Hae
Inka Nitta

SYNTTÄRIJUHLANI

inka21muffiniTäytin 21 vuotta joulukuun 25 päivä ja järjestin ystävien kesken omat synttärijuhlani 29 päivä joulukuuta, eli viime perjantaina. Tälläkertaa kutsuin juhliin vain tyttöjä ja semmosia ihmisiä joiden kanssa olen viimeaikoina viettänyt tiiviisti aikaa.

ilmapallottarjoilutValitsin synttäreiden teemaksi kimalluksen. Koristelut olivat mustaa, valkoista ja hopeaa. Glitteriä näkyi niin muffineissa kuin koristeviirissä. Itsehän en väritykseltä sopinut sitten itse teemaväreihin, mutta halusin vihdoinkin laittaa päälleni viime vuonna Sagalta saadun kultaisen paljettimekon.

puhallanglitter viiriKutsuin tytöt meille seiskan aikoihin ja olin iloinen ja yllättynyt, että moni oli panostanut teemaan ja kaikilta löytyi jotain glitteriä, jos ei vaatteista niin sitten meikistä. Kuunneltiin musiikkia, juotiin, syötiin ja mun ystävät tutustui toisiinsa. Jatkettiin myöhemmin vielä lähes kaikki Tampereen yöhön.

21inka

Mulla oli ihan super hauskaa ja sain tytöiltä vielä niin kivoja synttärilahjojakin! Kauheen harvoin enään tulee järjestettyä mitään, mutta ehdottomasti täytyy useammin pitää esimerkiksi vain illanistujaisia muutaman kaverin kanssa.

10 kommenttia

 1. EMMI-STINA kirjoitti:

  Erittäin, erittäin myöhästyneet synttärionnittelut minulta! Näytät aivan kuin prinsessalta, tuo paljettimekko sopii sulle kuin nenä päähän ♥ 🙂

  Kiva kuulla, että juhlat olivat onnistuneet! Olisi kivaa jos itselläkin olisi enemmän aikaa järjestää joitain illanistujaisia tai ihan vaikka vain pelkkiä tyttöjen iltoja hyvän ruuan, musiikin ja pienten juominkien merkeissä.

 2. Niina kirjoitti:

  Ihanan kuuloiset synttärit sulla on ollut! 🙂 Oot tosi nättinä, tuo mekko sopii sulle hyvin :)<3

 3. jennakaroliina kirjoitti:

  Hyvää synttäriä näin jälkikäteen 🙂 magee toi paljettimekko ja näytät tosi kauniilta siinä 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiva kuulla ja kiitos Niina <3

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos todella paljon. Paljettimekko on kyllä ihana kieltämättä <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Voi että kiitos ihan super paljon. Tää kommentti sai mut kyllä todella hyvälle tuulelle.<3

  Joo olis kyllä ihanaa, jos vaikka ees kerran parissa kuussa ehtisi järjestämään jotain pieniä illanistujaisia läheisimpien ystävien parissa 🙂

 7. Janina kirjoitti:

  Ihana mekko! Ja hyvää syntymäpäivää näin pari päivää myöhässä! 🙂

 8. ELLI kirjoitti:

  Toi mekko on kyllä aivan ihana!<3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos kiitos! 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Se kyllä on kaunis. Kiitos paljon Elli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.