Hae
Inka Nitta

VUOSI 2017

Vuotta 2018 on vietetty jo lähes kuukauden verran ja olisikin aika palata hetkeksi vuoteen 2017. Nyt vuorossa siis perinteinen vuosikatsaus edellisvuoteen. Aina sitä kuvittelee, että vuosi on ollut edeltäjäänsä tylsempi, mutta sittenkun palaa vuoteen niin huomaakin kuinka paljon onkaan kaikkea tehnyt.

  1tammikuu 17

TAMMIKUU

Tammikuussa tein postauksen tavoitteena täydellinen vaatekaappi ja sen myötä teinkin vaatekaapilleni suursiivouksen ja hävitin suurimman osan vaatteista. Kävin paljon kirppareilla, otin yllättävän paljon asukuvia ja nautin työharjottelusta. Järjestin mun ensimmäisen blogimiitin Pirkkalan Vero Modassa ja tutustuin samalla bloggaajaystäviin. Kirjoitin myös yhden blogin suosituimman postauksen 6+1 vinkkiä inttileski aikaan.

2helmikuu 17

HELMIKUU

Helmikuussa meni välillä vähän huonommin ja mm. irtisanouduin kahvilatyöpaikasta. Kirjoitin asiasta kuulumisiakin. Uuno-koira oli meillä muutaman kerran hoidossa ja haaveiltiin omasta karvakuonosta. Löysin uusia suosikki kosmetiikkatuotteita ja aloin perehtymään enemmän meikkaukseen. Juhlittiin kaverin kaksikymppisiä eri kaupungissa.

3maaliskuu 17

MAALISKUU

Maaliskuu oli täynnä onnellisuuden tunnetta ja oli ihanaa, kun kevät alkoi näkyä. Olin mukana Seppälän blogi shoppailuilassa. Tein suositun postauksen kaikista Essencen meikeistäni. Juhlittiin mun parhaan kaverin Veeran synttäreitä jälkijunassa ja teinkin päivästä My Dayn.

4huhtikuu 17

HUHTIKUU

Huhtikuussa tapahtui paljon kaikkea. Käytiin tutustumasa yhteistyössä Superparkkiin. Juhlittiin pääsiäistä. Matkustin Helsinkiin bloggaajaystävien kanssa Indiedaysin vuosittaiseen blogipäivään. Videoin My Dayn tapahtumarikkaasta päivästä. Kuunneltiin Haloo Helsinkiä Pakkahuoneella ja Tappara voitti peräkkäisen Suomen mestaruuden.

5toukokuu 17

TOUKOKUU

Järjestin VERO MODA Pirkkalassa mun toisen bloggaajien vip-illan. Vietettiin rauhallisesti Vappua käyden vapputorilla. Ostettiin uusi sohva, joka paljastui tosi huonoksi. Juhlittiin äitien päivää. Emma kutsui synttäreilleen ja juhlittiin hänen kakskymppisiä.

6kesäkuu 17

KESÄKUU

Kesäkuussa tehtiin paljon itse ruokaa, kuvailtiin asukuvia paljon ja nautittiin olosta! Tyttöjen kanssa järjestettiin hemmottelupäivä yhdessä. Poikaystävän kanssa tehtiin treffit omalla parvekkeella hyvän juoman ja ruuan kanssa. Juhannus hurahti ystävän terassilla hyvässä seurassa. Valmistuin myös merkonomiksi aikuiskoulutuksesta.

7heinäkuu 17

HEINÄKUU

Heinäkuu koko vuoden onnellisin kuukausi. Järjestettiin pitkästä aikaa tyttöjenilta ja uskallettiin jopa Tampereen yöhön asti. Rakastuin Korealaiseen kosmetiikkaan, kävin elokuvissa parikin kertaa ja vierailin Särkänniemessä monen vuoden tauon jälkeen. Mikä ihaninta niin saatiin perheenlisäystä meidän siperianhusky Bamsella.

8elokuu 17

ELOKUU

Elokuussa pukeuduttiin kivoihin asuihin ja nautittiin auringonlaskuista. Bamsen kasvua oli ihana seurata ja pieni kasvoikin hullua vauhtia! Perinteinen Tuurin reissu tehtiin ja siitä kuvasin jopa My Dayn. Kesän loppua juhlittiin Blockfesteillä ja näin paljon kavereita kahvin seurassa.

9syyskuu 17

SYYSKUU

 Syyskuussa perustin Haskisti-blogin koirajutuille. Ihastuin syysvaatteisiin ja rupesin käyttämään korkkareita hirveesti. Kyllästyin kokonaan meidän asuntoon ja irtisanoin sen. Editoin ja julkasin koko kesältä videon. Kirjoitin hyvän postauksen niille, jotka miettivät harjottelua tai töitä vaatekaupassa.

Lokakuu 2017

LOKAKUU

 Lokakuussa ihastuttiin neuleisiin ja legginseihin. The Body Shopin tuotteet alkoivat kiinnostaa ja ihastuin suihkusaippuoihin. Kävin koulun päätösjuhlissa moikkaamassa vanhoja luokkalaisia, vaikka omat paperit sain jo kesäkuussa. Muutettiin isompaan ja pihalliseen asuntoon. Halloweeninä ei tänä vuonna juhlittu paitsi töissä, mutta kirjoitin kuitenkin kivoja vinkkejä juhliin.

marraskuu 2017

MARRASKUU

Marraskuussa siirryin VERO MODA Pop Up Storeen ja otin vastuuta työssäni. 3 kuukauden kokeilu Pop Up myymälässä oli ihan todella upea kokemus. Värjäsin hiukset ja leikkasin niskaan undercutin. Kärsin ajanpuutteesta, inspiraatiokadosta ja väsymyksestä.

Joulukuu 2017

JOULUKUU

Joulukuussa kirjoitin postauksen meidän rakkaustarinasta, joka osottautui todella pidetyksi ja toivotuksi. Otin Bamsesta söpöjä jouluisia kuvia, jotka julkaisinkin Haskisti-blogissa. Juhlittiin firman pikkujouluja naamari teemalla Gloriassa. Oli jouluaatto ja pyhät sekä mun synttärit ja niitä ihan juhlistinkin kaveri porukalla. Vuosi vaihtui rennoissa meiningeissä.
Semmoinen oli mun vuosi 2017 !

6 kommenttia

 1. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihana vuosikatsaus! Täs olikin paljon juttuja jotka olinkin jo ehtinyt unohtaa 🙂

 2. Maria | Elämänhumalassa kirjoitti:

  Oi onpa kiva kooste!♡ Mukava oli lukea ja paljon on sinunkin vuoteesi mahtunut!:)

 3. ELLI kirjoitti:

  Tosi tapahtumarikas vuosi sullakin on takana!<3 Tässä oli myös tosi paljon samanlaisia juttuja joita itsekin koin viime vuonna 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Loppuvuosi vaan meni tosi tiukasti ton Bamsen kanssa, että jäi muutama juttu tekemättä. Kiva juttu, että samankaltainen vuosi 🙂

 5. inka nitta kirjoitti:

  Oi kuinka kiva kuulla Maria! Kiitos <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla ja hahha 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.