Hae
Inka Nitta

KIRJOJA BLOGGAAMISESTA

kirjoja bloggaamisesta unelmahommissa ja nuoren naisen opas

Kirjoja bloggaamisesta tai ehkä pikemminkin kirjoja bloggaajilta. Mä olen aina tykännyt lukea. Hirveän vähän sitä on vain koko elämän aikana tullut tehtyä. Nykyään sitä väkisin melkein unohtaa kirjojen olemassa olon, kun iltaisin selailee puhelimella somet läpi ennen nukkumaan menoa. Bloggaaminen on mulle rakas harrastus ja unelmatyö, joten olen innostunut bloggaajien kirjoista. Mä omistan kaksi kirjaa kyseisellä aiheella ja kyllä itse ainakin koen, että olen saanut niistä hyviä vinkkejä tähän blogi hommaan.

kirjoja bloggaamisesta unelmahommissa

Satu Rämö ja Hanne Valtari ovat kirjoittaneet kirjan Unelmahommissa. Kirja kertoo siitä kuinka tehdä työ itsellesi siitä mistä pidät. Molemmat naiset ovat ammattibloggaajia ja mm toimittajia. Kirjassa kerrotaan heidän matkansa yrittäjiksi ja paljon vinkkejä miten mm. saa ajan riittämään kaikkeen ja esimerkiksi millainen on bloggaajan työpäivä. Todella oiva kirja heille, jotka haluavat yrittäjiksi tai esimerkiksi alkaa tienaamaan blogillansa.

Takakannessa lukee näin: Haaveiletko jättäväsi palkkatyön ja alkavasi tehdä työksesi sitä mistä pidät? Mietitkö miten yhdistää intohimo ja elannon hankkiminen? Haittaako, jos yhden intohimon sijasta onkin monta kiinnostuksen kohdetta? Kaksi luovan alan yksityisyrittäjää Satu Rämö ja Hanne Valtari kertovat, miten he tekivät loikan unelmien töihin – ja miten se voi onnistua sinultakin.

kirjoja bloggaamisesta nuoren naisen opas

Toisena kirjana omistan tämän Alexa Dagmarin kirjoittaman Nuoren naisen opas. Kirjasta olen haaveillut jo siitä asti, kun kyseinen opus julkaistiin. Vasta vähän reilu viikko sitten kirja kolahti mun postilaatikkoon ja voi kuinka onnellinen olen! Tämä kirja onkin sitten täysin erilainen kuin tuo edellinen esittelemäni, sillä kirja sisältää tekstin lisäksi super kauniita kuvia. Tämän kirjan olen vain silmäillyt läpi ja lukenut puoleen väliin, mutta muuta en voi sanoa kuin super kaunis toteutus ja ihania juttuja! Nuoren naisen oppaassa on erilaisia aiheita mm. Vaatekaapin ABC, kauneuden hoidosta, matkustamisesta ja rakkaudesta.

Takakansi kertoo kirjasta näin: Kuinka löytää oma tie ja luoda itselle hyvä ja mieluisa elämä? Lempeästä ja inspiroivasta nuoren naisen oppaasta löydät parhaat neuvot tyyliin, kauneuteen, sisustukseen ja menestymiseen.

kirjoja bloggaamisesta

Oletko sä lukenut kirjoja bloggaamisesta tai bloggaajilta?

Näiden lisäksi en itse muita kirjoja ole lukenut, mutta esimerkiksi vuonna 2014 on julkaistu kirja Blog By the Book, mutta oman tiedon mukaan tätä ei enään ole saatavilla missään. Vielä kiinnostaisi ostaa Mariannen E-kirja bloggaamisesta, mutta jotenkin olisin toivonut, että se olisi tullut ihan normaalina perus kirjana myös.

4 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  En oo lukenut kirjoja bloggaamisesta, sillä koen saavani eniten neuvoa ja tukea bloggaajilta 🙂 esimerkiksi Stoorista sain mahtavia bloggaajatovereita, joiden kanssa on keskenään tullut jaettua vaikka mitä vinkkejä! Toki meistä kukaan ei tee päivätyökseen bloggaamista, että ei sellaista kokemusta oo tullut kuultua. Pitää siis harkita jos jonkin kirjan lukisi!

  • Inka kirjoitti:

   Itse koen myös saavani hyvää tukea ja neuvoja itse bloggaaja kollegoilta, mutta kirjoista saa aina ammattilaisen näkökulmia ja mun mielestä oli mielenkiintoista lukea heidän tarinaansa, kuinka on päätynyt kyseiseen ammattiin. Unelmahommissa kirjasta sai myös super hyviä vinkkejä muutenkin yritystoimintaan. Suosittelen ehdottomasti molempia kirjoja 🙂

 2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Siis mä niin haluan tuon Alexan kirjan! Äiti kuulemma oli sitä metsästänyt mulle joululahjaksikin jopa silloin julkaisuvuonna, muttei ollut löytänyt 😀 Toi ensimmäinenkin kuulostaa todella mielenkiintoiselta, joten tarviikin ehkä napata se sulta lainaan vielä joskus ;D

  • Inka kirjoitti:

   Alexan kirjaa ei mun käsityksen mukaan saa tällä hetkellä kuin tuolta kustantajan nettisivuilta. Joo hei lainaat ehdottomasti ton Unelmahommissa multa heti kun saan sen itse ensin luettua! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.