Hae
Inka Nitta

KUN TUNTUU, ETTÄ AIKA EI RIITÄ

lakanatVapaapäivä ja tänään olen ottanut rennosti. Blogihommia on jäänyt ikävästi rästiin ja se on stressannut mua ihan älyttömästi. Tänään otin asenteen, että en voi ressata tätä. Rakastan bloggaamista yli kaiken ja olen jo pidemmän aikaa halunnut tehdä tästä sivutyön itselleni. Mä en kuitenkaan saa tästä senttiäkään rahaa tällähetkellä, joten päivätyö on ollut edellä, että saa leivän pöytään.

On menossa se vuodenaika, joka on bloggaajan pahin painajainen. Valoa riittää vaan muutamaksi tunniksi ja mun omat työvuorot ovat yleensä 11-19, joten missään välissä aika ei riitä oikeen kuvailemiseen päivänvalon aikaan. Viikonloppu vapaat on mulla todella harvassa ja yleensä silloin ehtisin näkemään ystäviä valosaan aikaan ja poikaystävä voisi ottaa asukuvia, mutta vapaat sijoittuvat arjelle, joten ei asukuvia useasti. Mä oon myös ollut väsynyt. Silloin kun olisi ollut se muutama minuutti päivässä kuvata, oon saattanut ottaa päikkärit sen sijaan.

Vapaapäivinä oon myös halunnut viettää aikaa Bamsen, mun koiran kanssa. Tykkään ulkoilla, joten aikaa menee koiran kanssa lenkkeilyssä. Mulla ei myös ole enään kahden päivän vapaita putkeen, joten tässä lähiaikoina olleet vapaat on mennyt ulkoilessa ja koomailessa Netflixin äärellä.

Vuorokauteen tarvitsisi ehdottomasti lisää tunteja. Jotenkin tuntuu, että kaikki päivät ovat samanlaisia ja en saa aikaan tehdä mitään esimerkiksi tätä blogia, vaikka niin paljon tästä tykkään! Mullahan on myös tämän blogin lisäksi koirablogi ja harmittaa, kun sitäkään en tiheästi ehdi kirjoittamaan. Kommentointi muiden blogeihin on myös jäänyt, mutta oon kyllä lukenut teidän ihanien juttuja.

Oon ennen muokannut ja järjestellyt kuvat Picasalla, mutta se ei enään toimi, kun Google hautasi sen. Poistin sen myös vahigossa koneelta ja tietenkään sitä ei pysty enään lataamaan. Oon yrittänyt siis opetella ja metsästää uusia helppoja kuvanmuokkausohjelmia joilla pystyy tekemään kollaaseja.

Tästä tulikin vähän tämmöinen päiväkirja tyyppinen postaus, mutta oli vain pakko nyt kirjottaa kaikki mitä mieleen juolahti. kahvikuppi

Ihanaa maanantaita!

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Kannattaa käydä muutamia äidinkielen kurssikirjoja läpi, jotta kirjoitus olisi sujuvampaa ja yhdyssanat paremmin kohdillaan. Pienenä vinkkinä vain. Auttaa varsinkin, jos mielit ammattibloggaajaksi. 🙂

 2. Piia kirjoitti:

  Ajankäyttö ja valon vähyys aiheuttaa vähän stressiä & harmaita hiuksia täälläkin! Onneksi enää kuukausi, ja päivät alkaa taas pikku hiljaa pidentyä 🙂 Kannattaa kokeilla kuvanmuokkaukseen & kollaaseihin PhotoScapea, se on koneelle ladattava ilmaisohjelma, ja omat kollaasit blogiini teen aina sillä!

 3. ELLI kirjoitti:

  Toi on välillä tosi hyvä vaan kirjottaa fiilikset paperille tai just blogiin! Se auttaa yleensä selventämään ajatuksia 🙂 ja hei älä stressaa tästä!<3 mä uskon että kaikki järjestyy vielä omalla painollaan!

 4. inka nitta kirjoitti:

  Joo onneksi alkaa pitenemään päivät! PhotoScapesta oonkin kuullut paljon hyvää. Latasin juuri testiin Polarr nimisen sovelluksen, josta oon kyllä tykännyt tosi paljon, mutta kollaaseja sillä ei pysty tekemään.

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon. Virheitä sattuu välillä ja täytyisi ottaa tavaksi kirjoittaa teksti Wordissä ja korjauttaa sanavirheet. 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Teki kyllä hyvää purkaa ajatuksiaan tänne blogiin. Ihana oot! Toivottavasti kaikki menee omalle painolleen sitten <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.