Hae
Inka Nitta

SUURI ASKEL BLOGINI KANSSA

Vihdoinkin on tullut aika kääntää sivua elämässä. Otin ison harppauksen blogini kanssa ja siirryin tutusta bloggerista tänne Stooriin bloggailemaan.

vuoden ensimmäiset

Mikä on mun blogini historia?

Portaalin myötä varmasti uudet lukijat eksyvät selailemaan blogiani, mutta vanhat tietenkin toivottavasti seuraavat vanhasta osoitteesta uuteen. Näin alkuun ajattelinkin siis hieman kertoa kuka minä olen ja millainen on blogini Inka Nitta? Stoorilaisille varmasti uutta tietoa ja herätellääs sitten samalla myös vanhoja lukijoita.

kikhernepasta

Inka Nitta blogia olen kirjoitellut jo vuodesta 2012, tosin vanhimmat postaukset poistin sen myötä, kun kuvapalvelimesta Photobucketista tuli maksullinen. Vuoden 2012-2013 kuvat olivat siis ladattuna sen kautta, kuten monilla muillakin niinä vuosina. Blogi maailmassa on tullut oltua jo varmaan niin kauan kun perheeni on tietokoneen omistanut.

Ensimmäisen blogin perustin kutosluokalla 2008, jota pidin säännöllisen epäsäännöllisesti vain muutaman kuukauden. Välissä oli jotain surkeita bloginpito yrityksiä, mutta 2011 perustin mun ystäväni kanssa Sun is Up nimisen lifestyle blogin. Kirjoteltiin sinne paljon ostoksista, matkoista, yhteisistä tekemisistä ja otettiin paljon asu- sekä yhteiskuvia. Jossakin kohtaa Janitaa ei enään kiinnostanut samanlailla blogin pito kuin minua, joten päätettiin kuopata vuoden jälkeen meidän suht. suosittu kaveriblogi. Perustin oman blogin ja siitä asti on Inka Nitta ollut olemassa. Tosin blogin nimi oli alunperin All Or Nothing ja välissä kävi nimellä inger, sillä näin mua ensimmäisessä ammattikoulussa kutsuttiin jostain syystä.

Inka Nitta kuitenkin jossakin kohtaa alko tuntua hyvältä ja ehkä mä omalla tavallaan meninkin massan mukana, kun etunimi toinennimi oli tosi suosittua nimetä blogiksi yhdessä kohdassa. Mutta toisaalta tää blogihan kertoo mun elämästä, niin eihän mikään muu nimi voisi ollakkaan osuvampi. Eikä muuten varmasti ole toista Inka Nittaa maailmassa.

KELTAINEN TAKKI

Kukako olen?

Nyt on blogista ja sen historiasta kerrottu, joten eiköhän siirrytä sitten ruudun toisella puolella majailevaan henkilöön, eli minuun.

haiharassa huskyn kanssa 5

Eli siis 21-vuotta tuli mittariin viime joulukuussa. Olen tälläinen Tampereen hurja ja asustelen avopuolisoni kanssa kotoisessa pienessä luhtitalo-kaksiossa yhdessä meidän pian 10 kk siperianhusky pojan kanssa. Ps. Kirjoitan Haskisti nimistä blogia Bamsen ja mun harrastamisesta, mutta todennäköisesti täälläkin tullaan jotain koirajuttuja näkemään. Työskentelen vaatekaupassa ja nyt olisi suunnitelmissa kevään yhteishakuun hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Alta multa löytyy autonasentajan koulutus ja viime kesänä valmistuin merkonomiksi.

glittermekko

Mä rakastan ylikaiken tv-sarjoja, supersankari/sarjakuvahahmo juttuja, suihkusaippuioita, kahvia & kaikkea kaunista. Selailemalla vanhoja postauksia, jotka tänne asti toin ja jatkamalla matkaa mun kanssa sekä seuraamalla mun blogia pääsette varmasti paremmin sisälle mun elämään!

lush sparkle hammastahna

Mitä blogi tulee sisältämään?

Tämä blogi tulee olemaan sisällöltään lifie-tyyppinen, mutta pääpainon pidän omassa tyylissäni sekä kauneudessa. Palataan pian uusien postauksien parissa ja kiitos kun eksyit mun blogiini. Mä olen niin onnellinen, kun uskalsin ottaa tämän suuren harppauksen blogin kanssa.

bambula

Kuvituksena tässä postauksessa vanhoja blogini kuvia, jotta myös uudet lukijat hieman näkevät millaista sisältöä tuotan.

Follow my blog with Bloglovin

10 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  Tervetuloa mukaan! <3 Täällä toinen kauneusbloggaaja! 🙂

 2. Saga kirjoitti:

  Ihana et sun blogi teki harppauksen! Pitää laittaa tää osoite ylös ni muistaa tulla tänne seurailemaan 🙂

  • Inka Monola kirjoitti:

   Voi kiitos ihana Saga!<3 Käy tykkää ihmeessä Inka Nitta sivusta facebookissa niin saat aina uusimmat postaukset sun fb feediin 🙂

 3. Jenna kirjoitti:

  Tervetuloa bloggailemaan! 🙂

 4. Jasu kirjoitti:

  Tervetuloa mukaan, kiva saada uutta porukkaa tänne ♥️ en malta oottaa, että päästään tutustumaan paremmin 🙂

 5. Birgitta Kemppainen kirjoitti:

  Tervetuloa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.