Hae
Inka Nitta

HURAHTANUT KORVAKORUIHIN

hurahtanut korvakoruihin 2

Kaksi vuotta taaksepäin en osannut kuvitella, että olisin ilman kaulakorua missään. Jos kaulakoru unohtui kotiin, tuntui kokoajan siltä kuin jotain puuttuisi. Oli alaston olo. Viime kesänä mun selkä ja niska kipeytyi niin kovasti, että nykyään en kaulakorujakaan voi kauaa pitää, ilman että alkaa huimaamaan. Viime vuoden lopussa löysin pukeutumiseeni korvakorut. Nyt olen täysin hurahtanut korvakoruihin!

hurahtanut korvakoruihin

Mun korvakoru kokoelma on jo lähes täydellinen, mutta jotain väriä se kaipaisi. Isot vaikka esimerkiksi punaiset statement korvakorut voisivat olla se kirsikka kakun päällä tässä korvis kokoelmassa. Sitä voisi kuvitella, että pienet korvakorut ovat käytännöllisempiä sekä arkisempia, mutta mä tykkään näyttävistä isoista ja ne tuovat asuun kuin asuun pientä särmää.

hurahtanut korvakoruihin 1

Omat lempparit korviksistani ovat nuo käsityönä tehdyt mustat nahkaiset lehtikorvakorut sekä viimeisen kuvat isot hopeiset Piecesin korvikset. Korvakoruni ovat hankittu mm. Kultajousesta, Samaskorulta ja Piecesiltä. Harvemmin tulee kuitenkaan arkisin käytettyä muitakun VERO MODAn tai Piecesin korvakoruja, sillä niitähän mun työpaikalla myydään, joten on asiakkaallekkin parempi, että koruja saa liikkeestä.

hurahtanut korvakoruihin 3

Kuvissa näkyy kaikki omistamani korvikset.

Oletko sinäkin hurahtanut korvakoruihin vai oletko enemmän kaulakoru ihmisiä?

 

 

10 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  En oo oikein koskaan osannut käyttää kunnolla kaulakoruja, mutta korvakorut on se juttu. Jossain vaiheessa en tykännyt käyttää isoja korviksia ollenkaan, mutta nykyään tuntuu siltä, että mitä isommat ja näyttävämmät, sen parempi 😀 Noi ensimmäisen kuvan mustat korvakorut on todella upeat!

  • Inka kirjoitti:

   Oon samaa mieltä, että mitä isommat ja näyttävämmät sitä parempi! Kiitos paljon! Hapsukorvakorut ovat kyllä nyt tosi kovassa muodissa ja en kyllä ihmettele, että miksi. 🙂

 2. Paula kirjoitti:

  Tosi ihania korvakoruja sulla! Ite en oo koskaan oikein ollu korvakorujen ystävä, koska vihasin niiden vaihtamista. En käyttänytkään korviksia sitten yli vuoteen ja tykästyin venytyksiin. Itellä on siis tällä hetkellä 10mm venytykset molemmissa korvissa ja ne on itelle ollu kyllä hyvä vaihtoehto 🙂

  • Inka kirjoitti:

   Mä myös nuorempana vihasin niiden vaihtamista, tai oikeastaan en muistanut koskaan laittaa niitä. Mulla oli myös aikaisemmin nelisen vuotta toisessa korvassa 10mm, mut 2015 otin sen pois, kun en enään sietänyt sitä hajua 😀

 3. Camilla Czakan kirjoitti:

  Ompa kauniita koruja

 4. Jenna kirjoitti:

  Ihania koruja <3 Mä olen aina rakastanut käyttää korvakoruja, varsinkin isoja ja näyttäviä! 🙂

 5. Susanna kirjoitti:

  Korvakorut ovat ehdottomasti mun lemppareita, enkä juuri koskaan pidä kaulakoruja. En vain osaa 😀 Ihan super ihanat nuo ensimmäiset mustat!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *