Hae
Inka Nitta

KUULUMISET SNAPCHATIN TAKAA

Säännöllisen epäsäännöllisesti olenkin blogissani julkaissut Snapchatin kuvia, joita mystoryyn julkaisen. Omat tarinat säilyy niin harmillisen vähän aikaa, joten on aina kiva tallentaa kaikki ja myöhemmin koota kuvat yhteen ja kertoa kuulumiset snapchatin takaa.

Untitled

1. Bamse, mitä sä oikeen haluut? 2. Kuvateksin mukaisesti töissä. 3. Firman pikkujoulut Venetsialaiset teemalla. 4. Kaunis ilma aamulenkillä. 5. Telkkarin vaihtoa. 6. Yks lemppari filttereistä.

Untitled

7. Shoppailupäivän asua. 8. Tappara-Ilves ottelu. 9. Omat synttärit ja tytöt <3 10. Bamsen karkkikeppi. 11. Synttäreiltä taas. 12. Ellin kanssa kahvilla.

Untitled

13. Töissä vaatesovittelua. Harmi kun en ostanut tuota nahkatakkia. 14-15. TTT-klubilla katsomassa Stand uppia ensimmäistä kertaa! 16. Matkalla Ilmajoelle, Bamsen kasvattajalle. 17. Tekstin mukainen työ fiilis. 18. Aamun lähtö ja kupillinen kahvia.

Untitled

19. Työpäivän asua. Toi Bomberi on ihan mun suosikki! 20. Kaunis talvinen maisema. 21. Lemppari baari Tampereella: Kaijakka. 22. Ellin kanssa sivistyneesti viiniä ja konvehteja. 23. Pirkkalan myymälään palaaminen ja työpäivän lookki. 24. Pari viikkoa sitten lauantaina juhlistettiin mun ystävän Hennan syntymäpäiviä.

Tälläiset kuulumiset snapchatin takaa tälläkertaa!

Muistakaa lisätä myös mut snapissä nimimerkillä:

iiingerr

 

 

 

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Viini-ilta oli kyllä yks parhaimpia iltoja sitten Suomeen paluun jälkeen :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.