Hae
Inka Nitta

TB MY STYLE: SYYSKUU

Tb my style ja syyskuun vuoro. Aiemmat tyylimuutokset löytyy tb style tagin alta.

syyskuu2013

2013 Mä muistan, että tähän aikaan otin paljon asukuvia mun äidin takapihalla ja kuvat otettiin useasti ilman kenkiä. Miksi ihmeessä? Mutta ihan kiva, ehkä hieman tylsä asu. Asuun kun yhdistäisi kivat syksyiset nahkanilkkurit ja vaaleanpunaisen nahkatakin niin ilme muuttuisi heti. Mitään ei enään ole jäljellä tästä asusta.

syyskuu2014

2014 Tästä asusta ei löydy muuta hyvää, kuin kiva kuvauspaikka, jota sitäkään ei ole hyvin hyödynnetty. Tästä asusta ei onnekseni ole mitään enään tallella paitsi hopeinen nimikoru, josta edelleen tykkään, mutta käyttö jäänyt harmittavan vähälle.

syyskuu20152015 Tää asu on jotenkin tosi Inkamainen, vaikkaa mun tyyli onkin muuttunut naiselliseen suuntaan. Ihan kiva, mutta pidemmän paidan valitsisin nykyään. Conssit ja takki on vieläkin tallessa, tosin molemmat pienellä käytöllä.

syyskuu20162016 Viimevuoden asua ja varmaan yhdet mun lemppari kuvista. Päällä pitkä harmaa poolomekko ja Harley Quinn aiheinen bomberi. Voisin kuvitella itseni kyseisessä asussa edelleen, tosin nuo korkonilkkurit eivät ole yhtään mun tyyliä enään.

täti mekossa2017 Tämän vuoden asua ihan näiltä lähipäiviltä, kun lämmöt ovat taas olleet yli viidentoista. Väreiltään tosi synkkä asu, mutta tykkään ihan superpaljon tosta mun uudesta harmaasta syksymekosta. Tätä asua kuitenkin tulossa lähiaikoina lisää blogin puolelle!

8 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  tyylikäs nuori nainen:) t.Jani-75

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Pakko huomauttaa, mutta enää sanaan ei tule n loppuun

 3. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Tiedän, että ei tule. Näköjää virhe sattunut, kun puhekielessä se n tulee sinne perään 🙂

 5. Emmi kirjoitti:

  Ompas kiva tää uusin asu, sopii sulle todella hyvin ja on erittäin naisellinen! <3 Nää postaukset ovat kyllä niiin kivoja katottavia!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

 6. Heidi Helander kirjoitti:

  Mistä tuo mekko on uusimmassa kuvassa? 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Merkki on Jacqueline de Yong, mutta ihan Vero Modasta hankin. En vaan oo varma onko enään liikkeissä niin kannattaa katsoa netistä Onlyn sivuilta 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, kiitos tosi paljon Emmi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *