Hae
Inka Nitta

AURINKOINEN VAPAAPÄIVÄ

bamsen kanssa asu3bamsen kanssa asu2bamsen kanssa asuMun vapaapäiviä on sää suosinut vain yhden käden sormin laskettavalla määrällä. Mä oon aina töissä, kun aurinko paistaa ja asteita on yli kaksikymmentä. Pari viikkoa sitten kävi onneksi hyvä tuuri ja oli super lämmin päivä. Mä sain jopa rajat lenkkareista nilkkoihin ja nyt näyttää, kun mulla olisi sukat kokoajan jalassa.. 
Ylläolevista kuvista näkee minkä näköisenä oon mun viimeiset vapaapäivät viettänyt. Huonompina ja koleempina päivinä asu muuttuu siten, että jalkoihin pääsee joko kollarit tai juoksutrikoot ja päälle tuulitakki. Pennun tulon jälkeen en siis kamalasti ole panostanut siihen miltä näytän vapaa-ajalla. Nyt tosin Bamse on oppinut olemaan muutamia tunteja yksin rauhassa kotona, joten vapaapäivinä pääsee tekemään jotain muutakin, kuin olemaan vaan kotona. Ehkäpä niitä asujakin alkaa sitten taas näkymään vähän enemmän.

6 kommenttia

 1. emmavilhelmiina kirjoitti:

  Vitsi mikä pieni hurmuri toi teidän pentu kyllä on!<3 Tulisin mielelläni näkemään sitä ja sua joku päivä:)

 2. Kata kirjoitti:

  Täälläkin ollut kyllä ihan tosi huonot kelit ja olen vielä lomalla:/ Menetin jo toivoni lomasäiden suhteen..:D Ihastuttava tuo karvakaveri kyllä ♥

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiitos Emma! Tervetuloa vaan <3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Ääh voi hitsit.. Omalla tavallaan onneks mulla ei oo lomaa! 😀 Kiitos <3

 5. Jasmine kirjoitti:

  Oi onpa suloinen karvakaveri <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Hän kyllä on! Bamse kiittää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.