Hae
Inka Nitta

TB MY STYLE: HEINÄKUU

Täällä taas tb style postauksen kanssa. Heinäkuu on kohta jo ohi, mutta ennen sitä palataan vuodesta 2013 tähän päivään ja katsotaan miten mun tyyli onkaan muuttunut tässä ajassa. heinäkuu132013 Yllättävän kiva asu ja jopa kuvauspaikka on ihan jees verrattuna vuoden muihin kuviin. Yksinkertainen asu, mutta ainakin väreiltään aika toimiva. Mitään tästä asusta en kuitenkaan enään omista.

heinäkuu14

 
2014 Mä oikeesti jopa tykkään jollakin tavalla tästä asusta. Ehkä siks, että tuolloin tuo asu oli niin paljon mun mukavuusalueen ulkopuolella. Laukku on kyllä ihan kamala ja pitsitoppi ei enään nykypäivänä toimisi. Näkisin kuitenkin, että yhdistäisin samanlaisen hameen löysään valkoiseen t-paitaan, mustiin ballerinoihin ja lisäisin vielä mustan pikkulaukun olalle. Mitään tästä asusta ei enään löydy mun vaatekaapista.heinäkuu152015 Mä rakastan tän asun hametta! Harmi, kun se oli mulle niin iso, että Veera sai pitää hameensa, hah. Yhdistäisin hameen kuitenkin varmaan mustaan crop toppiin ja poistaisin tuon naruvyön. Tamariksen korkkarit ovat asusta ainoat mitä omistan vielä.
heinäkuu162016 Tämän asun voisin pukea uudestaan päälleni milloin vain. Isosta kärmeennahkaisesta kirjekuorilaukusta tosin en enään välitä ja se onkin löytänyt jo tien uudelle omistajalleen, mutta muut kaikki tästä asukokonaisuudesta löytyy vielä mun vaatekaapista. heinäkuu172017 Tässä sitten uusin tulokas. Rento ja hieman hippimäinen. Noi shortsit on mun uudet lempparit, voisin hengailla niissä vaikka joka päivä! Tätä asua kuitenkin hetken päästä lisää täällä blogin puolella.

Tälläisiä asuja siis heinäkuissa. Mikä on sun suosikki? Muut postaukset löytyvät tagin tb style alta.

10 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  Kiva postausidea! Tuo vuoden 2015 hame on kyllä ihana *.* Näistä asuista mun lemppari on kuitenkin vuoden 2017 asu.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon! Itse tykkään kans eniten tästä uusimmasta 🙂

 3. Taru kirjoitti:

  Nää tb stylet on iha huikeita! Etenkin kun on oikeesti nuo vanhat kuvat mukana ja muistaa että tuli itse käytettyä ihan samanlaisia vaatteita! 😀

 4. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Sä oot aina niin kauniina! <3 Musta oot ollu tosi tyylikkäänä joka kuvassa, toisinku ite oisin näis postauksissa:D

 5. ELLI kirjoitti:

  Näistä mun lemppareita oli tän vuoden asu ja vuoden 2015 asu. Mekko vuodelta 2015 on kyllä tosi upea<3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiva, että löysit sun suosikit näistä. Mäkin kyllä rakastan vuoden 2015 hametta, harmittaa vaan kun se on niin iso! 🙁

 7. inka nitta kirjoitti:

  Ihana Saga, kiitos ihanista kehuista. Oot säkin varmasti ollut tyylikkäänä <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Mäkin tykkään näistä itselläni sekä muilla. Joo aika monella oli samaan aikaan tommonen hassu tyyli 😀

 9. Emmi kirjoitti:

  Nää on aina todella kivoja postauksia ♥ Ja ihana tuo uusimmassa oleva kimono!

 10. inka nitta kirjoitti:

  Nämä kyllä ovat. Kiitos, tykkään siitä kyllä itsekkin paljon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.