Hae
Inka Nitta

ALKUTALVEN KÄYTETYIN ASU

ALKUTALVEN KÄYTETYIN ASUALKUTALVEN PIDETYIN ASUASU ALKUTALVEN KÄYTETYIN
takki – Only, huivi – Pieces
farkut – Abercrombie, nilkkurit – Skopunkten

Vihdoista viimein viimeisessä TB style postauksessakin vilahtanut asu kokonaan tänne blogin puolelle esittelyyn. Tämä on kyllä ehdottomasti ollut alkutalven käytetyin asu kaikinpuolin.

Töissä suurin kiire on helpottanut, mutta hetken aikaa kun on ollut blogin luota pois, ei tämä tulekkaan enään niin luontevasti. Mä sain kuitenkin kaveriltani super hyviä vinkkejä kuinka kirjoittaa blogia, käydä päivätöissä, nähdä ystäviä sekä olla koiran ja poikaystävän kanssa kaikkia jossakin välissä. Mä oon pikkuhiljaa myös ymmärtänyt kuinka aikatauluttaa tätä elämää, joten eiköhän tämä kaikki tasapainotu pikkuhiljaa.

Tämän postauksen pääpointtini oli kuitenkin tämä käytetyin tämän hetken asu ja nopeat pikakuulumiset. Nyt mä rupeen kuitenkin luonnostelemaan muita postauksia, muokkaamaan kuvia ja vastaamaan sähköposteihin. Ihanaa maanantaita jokaiselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.