Hae
Inka Nitta

PUHELINSHOTIT + HELMI- JA MAALISKUUN TEKEMISIÄ

Täällä taas paljon tykätty puhelinshotit postaus viimeaikaisista kuvista. Tagin alta Snapchat löydät aikaisempia tälläisiä puhelinkuvilla varustettuja kuulumispostauksia. Omaan makuun näitä on hurjan hauska toteuttaa ja monilta muilta bloggaajilta tykkään myös lukea näitä, sillä näissä postauksissa saa maistaa sitä oikeaa arkea ja nämä ovat jotenkin niin aitoja. Tykkäätkö sä lukea bloggaajan kuulumisia puhelinshotit postauksen muodossa?

puhelinshotit 1

1. Ihana rakas Bamse. 2. Todella pitkästä aikaa Ikeassa lounaalla! 3. Ensimmäistä kertaa tämän hetken lemppari neule ja housut päällä. 4. Kuvatekstin mukaisesti työnaama-selfie. 5. Pala Cafe taitaa olla mun ja Ellin vakio paikka. 6. Olympialaisia.

puhelinshotit 2

7. Cafe & Salad Bar Sanna’s issa oli ihan huippu hyvät salaatit! 8. Pirkkalan myymälässä on niin kivat peilit, että oon taas tykästynyt jakamaan mun päivän asuja Snapchattiin ja instastoriekseen. 9. Viime viikkoina on ollut aivan ihana auringonpaiste iloistuttamassa. 10. Tää on aina tätä, kun harjaa koiraa. 11. Ikurin Pyhäpolku, josta kokonainen postaus löytyy tästä. 12. Vuorenvallottaja Bamse!

puhelinshotit 3

13. Tässä myös mun yksi suosikki-asuistani tällä hetkellä. 14. Arjen lempparihetki on tämän rakkaan rapsuttaminen. 15. Alexa Dagmarin kirja saapui vihdoinkin postissa. Tässä postaus kirjavinkeistä. 16. Käytiin avopuolison kanssa pitkästä aikaa leffassa ja Black Panther oli kyllä kova, niinkuin kaikki supersankarileffat! 17. Filtterillä höystetty selfie. 18. VERO MODAN Bloggaaja-ilta, josta kirjoitin myös postauksen ja tein pienen videon tänne.

puhelinshotit 4

19. Ihan vaaleanpunaisena taas samoissa vaatteissa, kuin aikaisemminkin esiintynyt. Huomaa, että lemppari-asu! 20. Ellin kanssa tsekattiin Veljeni Vartija ja mulla oli odotukset tosi matalalla. Leffa oli todellakin parempi mitä mä luulin! 21. Kimonot on mun uus lempparijuttu ja töissä ehdottomasti lemppari vaatekappale on tällähetkellä tuo Pieces-merkkinen kimono! 22-24. Viime lauantaina Hennan kanssa suunnattiin Pyhimyksen keikalle, joka oli ihan super hyvä! Tästä on tulossa vielä myöhemmin omaa postausta.

Ps. Snapchatissä mua voit seurata nimimerkillä iiingerr ja instagramissa olen tuttu ja turvallinen @inkanitta

12 kommenttia

 1. Priska kirjoitti:

  Siis apua, miten suloinen koira sulla on! <3 Tykkään kyllä seurailla tällaisia postauksia, koska niissä tulee yhteen ns. parhaat palat snäpeistä 🙂

 2. hanna kirjoitti:

  Puhelinshottipostaukset on kyllä ihan kivaa vaihtelua, tuo vähän sitä ”tavallista arkea” kaiken keskelle! 🙂

  hanna

  http://www.hannamariav.com

 3. Reetta kirjoitti:

  Näitä postauksia on ainakin hauska tehdä, jos ei muuta. Ja usein blogin lukija ei välttämättä seuraa muualla someissa, joten kiva raottaa sitä arkea vähän tännekin puolelle. Tän postauksen myötä täytyykin käydä lisäämässä sut snäpissä! <3 🙂

  • Inka kirjoitti:

   Tekeminen on kyllä ihan super hauskaa ja vähän pääsee aina itse samalla katsomaan mitä onkaan puuhannut. Joo hei lisää ihmeessä, seuraan sua kyllä takaisin <3

 4. Emma Karoliina kirjoitti:

  Tälläsistä postauksista saa kyllä kätevästi kuvan viimeaikaisista kuulumisista ja pystyy helposti kertomaan paljon kuulumisia kuvin ja sanoin 🙂

 5. Saija kirjoitti:

  ​​​​Hei, mun blogissa on haaste sulle <3 🙂

  ​http://saijis.indiedays.com/2018/03/07/millainen-bloggaaja-olen/

 6. Emma kirjoitti:

  Ai vitsit miten söpö Bamse on <3 Huskyt on kyllä tosi suloisia koiria. Mä tykkään lukea tällasia puhelinräpsy postauksia, mun mielestä ne on monipuolisia ja on kiva nähdä mitä toinen on puuhaillut. jos ei henkilöä snäpissä esimerkiksi seuraa!

  P.s; Selailin sun blogia ja liityin bloglovinin kautta lukijaksi!

  • Inka kirjoitti:

   Bamse kiittää! <3 Mäkin tykkään just siks lukea muilta näitä postauksia, koska pääsee paljon syvemmälle kyseisen henkilön arkeen. 🙂

   Voi kiitos ja tervetuloa seurailemaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *