Hae
Inka Nitta

MITÄ MUN BLOGIVIHKO SISÄLTÄÄ?

Mä kerroinkin tässä postauksessa, että on hyvä pitää blogivihkoa, jonne kerätä ideoita yms. Nyt paljastankin, että mitä mun blogivihko sisältää?

mitä mun blogivihko sisältääVihkona mulla on tällähetkellä valkokantinen suht pieni blogivihko, jonka sivut on täysin valkoisia, ilman minkäänlaisia viivoja tai ruutuja. Joka kuukaudelle on oma etusivunsa esim. MARRASKUU ja samalla sivulla on kirjattuna kuukauden kohokohdat mm. blogitapahtumat.

blogivihkon sisältöTämän kuukauden etusivun jälkeen onkin postausideoita niin tähän kuin Haskisti blogiinkin. Ideoiden yläpuolella on myös ympyrä, jonka sisällä tavoite lukumäärä postauksille kuukaudessa mm. Haskisti blogin tavoite määränä 10 postausta tähän marraskuuhun ja alapuolella postaus ja otsikkoideoita.

Erillisillä sivuilla on myös videoideat ja tavoitemäärä sekä yhteistyöt jotka toteutan tässä kuussa. Olen myös tehnyt luettelon mahdollisista yhteistyökumppaneista.

Myöhemmille sivuille on myös luonnosteltu postauksia mm. syvälliset postaukset useasti kirjoitan paperille tiivistelmänä, jotta muistan kirjoittaa postaukseen kaiken mitä olen ajatellutkin.

blogivihko

Eli kokonaisuudessaan blogivihkosta löytyy kaikki mikä liittyy mun somekanaviin. Saman ajaisi varmasti myös puhelimen tai tabletin muistio, mutta mä tykkään ihan hirmuisesti tosta vihkoversiosta!

Löytyykö sulta blogivihko?

 

12 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Todella kätevä tuo blogivihko, voisin harkita itsekin moista. Mulla on oman kelanterin muistiinpano osioihin kirjoitettu jos minkämoista postausta ja niiden luonnostelua. Kohta kalenteri loppuu koska vuosi loppuu, joten pitää vaan säästää sitä varten kovakantinen iso kalenteri…

  Lisäksi phonen muistiossa on kaikkea, tosin ne pitäisi siirtää, sillä viime puhelimeni meni hajalle ja sinne hävisi kaikki luonnokset. Enkä muista niitä vieläkään! Eli perinteinen käsinkirjoitus olis paras, en luota tekniikkaan yhtään:'D

 2. jennakaroliina kirjoitti:

  Ihanan järjestelmällistä toimintaa! Täältäkin löytyy myös blogivihko, tosin semmoinen "pahamainen" little black book 😀 mut hitto! Miks en oo sinne tajunnu kirjata mitää tavoite lukuja?! Kiitti tästä vinkistä 🙂

 3. inka nitta kirjoitti:

  Omalla tavallaan se tavoteluku tuo stressiä, kun vähän väkisin yrittää saada sen kuukaudessa sitten täyteen, mutta toisaalta se taas ylläpitää postaustahtia. Heti pakko sanoa, että tässä blogissa ei tavotteet tässä kuussa ylity 😀

 4. inka nitta kirjoitti:

  Mulla oli kans ennen kalenterissa kaikki, mutta sitten menin ihan sekasin että mitä missäkin ja mulla kalenteri on enimmikseen työvuoroihin tarkoitettu.

  Mä en kans luota tekniikkaan yhtään ja useesti on käynyt niin et oon vahingossa poistellu jotain luonnoksia yms.. 😀

 5. Maru / Tea and Vanity kirjoitti:

  Pitäisi itsekin aloittaa ihan tuollainen erillinen blogivihko! Nyt kirjoittelen blogi-ideoita kalenteriin ja alkaa tila loppumaan kesken 😀 Lisäksi seurantaa varten käytän Exceliä.

 6. inka nitta kirjoitti:

  Tiedän tunteen, sillä ennen mäkin kirjoittelin kalenterin sinne tyhjille sivuille blogi-ideoita ja jopa luonnostelin. Mä en itse oikeastaan seuraa lukuja blogissani, kun ne nään kuitenkin Google Analyticsistä.

 7. ☆Saga☆ kirjoitti:

  TOi ruusu on aika täydellinen 😀

  Ja blogivihko ideana on tosi hyvä. Itel ei oo, mut vois harkita.:)

 8. ELLI kirjoitti:

  Kiva postausidea tää! Itsellä on ollut vasta vähän aikaa blogivihko käytössä ja se on osoittaunut toimivaksi 🙂

 9. Piia kirjoitti:

  Onpas hyvä idea! Varsinaista blogivihkoa en käytä, mutta saman asian ajaa minulla Excel, jossa ylläpidän mm. julkaisuaikataulua 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  Haha hauska kuulla Saga! 😀 Suosittelen kyllä 🙂

 11. inka nitta kirjoitti:

  Oma löytynyt jo parin vuoden ajan, mutta vasta nyt selkeytynyt, sillä edellisestä en koskaan ymmärtänyt mitään 😀

 12. inka nitta kirjoitti:

  Excelissä on kyllä fiksu seurata mm. lukuja ja semmoista. Julkasuaikataulua mulla ei ole, kun nykyisen työnkuvan takia on niin kamala kiire, että blogi jää väkisin sivulle. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.