Hae
Inka Nitta

MEIDÄN RAKKAUSTARINA

Lokakuussa päästiin viettämään avopuolison kanssa meidän toista vuosipäivää. Tässä vihdoin kirjoitettuna meidän rakkaustarina. Mä olen ihan super onnellinen, kun olen löytänyt vierelleni sellaisen ihmisen kenen kanssa klikkaa vaan niin hyvin! Meiltä löytyy samanlainen ajatusmaailma ja maailmankuva, vaikka muuten tuntuukin, että luonteeltaan ollaan niin erilaisia. Paljon onneksi löytyy samoja mielenkiinnonkohteitakin ja yhdessä on helppo keksiä tekemistä, kun samallaiset asiat miellyttää.
Vähän reilu kaksi vuotta sitten mulla ei ollut kamalan helppoa. Mä olin ollut jumissa huonossa suhteessa, joka myöhemmin ajoi mut rahahuoliin ja asunnottomuuteen sekä itseinhoon itseäni kohtaan. Sen myötä eksyin toisen ihmisen luokse, joka ei tehnyt mulle ehkä niin hyvää. Laastarisuhde, jonka luulin toimivan ja kuinka luulin omien tunteiden olevan aitoja. Yhtenä viikonloppuna olin matkalla ystäväporukalla viettämään hauskaa mökki-iltaa. Hypättiin kaverin kaverin kyytiin ja illan aikana pientä silmäpeliä oli havaittavissa, mutta siihen se sitten jäi. Sanoin mun ystävälle, että tohon tulen vielä tutustumaan paremmin joskus ja perään hän kysyi vaan, että ”mites siinä onnistut?” Kohautin olkiani ja asia unohtui parissa viikossa.
Syksy koitti ja mä olin löytänyt kivan pikku yksiön ja työpaikan asunnon lähellä olevasta kahvilasta. Reilun viikon olin kahvilassa ehtinyt työskentelemään, kun kahvilan ovista saapui suloinen mies, joka näytti niin kamalan tutulta. Rahastin kahvin ja hymyilin. Juoksin takahuoneeseen kaivamaan puhelinta esille ja äkkiä kaverille tekstasin, että etsisi sen kaverin kaverin facebookista ja laittaisi mulle kuvan. Kännykkä piippasi ja näytölle ponnahti kuva. Siksi se poika näytti niin tutulta, koska hänhän oli siellä mökillä kuukausi taaksepäin. Pari päivää eteni ja vihdoin uskaltauduin laittaa facebookissa viestiä, että näin monta päivää meni, että tunnistin. Siitä sitten alkoikin chattailut ja tulevana viikonloppuna lupauduin ystävän kanssa leikkimään taksia ja heittämään heidät viihteelle. Seuraavana päivänä vietettiinkin jo aikaa kahdestaan ja siitä seuraavat kolmeviikkoa Vesku olikin viettänyt kaikki yönsä mun luona.

Kahden vuoden aikana ollaan siis koettu armeija-aika ja ilot ja surut toistemme puolesta.

Vajaan vuoden verran asuttiin mun yksiössä, jonka jälkeen muutettiin ensimmäiseen yhteiseen kaksioon. Kesällä hankittiin perheenlisäystä koiranpennulla ja viime kuussa muutettiin isompaan takapihalliseen asuntoon. Kahden vuoden aikana ollaan siis koettu armeija-aika ja ilot ja surut toistemme puolesta. Ero ei ole käynyt missään kohtaa mielessä ja kunnollisia riitojakin on yhden käden sormin laskettavissa.
On ihanaa omistaa poikaystävä, kuka on seurustelukumppani, mutta myös paras ystävä.

rakkaustarina

12 kommenttia

 1. ELLI kirjoitti:

  Oii miten ihanasti oot kirjoittanut teistä ja hänestä<3 Ja toi viimeinen lause todellakin on totta, itsellä on sama tilanne 🙂

 2. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Voi miten ihana tarina <3 Ootte söpöjä ^_^

 3. Kata kirjoitti:

  Ihana lukea näitä tarinoita kuinka on päädytty yhteen<3 Se on oikeesti tosi mielenkiintoistakin:) Ihana että oot löytänyt ihmisen jonka kanssa on hyvä olla<3

 4. homonukke kirjoitti:

  Voi että tätä oli ihana lukea ♥ Tästä tuli jotenkin sellainen fiilis, että te varmasti kuulutte yhteen 🙂

 5. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, että ajattelet noin! :)<3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Rakkaustarinoita on kyllä niin ihana lukea! Itse en ole mikään romantiikan suuri ystävä, mutta on silti ihana lukea tarinoita pariskuntien tapaamisista. Kiitos Kata <3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Oi rakas Saga <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ihana Elli, kiitos paljon. <3 Ihana kuulla, että sulla on sama tilanne, sillä niin sen musta pitääkin mennä 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Ootte niin <3

 10. Linda/The Lennokkaat kirjoitti:

  Ääää miten ihana tarina ♥ Ootte ihana pari ♥ Ja itsekkin olen onnekas, kun poikaystävä on paras ystävä ♥

  http://fasciner.blogspot.com

 11. inka nitta kirjoitti:

  Oi oot ihana! Tosi mukava kuulla, että oot tota mieltä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.