Hae
Inka Nitta

JOULUAATON KUVIA + JOULUSISUSTUS

Vieläkö jaksatte näitä joulu aiheisia postauksia, vai joko tulee koko jouluhömpötys korvista ulos? Mulla on vielä lahjojen esittelypostaus ajatuksena toteuttaa, mutta sitä ennen lupailemaani joulusisustusta sekä samassa postauksessa hieman lisää kuvia jouluaatosta.

riisipuurolahjapaketitkynttiläjuttuPerinteisesti jouluaaton aamu alkaa riisipuurolla ja lastenohjelmilla. Mä oon niin malttamaton, että avasin jo heti aamusta pari lahjaa. Teemaväreinä oli tänä jouluna edellisen tapaan hopea ja punainen. bamse joulunabamse riehuu joulunaAaton ilma oli ihastuttavan aurinkoinen ja pakkastakin oli sopivasti vain pari astetta, joten lenkkeily oli mukavaa. Käytiin napsimassa Bamsesta kuvia Haskisti blogia varten sekä Bamsen omaan instagramiin. Ylläolevien kuvien lisäksi ehdottomasti kyllä lisääkin tulossa. joulumusatkuusijoululaatikotPäivällä poikaystävä lähti omille vanhemmilleen joulun viettoon ja mun äitini saapui meidän asunnolle. Äidin kanssa tehtiin ruokaa ja meillä oli joululaatikoita, lohta, kanaa, kinkkua ja mm. vihanneksia. Illemmalla availtiin lahjoja ja käytiin vielä lenkillä huskyn kanssa. glögiävalomaljakkojoulujuustot

Glögiä opin juomaan vasta vuosi sitten, mutta ehdottomasti otan sen jouluperinteeksi. Seuraavaksi täytyykin hankkia kunnolliset glögilasit. Ilta huipentui maistuviin juustoihin ja muutamaan lasilliseen valkkaria.

Joulupäivänä oli mun virallinen synttäripäivä, jolloin vain katseltiin elokuvia ja ulkoiltiin. Tapaninpäivänä käytiin äidin kanssa paikallispelissä Tappara vs. Ilves ja siinä ne joulupyhät menikin. Nyt on taas palattu arkeen ja pian tämä vuosikin on jo ohi.

Mulla on jäänyt paljon postauksia rästiin ja teen vielä kaikki loppuvuoden postaukset tammikuun alussa viimeistään. Paljon on kuitenkin kaikkia kivoja juttuja mitkä haluan loppuun toteuttaa!

Toivottavasti teillä on ollut ihana joulukuun loppu!

8 kommenttia

 1. Maru / Tea and Vanity kirjoitti:

  Voi miten ihanan kuuloinen joulu! Juustolautanen alkoi houkuttelemaan 😀

 2. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Tunnelmallisen näköinen joulu ollut teillä!:) Mekin oltiin Antin kanssa tuolla Tapanin päivän pelissä:) Hyvää uutta vuotta!<3

 3. ELLI kirjoitti:

  Kuulostaapa sun joulu ihanalta<3 tosi kauniit paketit oot myös tehnyt! Hopean ja punaisen yhdistelmä jouluna on pettämätön 🙂

 4. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Ihania joulukuvia ja mukavan kuuloinen joulu ollut teillä ♥

  ♥: Ane

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Emma!<3 Ai kiva kun olitte, harmi kun ei törmätty! 😀 Sitä samaa sulle <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiva kuulla Maru. Juustot on parhautta <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon ja ihana kuulla Ane <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos ihana Elli! <3 Mä olisin halunnut hopea vihreän joulun, mutta en löytänyt mistään tänäkään vuonna vihreitä joulupalloja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *