Hae
Inka Nitta

TB STYLE: LOKAKUU

Tb style lokakuu. Nää on kyllä ollut hirmu tykättyjä ja kivaa, että saan jatkaa tätä Tb style sarjaa vielä muutaman kuukauden!lokakuu20132013 Apua mikä tää asu on ja muutenkin. Muistan noi pinkit Converset, kun ne oli aina mun jaloissa. Lyhyt kiiltävä jakkujuttu oli ainakin vuoden verran mun ehdoton lemppari vaate. Tästä asusta ei onnekseni löydy mitään enään mun vaatekaapista.

lokakuu20142014 Toi ankkuripaita oli mun lemppari monen vuoden ajan ja itseasissa vasta nyt vaatekaapin muuttosiivouksessa päätin luopua siitä, kun en yli vuoteen ollut käyttänyt. En ymmärrä miksi olen yhdistänyt noi bootsit tohon asuun?? Mitään ei siis löydy tästä asusta enään.

lokakuu20152015 Ihan jees ihan jees. Nykyään en laittaisi tuollaista ketjukaulakorua ja varsinkaan tuubitoppia jakun alle, mutta värimaailmaltaan just jonkun löysän valkosen t-paidan kanssa voisin pukea vaikka heti! Noi hiukset on ihanat, niin väriltään kun kampaukseltaankin. Veera luithan tän?

lokakuu20162016 Tässä asussa ei oo mitään vikaa. Housut meni kirpparikassiin ja takki myös, sillä onhan se mulle selvästi liian iso. Kiva asu, eikä valittamista.

lokakuu20172017 Tämän vuoden asua sitten. Mun tyyli on jotenkin muuttunut yksinkertaisemmaksi ja aika tumma painotteiseksi viime aikoina. Tästä asusta löytyy samat kengät kuin ylempääkin. Lisää tästä asusta tulossa myöhemmin!

Mikä on sun lemppari? Aikaisemmat TB style postaukset löytyvät samannimisen tagin alta.

16 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Täälläkin naikkonen jonka tyyli on muuttunut paljon yksinkertaisemmaksi ! Ja sun tyyli on muuten muuttunut muutenkin hirveesti:DD Eniwei nää on hauskoja postauksia, itse odotan kovasti että pääsen jakamaan postaukset "Pukisinko enää päälleni". Vuosia sit julkaisin vuoden 2014 kuvat ja nyt olisi vuorossa vuosi 2015, hhi! Jännä miten jengi tykkääkään näistä tb postauksista asujen suhteen, itsekin pidän hurjasti sillä onhan sitä hauska nähdä miten on kehittynyt:D Lisäksi sieltä voi lyötää jotain pientä inspistä nykyiseenkin hetkeen!

 2. inka nitta kirjoitti:

  Yksinkertainenhan on kaunista vai miten se meni? 🙂 Joo mun tyyli on kyllä muuttunut sekametelisopasta yksinkertaiseksi ja klassiseksi naisellisuudeksi rennolla twistillä! 😀

  Ne sun "pukisinko enään päälleni" postaukset on kyllä kans hauskoja, muistan meinaan sen 2014 version! Jep on se hauskaa, kun nää on tosi suosittuja, mutta veikkaan, että lukijoista löytyy paljon samaa ikäluokkaa ja pukeutumiseen samaistujia 🙂

 3. Miina kirjoitti:

  Näitä on kyllä hauska lukea! 😀 mulla kans tyyli muuttuu kokoajan tummemmaksi ja yksinkertaisemmaksi mut lemppari näistä oli kyllä tuo 2016 asu!

 4. hannamaria kirjoitti:

  Kaksi viimeistä on kyllä mun lemppareita! Nämä TB:t on ihan kivoja, näkee hyvin miten oma tyyli ja muukin olemus on muuttunut! 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 5. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Mä sanon tän varmaa sun jokaseen tb-postaukseen mut tuun sanoo jälleen, et musta sä oot ollu tosi tyylikäs _aina_ 😀 Näis ei oo mitään wtf-asukokonaisuuksia ollu koskaan!

 6. inka nitta kirjoitti:

  Jotenkin niin hassua, kun itse etenkin mun 2013-2014 oli niin bensalenkkari aikaa! 😀 Kiitos Saga<3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kun löysit suosikit! Nää on kyllä hirmu kivoja postauksia sekä lukea, että tehdä 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Näitä kyllä on! Ehkä se on tää nykymuoti 😀 Kiva, kun löysit suosikin 🙂

 9. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Oi miten kiva postaus! Tykkään niin kovasti tuosta sinun beigestä takista ja asusta. Näyttää tyylikkäälle. Ja sulla on niin ihanat saappaat viimeisessä! Oli tosi kiva löytää tänne sun blogiin.

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

 10. Minnea Muru kirjoitti:

  Viimeinen on mun lemppari. Tyyli on siinä sellainen klassisempi, että voisin itsekin käyttää 🙂 Tosi kiva idea tälläinen tb-asukuva postaus!

 11. ELLI kirjoitti:

  Sun tyylissä on kyllä ihan selkeää kehitystä, siksi nää tällaiset postaukset ovatkin parhaita! 🙂 Ihanat noi kaksi viimeistä<3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon. Beige takki on luonnossa niin iso, että sitä on vaikea käyttää, kun ei istu. Aika varmaan luovuttaa uudelle omistajalle :D. Saappaat on 2017 ja 2016 samat ja oon kyllä ollut tyytyväinen niihin 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Klassiseen ja yksinkertaiseen se oma tyyli on pikkuhiljaa menossa. Nää on kyllä kivoja postauksia 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Pikkuhiljaa alkaa sitä omaa tyyliänsä löytämään! Kiitos ihana <3

 15. Nina Ranki kirjoitti:

  Oma lemppari on ehdottomasti toi vuoden 2016 asu koska toi takki on aivan ihana!

 16. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos! Takki olisi kyllä ihana, mutta valitettavan iso:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *