Hae
Inka Nitta

TB MY STYLE: MARRASKUU

Näin viimetinkaan taas Marraskuun Tb my style postaus on täällä. Tässä kuussa tuli otettua niin vähän asukuvia ton typerän pimeyden takia, mutta nähtävästi niin on ollut aikaisempinakin vuosina. Tagin Tb style – alta löydät aikaisemmat postaukset.

marraskuu20132013 Okei tää ei ole kunnollinen asu, mutta paras mitä löysin. Tota toppatakkia ja vihreää kimalleneuletta pidin lähes aina ja niiden kanssa huonosti istuvat haalistuneet mustat farkut yms.

marraskuu20142014 Tällöin asuin keskustassa isossa kaksiossa ja järjestin paljon tyttöjeniltoja. Taas ylipitkät huonosti istuvat farkut ja mikä tuo toppi on? Mulla löytyi noita toppeja myös mm. keltasena. Mitään tästä asusta ei löydy enään.

marraskuu20152015 Tästä asusta mä tykkään kyllä ihan super paljon. Toi neule olisi varmaan vieläkin käytössä, jos se ei olisi kutittanut ja loppujenlopuksi kutistunut pesussa. Vitsit kun näitä kuvia kattellessa tulee ikävä tonne Vuoreksen kuvailumaastoihin.

marraskuu20162016 Ja viimevuoden asua. Rento ja huoleton kokonaisuus, josta tykkään kyllä paljon. Harmittaa ihan super paljon, kun noi adidaksen leggarit on mulle niin isot, että ne on aikalailla jäänyt kotikäyttöön. Ja ääh mulla on niin kamala ikävä tota kirkkaapunasta tukkaa.

marraskuu20172017 Ja sitten tuoreinta asua. Tältä oon itseasissa viimepäivät tai oikeastaan lähes koko kuukauden näyttänyt. Tätä asua kuitenkin myöhemmin lisää.

Minkä vuoden asu on sun lemppari?

 

10 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Hahha, en kestä tota lapsen pyöreyttä noissa ekoissa kuvissa 😀

 2. Maru / Tea and Vanity kirjoitti:

  Ihanan värinen tuo 2015 asun neule! Just tuollaista sävyä olevan mekon haaveilen löytäväni ensi kesäksi ystävän häihin 🙂

 3. Kata kirjoitti:

  Todella ihanat nuo vuoden 2015 ja 2016 kokonaisuudet 8) Ja 2017 kokonaisuuden huivi iskee kybällä!

 4. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Sulle sopii kyllä älyttömän hyvin tuollainen vihreä, kuin tuossa neuleessa on ♥ Näitä tb style postauksia on kyllä ihana lueskella ja katsella kuinka se tyyli onkaan muuttunut 🙂

  ♥: Ane

 5. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Haha, mä olin tulos just sanoo et vuoden 2014 asu on ihan supersöpö! 😀

 6. inka nitta kirjoitti:

  No älä muuta sano! 😀

 7. inka nitta kirjoitti:

  Mäkin tykkäsin kyllä paljon. Vihreä on mun suosikki väri, mutta sitä ei kamalasti vaan kaupoista löydy. 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla Kata! Toi uus huivi on kyllä ihan mun suosikki! 🙂

 9. inka nitta kirjoitti:

  Oi vihreä on mun lemppari väri, joten ihana kuulla tollanen kehu!<3 Oon samaa mieltä sun kanssa, että näitä on kyllä hauska lueskella 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  No en ihmettele yhtään, oot aina sitä mieltä ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.