Hae
Inka Nitta

TB MY STYLE: ELOKUU

Hups, elokuu onkin jo kohta oli ja jätin taas tämän Tb my style postauksen viimetinkaan. Noh tässä kuitenkin tulee elokuun asuja vuodesta 2013 eteenpäin!

elokuu20132013 Propsit ainakin oikeanpuolimaisen kuvan kuvauspaikasta. Värit sopii asussa yhteen, mutta asu on oikeasti ihan super kamala. Takkijuttu on ihan kiva, mutta sekin on jo löytänyt onneksi uuden omistajan. Mitään tästä en siis omista enään.

elokuu20142014 Tämän vuoden asu olikin mulla päällä mun hyvän ystävän äidin synttäreillä. On siinäkin juhla-asu *huutonaurua*. Asusta mulla on tallella vielä tuo kimalle croptoppi, josta tykkään kyllä vielä ihan hirmuisesti.

elokuu20152015 Tästä asusta tykkään ja kuvan tunnelma ja tausta on muutenkin kiva. Asu on edelleen ihan mun näkönen ja mekkoa lukuunottamatta kaikki tästä asusta löytyy vielä kaapista. Aivan varmasti löytyisi mekkokin, mutta muutaman käyttökerran jälkeen mekko oli ihan kamalan nukkainen, joten heitin sen pois. Vuosi 2015 oli vuosi, kun aloin käyttämään oikeasti hameit ja mekkoja.

elokuu2016

2016 Viime elokuussa ei kamalasti tullut otettua asukuvia, mutta erityisesti pitkähihaiset ja poolokauluksiset mekot olivat mun mieleen alkusyksystä ja itseasiassa poolokaulus on edelleen mun mieleen. Tykkään ihan kamalasti tästä asusta, mutta mekko jäi lähes käyttämättömäksi, kun oli niin suuri mulle vähän kaikkialta, joten luovutin mekon ystävälleni.

PIRTEÄ KELTAINEN2017 Tässä sitten uusin tulokas. Huomaa, että tänävuonna elokuu ei ole ollut edeltävien vuosien tapaa niin lämmin ja asukin on melko syksyinen. Mä niin tykkään tosta nahkatakista ja asusta tekee super kivan vielä noi mun tänhetken lemppari housut! Tätä asua kuitenkin vasta myöhemmin lisää.

Löytyykö lempparia näistä mun elokuun asuista? Tb style tagin alta löytyy edellisten kuukausien postaukset.

 

11 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Aivan ihana toi keltainen takki!!<3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Eikö ookkin? Kiitos Emma <3

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oi ihana kuulla, että löysit enemmänkin suosikkeja. <3 Tässä vuoden 2016 mekon asupostaukseen linkki: http://www.inkanitta.fi/2016/08/all-black.html

 4. Heidi Kauremaa kirjoitti:

  Ihan super kiva blogi aihe! Tuo viimeisin asu on aivan ihana!!♥

  heidikauremaa.blogspot.fi

 5. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, että löysit lempparin :)<3

 6. ELLI kirjoitti:

  Onkos toi vikan kuvan takki Bershkasta? ;D Jos on, niin multa löytyy sama vaaleanpunaisena<3

 7. inka nitta kirjoitti:

  Joo on ja sun snäpeistä sainkin idean tilata ton takin, kun olitte porukalla tilannut ja takit näytti super kivoilta! :D<3

 8. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Mä siis tykkään näis postauksis sun tyylistä joka vuodelta 😀 Sä oot aina ollu tyylikäs <3

 9. inka nitta kirjoitti:

  Voi vitsit ihana Saga. 😀 Kiva kuulla, että mun vanha tyylikin miellyttää sua <3

 10. Tiina kirjoitti:

  Hei Inka!
  Huomasin blogisi facebook sivulla, kun etsit uusia yhteistyökumppaneita. Tulin sitten mielenkiinnosta vilkaisemaan mitä täältä löytyy. Huomioini kiinnittyi siihen, ettei blogisi lukija määrä ole lainkaan näkyvissä. Tämä on oleellinen osa, kun tällaisia sinun blogisi kaltaisia yhteistyökumppaneita etsitään. Puhuit kuitenkin tuhansista uniikeista kävijöistä, niin lukijat ovat kuitenkin varmasti hyvässä suhteessa tähän, niin siksi siittä olisi varmasti vain hyötä, että se olisi suoraan näytillä 🙂
  Otan tämän blogisi ylös, seurailen tätä hetken aikaa, ja palailen asiaan kun juttelen vielä ensiksi myyntipäällikkömme kanssa!
  – Tiina

 11. inka nitta kirjoitti:

  Moikka Tiina.
  Tarkoitat varmaankin Tamperelaisten työsuoritus ryhmää? Omilla sivuillani en ainakaan ole etsinyt yt-kumppaneita.

  Tiedäthän, että osassa blogeissa näkyvä lukijamäärä on Bloggerin käyttäjiä eli moni prosentti heistä ovat myös blogin kirjoittajia, sillä Blogger on kuitenkin ilmainen blogialusta. Eli ne ketkä eivät omista blogger tiliä eivät voi liittyä "näkyväksi" lukijaksi lukijapalkkiin. Tämän takia minulla on oma facebook sivusto ja kuulun blogit.fi sekä bloglovin yhteisöihin, jotta myös ne ketkä eivät omista blogger tiliä voivat lukea blogiani seuraamalla. Minulta voi myös tilata s-postiin uusimmat blogipostaukseni, joka on ollut suosittu tapa seurata.

  Oma ulkoasuni on maksullinen ja olen ostanut tämän ulkoasun HTML koodeineen ja tähän ulkoasuun en vain saanut mahtumaan/sopimaan omaan makuun todella rumaa lukijapalkkia.

  Käytän tosiaan sitä Google analatycsiä, joka on tuhat kertaa luotettavampi kuin bloggerin omat tilastot. Jos siis yhteistyö kiinnostaa kehotan ottamaan yhteyttä s-postilla tai facebookissa niin saa kyllä todisteen mun analyticsin luvuista.

  Kiitos kommentista ja palaillaan. Ihanaa maanantaina Tiina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *