Hae
Inka Nitta

HIUSTEN MUODONMUUTOS

Te ihanat lukijat oottekin huomannut varmaan, että pikkuhiljaa tämän vuoden aikana on tultu siirryttyä punaisesta hiusväristä pois päin. Tälläinen on mun hiusten muodonmuutos. Alkuun laitettiin vähän violetin sävyä, jotta värin ylläpitäminen olisi helmpompaa, mutta pikkuhiljaa annoin tyven kasvaa ja välillä värjättiin jotain ruskeaa juurikasvun peitoksi.

uudet vs vanhatNyt kolmisen viikkoa sitten vedettiin hieman hohtava tummanruskea ja lyhennettiin muutama sentti huonoa latvaa pois. Tämä hiusväri tosin on ihan vain väliaikainen ratkaisu ja myöhemmin keksitään jotain kivaa sävyä raidoilla tms.
undercutVihdoin ja viimein vedettiin myös mun toivova undercut niskaan. Nyt oon sitten osaksi siili, mutta toi on helppo myös peittää, jos kyllästyy ja kun hiukset on auki ei siili näy. Toivotaan nyt, että kamalan nopeesti en kyllästy, sillä olen kuullut, että tuon kasvattaminen on tuskaa.

uudet hiukset

Mitä mieltä mun uudesta hius lookista?

9 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Näyttää ihan superhyvältä! Ja just tollanen undercut on siitä ihan huippu, että sen saa halutessaan piilotettua helpostikin 🙂 Innolla odottelen mihin sun hiukset tosta jossain vaiheessa muuntautuu<3

 2. Maru / Tea and Vanity kirjoitti:

  Tosi kiva uusi hiustyyli! Varmasti paljon helpompi myös ylläpitää kuin punainen 🙂

 3. Kata kirjoitti:

  Vautsi, ihnana pitkät hiukset sulla kyllä! 8) Ihailin punaista hiusväriäsi, mutta kyllä tuo ruskeakin sulle passaa 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiitos paljon ihana Linda! Joo undercut on kyllä kiva, kun saa piilotettua sen, mutta myös halutessaan näkyviin. <3

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kyllähän tämä on helpompi, vaikka värjätä täytyy siltikin useasti, kun on tummempi kuin oma tukka. 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Kata! Mä rakastin kans sitä kirkkaanpunasta tukkaa ja se on ollut se väri mitä olen kantanut itsevarmiten ja tuntenut omakseni. Ruskealla nyt mennään hetken ajan ja katsotaan sitten mihin menee 🙂

 7. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Todella freessi ja juuri sun näköinen muutos ♥ Innolla oottelen parempia kuvia, joissa tuo undercut näkyy tositoimissa 🙂

  ♥: Ane

 8. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon! Toi undercut ei niinkään näy, paitsi sitten tietenkin läheltä otetuissa ponnarikuvissa. 🙂

 9. ELLI kirjoitti:

  Näyttää ihanalta!<3 Undercut oli tosi kiva lisä tohon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.