Hae
Inka Nitta

KESÄVIDEO 2017

Kuvasin kesän ajan kännykälläni pieniä videoklippejä ja kesän jälkeen yhdistin klipit yhdeksi kesävideoksi. Toteutus ei ollut aivan kuin suunnittelin, mutta sainpahan ainakin toteutettua. Videon järkyttävä laatu vain vähän ärsyttää.

Olettehan laittanut mun Youtubekanavan jo tilaukseen? Tämäkin video meinaan on löytynyt tubesta jo kymmenenpäivän ajan. Kanavani löytyy nimellä Inka Nitta. Jos sulla on jotain hauskoja video ehdotuksia mulle niin heitäppä ehdotuksesi kommentteihin joko blogiin tai videoihin!

8 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Oli ihana katsella sun kesää video muodossa! 🙂 Oli myös pirteä musiikki taustalla ja muutenkin sun kesä vaikutti mukavalta!

 2. inka nitta kirjoitti:

  Ihana, että tykkäsit videosta. Kiitos paljon Niina <3

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Aivan ihana video <3 Sun pitäs kyl vloggaa enempi, oot täs kyl nii hyvä 😀 <3

 4. Kata kirjoitti:

  Olipa ihana video, ihan harmittaa kun omani ei onnistunut:D Mä vaan itse katson niin heikosti muiden videoita, johtunee varmaan siitä miksi se omien videoklippien teko epäonnistui. Pidän enemmän kirjoituksista ja blogiteksteistä – ristiriitasta kun en tykkää lukee kirjoja:'D Mutta onhan tällaiset välillä oikeesti aivan ihanaa katsottavaa ja vaihtelua joten ihan huippua ois tällainen saada tehdyksi!

 5. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Saga!<3 Itseasissa videoita on tulossa kyllä lisää, sillä ajattelin panostaa Youtubeen. Kaksi videota on jo valmiinakin 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Joo muakin harmittaa, kun en sitten päässytkään näkemään sun videoo! 😀 Mä taas tykkään katsoa hirmuisesti videoita, mutta myös lukea blogeja. Laajennan tosiaan nyt Youtubenkin puolelle niin toivotaan, että blogi ei kuole kokonaan..

 7. ELLI kirjoitti:

  Ihana video, sun kesä vaikuttaa niin ihanalta!<3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla Elli, kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *