joten toistaiseksi voisin tehdä tätä sarjaa aina kahden kuukauden ajalta. Tietenkin, jos joku kuukausi tuntuu, että kosmetiikkaa kuluu enemmän teen sitten yhdeltä kuukaudelta.

loppunut kosmetiikka 5

Nyt kuitenkin mennään alkuvuoden loppuneisiin kosmetiikkajuttuihin ja katsotaan mitä olen tykännyt sekä ostaisinko uudestaan. Näiden lisäksi paljon mm. erilaisia näytepussukoita sekä kangasnaamioita on tullut käytettyä, mutta niiden pakkauksia en ole säilyttänyt. Tässä siis kahden kuukauden ajalta loppunut kosmetiikka.loppunut kosmetiikka 4

Lush

Buche de Noel kasvojenpuhdistussavi kuului Lushin joulukauden tuotteisiin. Tämä oli todella riittoisaa, teki ihon todella pehmeäksi ja oikeasti puhdisti. Tuotteen hajusta en tykännyt ollenkaan, mutta mitä enemmän tätä puhdistussavea käytti sitä enemmän siihen hajuun tottui. Tämä kuitenkin oli joulukauden tuote, eli vaikka haluaisinkin tuotetta lisää, ei sitä enään valikoimista löydy.

 Snow fairy vartalohoitoaine kuului myös Lushin joulutuotteisiin. Harmittaa kyllä, että tätä ei juuri nyt enään saa, sillä tykkäsin todella! Tämän tuotteen tuoksu on taivaallinen ja koska olen todella laiska rasvaamaan suihkun jälkeen, oli tälläinen vartalonhoitoaine todella fiksu juttu mulle!

loppunut kosmetiikka 2

Suihkugeelit

Palmolive Strawberry Touch suihkugeelin ostin yhdellä ruokakauppa reissulla, kun muistin, että kaikki suihkugeelit olivat loppu. Ihan kiva ja hyväntuoksuinen perus suihkugeeli, mutta en usko, että ostan uudelleen!

TBS Vanilla Pumpkin suihkugeelin sain ystävältäni syksyllä. Mä rakastan yli kaiken The Body Shopin tuotteita ja vitsit, että harmittaa kun tämäkin oli vain syksyn kausi tuote. Ihan taivaallinen ja ehkä paras tuoksu koskaan! Ostaisin ehdottomasti lisää, jos tämä vain edelleen olisi valikoimissa.

loppunut kosmetiikka 1

Vartalonkuorinta

organic shop body scrub kesti mulla varmaan yli puoli vuotta. Tykkäsin ihan super paljon tästä ja etenkin kahvi tuoksuna ja tuotteen pääraaka-aineena toimi paremmin kuin hyvin. Hinta-laatu suhde törmää tosi hyvin tällä kosmetiikkamerkillä ja ehdottomasti aion jatkossakin ostaa organic shopin vartalokuorintoja.

loppunut kosmetiikka

Rasvat

Nivea soft on ollut mun suosikki rasva jo kauemmin kuin muistan. Tätä kului kaksi kappaletta parissa kuukaudessa. Pääsääntöisesti rasvaan mun kasvot tällä Nivean rasvalla aamuin ja illoin, mutta välillä käytän tätä myös kuivuneisiin käsiin sekä ihan vartalolle. Jatkossakin aion todellakin ostaa tätä rasvaa!

Siinä olikin kaikki tammi- ja helmikuun loppunut kosmetiikka. Katsotaan millainen seuraava satsi on!

Kuluuko sulla kosmetiikkaa kuukaudessa minkä verran?

ps. Klikkaa tästä, jos haluat nähdä Haskisti-blogin uusimman postauksen!

12 kommenttia

 1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Uuu täähän oli kiva postaus! Musta tuntuu etten saa koskaan mitään käytettyä loppuun 😀 Mut jos oikein tarkoituksella säästäisin loppuneet purkit, niin kai siinä sit huomais että kyllä ne joskus loppuu 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Mun on pitänyt tää postaussarja aloittaa jo monta kuukautta sitten, mutta just ton takia en oo alottanut. Nyt ihan väkisin säästin purkit ja huomasin, että kyllähän sitä jonkin verran kuluu 🙂

 2. SanniiJuliaa kirjoitti:

  Organic shopin vartalokuorinnat on pure love! Kahvikin on siitä tehokas aine, että se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja sen vaikutuksesta silottaa ihoa! 🙂 Suosittelen tuoksun puolesta sarjan mango ja vadelma -vartalokuorintoja – taivaallisen tuoksuisia! Nää kuukauden loppuneet -postaukset on huippuja kun saa yhteenvedon kaikista tuotteista mitä on käyttänyt ! Kiinnostuskin heräsi Lushin kohdalla, mutta harmi ettei esittelemäsi tuotteet löydy enää valikoimasta :-/ Noi limited edition tuotteet on kavalia, sillä kun suosikin löytää, sitä ei olekaan enää saatavilla !

  • Inka Monola kirjoitti:

   Tykkäsin kyllä ja kovaa! Tuoksun puolesta viime kesänä metsästin tuota Vadelmaa, mutta just ainakin Tampereen Sokoksella oli joka kerta loppunut, kun minä siellä kävin. Joo toi Lush kyllä harmittaa, kun etenkin tuo Snow Fairy tuoksuna on ihan taivaallinen 🙁

 3. Viivi kirjoitti:

  Noh mulla kului kosmetiikktuotteita varmaan puolet enemmän kun sulla, mutta mä nyt kulutan niitä vähän liikaakin 😀 Toivotaan että Vanilla Pumpkin tulee myös ensi syksynä lisää 😉

 4. Ane kirjoitti:

  Todella mielenkiintoinen postaus ♥ Musta on aina kiva kuulla muiden suosituksia ja varsinkin tuotteen loputtua sitä helpommin miettii, haluaako ostaa saman uudelleen 🙂 Haha, aina noi kausituotteet nousee lemppareiksi ja sitten niitä ei enää saa mistään 😀

  • Inka Monola kirjoitti:

   Jes hyvä kuulla, että tykkäsit tästä! Noi kausituotteet on kyllä ihan kamalia just siks, kun just ne aina nousee suosikeiksi! 😀

 5. Jasu kirjoitti:

  Olipa kiva lukea sultakin tälläinen postaus 🙂 Lushin tuotteet ovat aina kyllä niin ihania <3 Tuota kahvikuorintaa haluaisin myös testata jossain kohtaa kun saan ensin vähän muita kuorintoja loppumaan 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Kiva kuulla, että tämä oli kiva! Lushin tuotteet ovat kyllä ihania, mutta tuo Snow Fairy harmittaa. Kahvikuorintaa en voi kuin suositella 🙂

 6. Fiia kirjoitti:

  Itsestä tuntuu, että en meinaa koskaan saada mitään kosmetiikkaa loppumaan 😀 Mutta näitä muiden postauksia on kyllä aina kiva lueskella – saa hyviä suosituksia, sillä yleensä loppuun kulutetuista tuotteista on antaa oikeasti todenmukainen arvio 🙂 Tosi kivat tuotekuvat oot ottanut kans!

  • Inka Monola kirjoitti:

   Musta myös tuntuu, että kamalan vähän kahdessa kuukaudessa. Tämä varmaan siksi, kun itse ainakin kyllästyn yhteen tuotteeseen ja käytän uusia jo ennenkuin vanha on loppunut. Kiitos paljon ja hyvä, että tää oli sun mieleen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.