Hae
Inka Nitta

SÄRKÄNNIEMI

high voltageilmaveivihattaraaOikein ihanaa torstaita. Mulla alkaa muutaman tunnin päästä työt, mutta sitä ennen halusin tulla päivittelemään blogiin mun viime sunnuntain tekemisiä. Särkänniemessä tuli käytyä ensimmäistä kertaa sitten kymmenen vuoteen. On se hassua, kun se tossa vieressä on, mutta silti ei pahemmin ole koskaan tullut käytyä. Vähän ehkä naurattaa myöntää tämä, mutta mä olen jopa Tykkimäellä ja Lintsilläkin käynyt enemmän, kuin Särkässä.
pehmistornadonäsinneula särkänniemiMe ei rannekkeita otettu ollenkaan, mutta ostettiin pari laitelippua ja käytiin mm. Koskiseikkailussa. Akvaariossa ja Näsinneulassakin tuli käytyä ja olisi ollut ihan super kiva käydä vielä Koiramäessä, mutta hieman jo piheys astui valtaan, kun ilman ranneketta kaikki maksaa niin hirveesti, mutta se rannekekin olisi ollut kallis, kun vain pari laitetta kiinnosti. Ehkä ensi kerralla käydään kiertämässä vain Koiramäki.
särkänniemihattara asutukkijokiPäivänä ihan älyttömän hauska ja koska kuitenkin Särkänniemi on noinkin lähellä meitä niin tästä täytyykin ottaa jokakesäinen perinne ja käydä edes käppäilemässä Särkänniemessä. hattaran kanssa asu

t-shirt – Vero Moda, pants – Only
bag – H&M, shoes – H&M
Ootteko te huvipuistoilleet tänä kesänä?

17 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Särkänniemi on kyllä mukava paikka!:) Itsekkin kävin siellä viime vuonna, tänä vuonna tuli käytyä Linnanmäellä. Ihania kuvia oot ottanut <3

 2. ELLI kirjoitti:

  Vau kuinka kivoja kuvia sait napattua! 🙂 Mä tein tänä vuonna ennätykseni, ja kävin kaikissa Suomen kolmessa huvipuistossa 😀 Mutta joo Särkkä on nykyään kyllä musta vielä kivempi kun alueelle pääsee ilmaiseksi!

 3. Kata kirjoitti:

  Mä kävin viime vuonna pitkästä aikaa Särkänniemessä, kävin siellä itsekin monia monia vuosia sitten viimeksi ja oli kyllä huippuu:D Oli kyllä huisin hauska päivä varmasti teilläkin kuvista päätellen, ihania hattarakuvia<3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Mä en oo koskaan ollut semmonen laitetyyppi, mutta koskiseikkailu on edelleen ihan paras! Tässähän ehtii vielä hyvin tonne alueelle vaan oleileen 🙂

 5. inka nitta kirjoitti:

  Särkkä kyllä on mukava. Oi vitsit mäkin haluisin vielä Lintsille, mutta tuskin ehdin! 😀 Kiitos Niina <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Elli! 🙂 Kunnon huvipuistojahan on neljä 😉 Mä kans tykkään, kun toi Särkkään pääsy on ilmaista 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Huvipuistoissa on kyllä hauskaa, vaikka pahemmin ne laitteet ei enään innosta. Se on varmaan vaan se fiilis mikä iskee! 😀 Oli kyllä hauskaa ja kiitos <3

 8. EMMI-STINA kirjoitti:

  Onpas ihania kuvia, etenkin tuo kolmas kuva susta! 🙂

  Mä en ole vuosiin käynyt huvipuistoissa, mutta täytyy varmaan ensi kesänä mennä jos ja kun jostain löytyy sopivasti aikaa. Taisin viimeksi vuonna 2010 tai 2011 käydä Linnanmäellä, onhan siitäkin jo taas vähän aikaa 😀

 9. Linda kirjoitti:

  Tosi hyviä kuvia oot saanut otettua! Itse asiassa just torstaina tuli käytyä Särkänniemessä, mutta selkeesti oon tullut vanhaksi kun pää ei enää kestä niitä laitteita samalla tavalla kuin aiemmin 😀 Päästä heitti ihan älyttömästi jonkun Tornadonkin jälkeen.. Eikä kyllä puhettakaan, että olisin niihin uusimpiin laitteisiin edes uskaltanut mennä 😀

 10. Maru kirjoitti:

  Ihania kuvia. Huvipuistoissa on kyllä niin oma fiiliksensä 🙂

 11. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Upeita kuvia! Varsinkin noi kuvat susta, oot niin nätti <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Sun kehut piristää aina! Kiitos kaunokainen <3

 13. inka nitta kirjoitti:

  Kiitoksia Maru! Oot niin oikeessa ton fiiliksen suhteen 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Kiva, että tykkäät. Mä en oo koskaan käynyt edes Tornadossa. En oo koskaan oikeen ollut mikään laite tyyppi 😀

 15. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Emmi-Stina paljon! Suosittelen käymään huvipuistossa viimeistään ensi kesänä, sillä onhan noissa super hauskaa vaan hengaillakkin 🙂

 16. Sara V kirjoitti:

  Tosi hyviä ja nättejä kuvia! Mäkään en ollut varmaan kymmeneen vuoteen käynyt särkässä, mutta viime vuonna tuli käytyä! Olin lintsillä töissä niin särkässäkään ei tullut rannekkeesta maksettua, joten vapaasti sai käydä laitteissa. Se oli mun mielestä kivaa vaihtelua Lintsiin missä on tullut käytyä niin paljon, vaikka en kyllä ehkä enää itsekään siitä huvista ihan rannekkeen vertaa maksaisi 🙂

  Sara V

 17. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiitos! Mä tykkään kyllä jotenkin enemmän Lintsistä, vaikka yleisesti siellä oon ollut enemmän. Lintsillä on ehkä vähän enemmän aikuisillekkin jotain. Tosin Lintsillä olostakin on vierähtänyt jo se 7 vuotta ainakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *