Hae
Inka Nitta

MEIDÄN KAKSIO

Ollaan jo reilu vuosi asuttu tässä meidän kaksiossa ja vasta nyt sain aikaan asuntopostausta. Okei johtunee ehkä siitä, että asunto on edelleen paikka paikoin keskeneräinen ja en tykkää tästä asunnon pohjasta, sillä täällä on paljon hukkaneliöitä ja älyttömän huonosti säilytystilaa keittiössä.

Me asutaan avopuolison kanssa siis 47 neliöisessä pikku kaksiossa tai tarkemmin yksiössä, koska tupakeittiö ja sen takia erillinen makkari. Talo on valmistunut elokuussa 2016, joten ollaan ensimmäisiä asukkaita täällä.

Tosin me saatiin nyt uusi asunto, joka on isompi ja pihallinen ja muutetaan alle kahden viikon päästä. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin!

Eteinen

takki kaappieteisen lipasto

Eteinen on meillä super pieni. Heti ovesta tullessa oikelta löytyy takkikaappi ja siivouskomero. Vasemmalla on koiran juomakuppi ja suoraan edessä on pieni lipasto, jossa säilytetään avaimia, laskuja jne.

Keittiö ja ruokailutila

lääkelaatikotLääke- sekä vitamiinilaatikot säilytetään keittiön tasoilla näissä ihanissa DC-fixingillä päällystetyissä pahvilaatikoissa. keittiön avokaappiKeittiön lempparikohtana toimii varmaan tämä kaappi, jonka saranat ja oven irrotin ja vein säilöön. Hyllyiltä löytyy mun lemppari teetä, kokkikirjoja ja koriste-esineitä. Alahyllyllä säilytyksessä lasipurkeissa on myös mm. kookoshiutaleita, kaakaonibsejä ja inkamarjoja.

capsulot korissamocha cappukahvinkeitin ja taulutTämä kahvinurkkaus on kans kiva. Kahvinkeitin tosin vetelee viimeisiään ja Wilfa olisi ihana hankinta. Tykkään super paljon noista vanhoista ”baari” kylteistä, vaikka ne eivät ehkä ihan ensimmäinen vaihtoehto meidän sisustukseen ole. keittiön sisustustakeittiööKeittiössä en tykkää tummista muovitasoista ollenkaan ja harmittaa, kun keittiö on aivan toisessa päässä asunnon ikkunoita niin keittiö jää tosi pimeeksi. Vaikka aurinko paistaa sisälle kokoajan on asunto todella pimeä jatkuvasti. ruokailutila ja olkkariRuokailutila on jo olohuoneen puolella. Mulla olisi haaveissa vähän isompi ja jykevämpi pöytä, mutta se jää sitten seuraavaan asuntoon, sillä tänne ei valitettavasti mahdu yhtään isompaa. Noista mun Ikean tuoleista tykkään kyllä tosi paljon ja pöydän päällystetty marmoripinta on edelleen super ihana!

Olohuone

olohuoneen sohvaolkkari kello sohvaOlkkarin yks hienoimpia juttuja on toi meidän sohva. Tosin vaikka ulkonäöllisesti nätti sohva onkin niin tosi huono se on istua. Kangaskin repesi kuukausi sen jälkeen, kun oltiin sohva ostettu. Käytiin reklamoimassa ja uutta ei olla vieläkään saatu. olkkarin pöytäolohuonettavarjoviikuna paikkaEhdottomasti lempparijuttuja koko kodissa on tuo mun Varjoviikuna, jonka oon melkein jo tappanut muutaman kerran. Viikunakasvit on niin kivannäkösiä ja hankinnassa olisi ton kaveriksi Kumiviikuna. reino koripeili ja pallovalotOlohuone näyttää aikalailla tältä. Ehdottomasti mun lempparipaikka kotona viettää aikaa. Kuvista jäi uupumaan koiran oma peti, jossa ei koskaan tee muutakun leiki ja syö luuta sekä mun musta vitriinikaappi, jossa säilytän mm. viinilaseja.

Makuuhuone

makuuhuonettaaamutakkinimakkarin mattoameikkilipastomakkarin lipastokoristetyynyjä sängylläMakkari on hyvin pieni, mutta ihanan valoisa. Ainut huone jonne olen lisännyt jotain tehosteväriä ja päädyin vihreään ihan vahingossa. Nukutaan edelleen joustinpatja lattialla, sillä sopivaa sängynrunkoa ei ole tullut vastaan. Tai on muutama kiva ollut, mutta valitettavasti seinä tulee vastaan ja en millään haluaisi hyppiä sängynyli joka kerta kun menen vaatekaapeille.

Kylpyhuone / WC

lavuaarinipyyhkeet vessassakylppärin matotkylpyhuonettaKylppäri on ihanan vaalea ja tilava. Harmaalla ja mustavalkoisella teemalla on kylppärissä hetken jo menty. Meiltä löytyy myös sauna, mutta se on ihan järkyttävän näköinen, sillä Veskun työvaatteet tykkäävät olla sielä ja koiran 12 kilon ruokasäkki on saunassa, sillä muuta säilytyspaikkaa ei niille ole.

Parveke

parvekkeen sisustusparveke

Parveke on suuri, mutta hieman harmittaa, että ei ole lasitettu. Mä aloin myös kesällä haaveilemaan omasta pihasta, joten parvekkeen laitto jäi hieman kesken ja suunnitelmissa sitten vasta siihen pihaan panostaminen.

Asunnon esittelyvideon pääset katsomaan tästä linkistä.

Muistakaa vaihtaa laatu HD!

12 kommenttia

 1. Maru / Tea and Vanity kirjoitti:

  Voi että miten nättiä teillä on! Nyt aloin miettimään, että selviäisiköhän tuommoinen varjoviikuna minun hoidossani… 😀

 2. Linda/The Lennokkaat kirjoitti:

  Ja mä luulin olevani hidas, kun ollaan muutettu 2kk sitten enkä oo vielä saanut tehtyä asuntopostausta 😛 mutta totta tuo, ettei hirveen keskeneräisestä asunnosta halua vielä laittaa kuvia, itsekkin oottelen paria taulua seinälle ennen kuin postaan mitään!

  Teillä on aivan ihanan näköinen koti, todella kaunis 🙂 Kivasti sisustettu!

  http://fasciner.blogspot.fi

 3. inka nitta kirjoitti:

  Edellisen asunnon kanssa kävi myös sillä tavalla, että lähes vuoden olin asunut siellä ja kuukausi ennen muuttoa väänsin asuntopostauksen! 😀 Keskeneräisestä kodista ei kyllä koskaan oikeen halua mitään tehdä, vaikka faktahan se on, että sisutaminen on aina ikuisuus projekti! Kiitos paljon Linda 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Maru! Varjoviikuna on melko helppohoitonen ja jos mä oon saanut sen edes puoliksi elossa kuukauden kasteluvälillä ja silloin tällöin pienessä valossa niin uskon, että selviää sun hoidossa. Suoraa aurinkoahan toi ei kestä, mutta jos on tosi varjossa niin välillä kannattaa pistää hetkeksi aurinkoon. Mun suurin ongelma on varmaan se, että kasvi peittyy pölystä ja en puhdista sitä 😀

 5. Kata kirjoitti:

  Teillä on kyllä todella viihtyisä ja kaunis koti ♥

 6. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos ihana Kata <3

 7. Nea kirjoitti:

  Ihania yksityiskohtia <3 Ihastuin tuohon kelloon teidän seinällä! Ja teidän keittiö vaikuttaa ihan supermukavalta xx

  http://nea-amalia.blogspot.co.uk/

 8. inka nitta kirjoitti:

  Oi ihana kuulla kiitos paljon! Tuo kello on kyllä super kiva 🙂

 9. ELLI kirjoitti:

  Nyt vasta ehdin katsomaan näitä sun videoita, ja ihanasti oli kyllä toteutettu tämä video 🙂 ihana asunto teillä myös, toivottavasti saadaan esittelyä sitten uudestakin kämpästä ja mua itseäni kiinnostaa myös muuttovlogit!<3

 10. inka nitta kirjoitti:

  Ihana Elli!<3 Muuttovlogeja ainakin pari kappaletta tulossa 🙂

 11. Anonyymi kirjoitti:

  Katselin sun vlogia ja heti alussa rupesin katsoon, että hetkinen nyt näyttääkin tutulta kaikki pintamateriaalit yms kämpässä:DLopussa sitten tajusin että kappas vaan ite asun samassa talossa:Dd

 12. inka nitta kirjoitti:

  Haha aijaa! 😀 Enäänhän ei tuossa talossa tosiaan asuta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.