Hae
Inka Nitta

VUODEN EKA ASU

vuoden ensimmäisetvuoden eka asuVuoden eka asu vihdoinkin näin jo puolessa välissä kuuta. Harmittaa, kun asukuvia tulee otettua nykyään niin harvoin. Mä kuitenkin perustin blogin aluperin sitä varten, että voin näyttää omaa tyyliäni ja jakaa asuja. Pikku hiljaa alkaa kuitenkin päiväkin pitenemään, jos sitten näitäkin näkyisi taas enemmän!

vuoden ekatvuoden ekat asukuvat Villakangastakki – VERO MODA, *Huivi – Pieces
Farkut – VERO MODA, Nilkkurit – Skopunkten
Viikonloppuna mulla oli ihanat pitkät kolmen päivän vapaat. Perjantaina kävin katsomassa Stand Uppia ensimmäistä kertaa livenä ja oli kyllä hauskaa. Lauantai menikin koko päivä Ilmajoella Bamsen kasvattajan luona. Voi sitä ilon ja onnen määrää, kun meidän pentu jälleennäki emonsa! Tarkotus oli käydä moikkaamassa kaveri pariskuntaa matkalla myös, mutta jostain syystä maailmankaikkeus on joka kerta meidän näkesiämme vastaan.
Millainen viikonloppu sulla oli ja mitä mieltä asusta?
* Affilate linkki, jonka kautta ostetuista tuotteista saan rahaa

3 kommenttia

  1. ☆Saga☆ kirjoitti:

    Toi kaulahuivi näyttää superlämpöisältä! Ihana asu <3

  2. inka nitta kirjoitti:

    Se on kyllä tosi lämmin! Kiitos Saga <3

  3. inka nitta kirjoitti:

    Eiköhän me ihan just päästä kuvaileen. Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.