Hae
Inka Nitta

5 TÄMÄN HETKEN KAUNEUS SUOSIKKIA

KOSMETIIKKA SUOSIKITViime kosmetiikka suosikit postauksesta onkin taas vierähtänyt aikaa, joten sen päivittämiselle olikin jo aika. Esittelen teille mun tämän hetken ihan suosikit kauneusjutut ja toivottavasti te löydätte myös jotain mielenkiintoista tästä ja ehkäpä uusia suosikkeja.
HOLIKAHOLIKAEGGEnsimmäisenä tämä Holika Holikan kananmunakuorinta, josta kerroinkin paremmin tässä postauksessa. Tästä on tullut mun ihan ehdoton suosikki ihan pelkästään myös purkin ulkonäön takia, hah. Kuorinta on päätynyt mun käyttöön kerran viikossa muun kasvojenhoitotuotteiden ohelle.
COFFEEKUORINTALisää kuorintajuttuja. Tämä Organic shopin Coffee scrub on mun ihan suosikki vartalokuorinta. Kuorinta sisältää orgaanisia aineita mm. sitä kahvia ja sokeria. Hinta-laadultaan edullinen, sillä purkilla on alle vitonen hintaa ja omaan makuun tämä on myös riittoisaa. Mä rakastan kahvin tuoksua ja kuorinnan haju on ihanan luonnollinen kahvi.
Joko muut ootte testannut Organic shopin tuotteita? Mulla olisi vielä ainakin vadelmakuorinta ja jokin hiusnaamio ostolistalla kyseiseltä merkiltä.
Tästä pääsette muuten katsomaan mun omat vinkit luonnolliseen kuorintaan. HDCONSEALERSitten meikkijuttuihin. Nyx on merkkinä noussut mun suosikkimeikkeihin ja uusin tulokas onkin tämä HD studio photogenic consealer. Peittää ihan superhyvin myös mun punoittavan ihon ja on miellyttävän tuntuista iholla. Omaan makuun tämä concealer ei kuivu liian nopeasti, mutta ei liian hitaastikkaan.
TEDDYLINGERIELisää Nyxiä huulituotteiden parissa. Mun ainut Lingerie huulituote ja sävyssä Teddy. Tarvitsen ehdottomasti lisää oikeasti ruskeita huulijuttuja sillä värihän sopii mulle super hyvin. Pysyvyys on superhyvä ja koostumus miellyttävä. Ehkäpä ostan jopa lisää näitä Lingerieitä.
HIGHLIGHTER LUMENEViimeisenä suosikkina tämä Lumenen Nordic noir highligter. Kaksi eri sävyä, toinen kimmeltävä ja valkoinen ja toinen hieman lämmin ja luonnollisempi. Mun iholla ei niin suurta eroa näe, kun vaikka kellertävällä tai perus vaalealla iholla, mutta näköjään jonkin verran näkyy myös punaisessa ihossa ero. Oon tykännyt superpaljon koostumuksesta ja tuotteen helppokäyttöisyydestä.

Mun suosikit oli siinä. Löytyykö suosikeista samoja tuotteita?

18 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Mulla on syksylle ehdottomasti ostoslistalla tuo lingerie sävyssä Teddy! Ihailin sitä jo viime vuonna syksyllä, en malta odottaa että pääsen hieman shoppailemaan syksyn juttuja 8) Todella kivoja kauneus suosikkeja täällä, tuo kahvikuorinta houkuttaa itseäni, voin puolestaan suositella sitä vadelmakuorintaa kyllä ihan kybällä;)

 2. Linda kirjoitti:

  Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta Lip Lingeriestä! Mäkin tykkäsin tosta sävystä, mutta koostumukseltaan noi ei sovi mulle yhtään :/ Organic Shopin kuorinnat on ihania<3 Multa löytyy ton kahvikuorinnan lisäksi mango ja vadelma 🙂

 3. Maru kirjoitti:

  Tuota kahvikuorintaa olen ihastellut jo useammassakin blogissa. Saapa nähdä olisiko se seuraavana sitten vuorossa kun edellinen kuorinta vaan loppuisi 🙂

 4. Niina kirjoitti:

  Vähänkö kivoja suosikkeja! 🙂 Mullakin ollut tuota NYXin peitevoidetta ja tykkäsin kyllä paljon. Nuo Lumenen highlighterit kuulostavat mielenkiintoisilta!

 5. ELLI kirjoitti:

  Ei hitsi miten hauska toi kananmunakuorinta, ihana idea tehdä purkistakin kananmuna hahah! 😀

 6. Julia kirjoitti:

  Tuo kanamunakuorinta on ollut nyt jo muutaman kuukauden mun ehdoton suosikki!! <3 Nyt alkoi himottaa tuo kahvikuorinta. Kahvia en juo kulaustakaan, mutta kahvin tuoksu on niiiin hyvä.

 7. Hetkessä Mukana kirjoitti:

  Toi vartalon kuorinta on paras tuote. Oon käyttänyyt sitä jo monta kertaa ja en kyllä luovu tästä ikinä:)

  https://hetkessamukana.blogspot.fi/

 8. inka nitta kirjoitti:

  Tuo Oranic shopin kuorinta on kyllä huippu! 🙂

 9. inka nitta kirjoitti:

  HolikaHolikan kuorinta kyllä on ihan super laadukas ja ihana! Kahvi tekee myös ihmeitä iholle, joten suosittelen hankkimaan jonkun kahvikuorinnan tai tekemään itse 🙂

 10. inka nitta kirjoitti:

  No älä! Purkkikin on niin söpö 😀

 11. inka nitta kirjoitti:

  Kiva, että tykkäsit. Nyxin concealer on ihan super hyvä eikä hinnallakaan pilattu. Highligteri on tosi jees, kun yhdessä puikossa kaksi eri sävyä 🙂

 12. inka nitta kirjoitti:

  Suosittelen kyllä kovasti, kun hintakin on alle viisi euroa 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Joo oon tykänny ihan super paljon ja itseasissa koko paketti oli ihana! Harmi kuulla, että koostumus ei ollut yhtään sun juttu. Vadelmakuorinta kiinnostaa kyllä super paljon muakin ja itseasissa inspiksen näihin organic shopin tuotteisiin sain sulta 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Oi sulle kyllä kans sopii kaikki tummat ruskeet sävyt! Suosittelen kyllä tuota kahvikuorintaa, että ostat on meinaan super ihana ja tehokas. Siis mun on varmaan pakko ihan just heti hakee se vadelmakuorinta, kun kaikki suosittelee sitä 😀

 15. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Todella kivan näköisiä suosikkeja sulla! ♥ Tuo organic shopin coffee scrub ja Lumenen highlighter pitäisi itsellekkin ottaa testiin 🙂 Mulla on ollut aiemmin lushin kahvimaski, josta tykkäsin, joten jos tuo yhtään vastaa sitä niin oon taivaissa 😀 Ja uusi highlighter on pyörinyt ostoslistalla jo useamman kuukauden… 😀

  ♥: Ane

 16. Anniina kirjoitti:

  Täysin samoja tuotteita ei löydy, mutta Organic shopin avokado-hunaja hiusnaamio on ollut mulla käytössä tän kesän, ja ai vitsit miten ihana se on.♥ Toi vartalokuorinta pitää kyllä ostaa testiin. 🙂 Nyxin huulituotteet ovat kyllä rakkautta, vaikka tällä hetkellä en yhtään omistakaan 😀 Hei vähän off topic, mutta suht uutena lukijana selailin sun aiempia postauksia ja huomasin tuolta toukokuulta postauksen tamperelaisten bloggaajien bloggaajaringistä, niin pääseekö vielä mukaan? :> Oon vuosi sitten muuttanut Tampereelle, ja olisi huippua löytää lisää tamperelaisten blogeja 🙂

  anskisss.blogspot.fi

 17. inka nitta kirjoitti:

  Kyseinen hiusnaamio kuulostaakin kyllä ihanalta! Suosittelen kyllä testaamaan tuon kahvikuorinnankin ja vadelmakuorintaa on myös kehuttu.

  Facebookista löytyy tuo ryhmä kuin Tamperelaisten bloggaajarinki niin laita sinne vaan liittymispyyntöä. Kaikille pirkanmaalaisille bloggaajille avoin 🙂

 18. inka nitta kirjoitti:

  Suosittelen ehdottomasti testiin noita kahta tuotetta. Mä en siis oo ikinä omistanut mitään Lushin tuotteita.. Pitäis varmaan hankkia! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.