Hae
Inka Nitta

TÄTÄ MÄ HALUAN TEHDÄ!

tätä mä haluan tehdä

Siirtyminen Stooriin on ollut yks parhaimpia juttuja mun blogin historiassa. Vähän alle kuukauden vasta olen täälä ollut, mutta se kuitenkin tuntuu jo siltä. Tämä siirto tuli niin hyvään väliin jotenkin. Hieman jo jonkin aikaa hukassa ollut inspiraatio sekä motivaatio heräsi ihan täysin uudelle tasolle, mitä mulla on viimeksi ollut vuoden 2016 alku kesästä.

Musta tuntuu siltä, että vuosi 2018 tulee olemaan blogini parhaimpia ja menestykseimpiä vuosia. Tänä vuonna on tosiaan tehty jo tämä siirto portaaliin, oltu yhdessä blogi-illassa, kasvatettu lukijamäärät kaksinkertaisiksi verrattuna esimerkiksi marraskuuhun tai joulukuuhun. Keväällä on tulossa super kivoja juttuja blogirintamalla mm. pari vähän isompaa yhteistyötä, pr-tapahtumia ja blogimiittejä!

Tätä mä haluan tehdä!tätä mä haluan tehdä 3

Kyllä mä sanoisin, että tätä mä haluan tehdä. Syksyllä blogi täyttää seitsemän vuotta ja kertaakaan en ole bloggaamista lopettanut tai muistaakseni edes harkinnut lopettamista. Tähän reiluun kuuteen vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Olen saanut uusia tuttavuuksia ja jopa ihan ystäviä, rohkeutta, elämänkokemusta ja kokea paljon kivoja tapahtumia.

Te ihanat rakkaat lukijat ootte mahdollistanut kaiken tän, joten kiitos siitä, että jaksatte lukea mun juttuja! Olisin ihan todella otettu, jos jaksaisitte ehdottaa mun blogia teidän suosikiksi tänne. Linkin takaa löydät eri kategorioita joihin voit mut tai kenet tahansa suosikkisi laittaa. Kiitos paljon jo etukäteen.tätä mä haluan tehdä 4

 

ps. Seuraathan mua jo instagramissa nimimerkillä @inkanitta

12 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Blogin muutto portaaliin tuo kyllä aina uutta virtaa. Varsinkin, jos on mieleinen portaali.

  Ihania juttuja luvassa sun blogirintamalla!

 2. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Samoja fiiliksiä täälläkin, vaikka mulla on Stoorissa takana vasta muutama päivä! Tästä tulee hyvä vuosi<3

 3. Minna kirjoitti:

  Ihanaa että oot saanut uutta innostusta! Voin samaistua sun fiiliksiin, bloggaaminen on kyllä parasta <3

 4. Minna Rajala kirjoitti:

  Kiva kuulla, että Stoori on tuonut uutta motivaatiobuustausta bloggaamiseen! 🙂 Kevään suunnitelmat blogirintamalla erilaisine yhteistyökuvioineen yms. kuulostavat myös tosi hyviltä ja lupaavilta!

 5. Henna kirjoitti:

  Itsellä vain huonoja kokemuksia portaaleista, joten toivon, että sä oot tyytyväinen tähän muutokseen vielä jatkossakin 🙂

 6. Maijup kirjoitti:

  Hienoa, se on aina mahtavaa että saa uutta virtaa tekemiseen ja yhteistyössä on voimaa. Vaikka yksin kirjoittaakin omaa blogia niin bloggaajatapaamiset ym on tosi kivoja jatärkeitä onnea ja menestystä sulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.