Hae
Inka Nitta

UUSIA KAUNEUSTUOTTEITA

Kaupallinen yhteistyö: Circus24h
circus24hUudet kosmetikkatuotteet ja etenkin hiustuotteet ovat mielenkiintoisia ja sainkin kivan mahdollisuuden valita uudesta kosmetiikkatuotteiden nettikaupasta Circus24h muutaman mieluisan jutun. Suurimmaksi osaksi tämä suomalainen verkkokauppa myy kampaamotuotteita, mutta myös muutamia meikkijuttuja löytyy. Eiköhän kuitenkin mennä mun valitsemien tuotteiden pariin!
four reasons black editionOlen aina rakastanut KC:n tuotteita ja etenkin Four Reasons sarjaa. Näitä Black Edition versioita en vielä ollutkaan testannut, joten klikkasin ostoskoriin shampoon ja hoitoaineen.

Cool wash shampoo on virkistävä ja mentholia sisältävä, joka antaa hiuksille ryhtiä tuovaa keratiiniä. Shampoossa on raikas sitruunan ja mintun tuoksu.
Daily Treatment hoitoaine on kevyt pikahoitoaine, joka selvittää hiukset ja antaa ihanaa kiiltoa. Sisältää UV-suojan ja herneproteiniä.
fake bakeKlikkailin ostoskoriin myös tämän Fake Baken suihkutettavan itseruskettavan, jonka mukana tuli vielä tuo levityskinnas. Mun itseruskettavan käyttö rajoittuu siihen, kun Miss Nokia finaaliin sohin nopeasti parissa minuutissa mahan ja jalat kuntoon haha. Pidemmän aikaa kuitenkin olen halunnut jo testata itseruskettavien käyttöä, sillä rakastan ruskettunutta ihoa.
Tämä lupaa kullanruskean luonnollisen näköisen rusketuksen, joka on helppo laittaa. Voisin itseasiassa tehdä erillisen postauksen vielä mun kokemuksista tästä.
tangle teezerYllätyksekseni paketista löytyi vielä matkakokoinen Tangle Teezer. Mähän en aikaisemmin koskaan ole tälläistä harjaa omistanut ja vihdoin sellaisen sitten sain. Mun kuulemiset harjan hyvyydestä on vähän ristiriitaiset, mutta katsotaan, kun itse pääsee käyttämään!

Sain teille vielä alennuskoodin verkkokauppaan! Eli koodilla INKA1O saatte 10 € alennusta, kun tilaatte vähintään 30 eurolla. Koodi on voimassa 31.8 saakka. 

6 kommenttia

 1. ELLI kirjoitti:

  En ookkaan ennen kuullut tästä nettikaupasta mutta täytyykin käydä tsekkaamassa! 🙂

 2. Kata kirjoitti:

  Kivoja kauneustuotteita! Mä liputan kyllä tangle teezerille, en voisi elää ilman kyseistä harjaa:D Paksun tukkani takia mikään muu harja ei selvitä tukkaani yhtä hyvin kun tuo. Jos unohdan harjan kotiin jollain reissulla ja jollain muulla on harja mukana mikä ei ole tangle, itken verisiä kyyneleitä – repii nimittäin hirveesti muut harjat:D

 3. Linda kirjoitti:

  Four Reasonsin tuotteet on niin ihania! Noita Black Edition tuotteita en oo mäkään testannut, mutta pitäisi varmaan korjata tilanne 😀 Mä taas en käytä enää muita harjoja kuin Tangle Teezereitä, ne on ihan parhaita! ♥

 4. inka nitta kirjoitti:

  Mä oon kans monta vuotta käyttänyt noita basic Four Reasons tuotteita ja nyt tämän yhteistyön kautta sain onneksi testiin noi Black Edition version. Etenkin shamppooseen oon ollut ihan super tyytyväinen parin käyttökerran jälkeen. Hyvä kuulla, että Tangle teezer on ollut hyvä harja sulla 🙂 <3

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiva, kun säkin oot posiivisin mielin harjaa kohtaan. Kun osalta kuulee, että Tangle teezer repii hiuksia, mutta osa taas sitä mieltä, että kaikki muut harjaa. Mä oon nyt käyttänyt harjaa kans pari kertaa ja ainakin olen tykännyt tähän mennessä. 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Suosittelen kyllä tsiikaamaan nettikaupan, sillä löytyy tosi laajasti esim. hiusjuttuja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.