Hae
Inka Nitta

SNAPCHAT DIARY

Olen taas tallentanut muutamia snapchatin mystoryja puhelimeen ja olisikin aika taas postailla ne tännekkin. Viimeaikoina olen alkanut päivittämään snappiin paljon päivien asujani ja jos kiinnostaa katsella muutenkin mun arkea niin löydätte mun sieltä nimimerkillä iiingerr
snapit1. Kotitekoisia burgereita, ehkä parhaita! 2. Käytiin mökillä kalastamassa. 3. Illanistujaisia omalla parvekkeella. 4. Päädyttiin Veeran kanssa Kaijakkaan. 5. Lämmin kesäilta. 6. Vihdoinkin valmis merkonomi! SNAPIT27. Uusi perheenjäsen Bamse. 8. Juhannuksen viettoa ystävän luona. 9. Autoselfie. 10. Juhannusruokaa mökillä. 11. Kesäisen päivän asua. 12. Oma kulta <3
snapit313. Metsälenkillä luonnosuojelualueella. 14. Uusissa juoksutrikoissa. 15. Manhattanissa Sannin kanssa. 16. Mökkimaisemia. 17. Cafe Friasta saa kyllä super herkullista pastaa! 18. Istuu niin nätisti.

Aiemmat snapchat postaukset löydät tagin snapchat alta. Oikein ihanaa maanantaita kaikille!

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Todella hauskoja kuvia ja ihana toi maximekko! Hhih kuvien perusteella näyttää että oot ehtinyt touhuta vaikka sun mitä kesäistä 8)

 2. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitoksia Kata. Ittestä tuntuu taas, että mitään en ole tehnyt, mutta hauska, että sun silmään näyttää paljon tehdyltä! 😀

 3. Niina kirjoitti:

  Mä tein juuri hetki sitten Snapchatin ja nyt muistin alkaa seurailemaan suakin! 🙂 Ihania kuvia oot ottanut, näitä on kiva päästä katselemaan Snapissa!

 4. inka nitta kirjoitti:

  Joo huomasinkin. Täytyy seurata sua takasin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.