Hae
Inka Nitta

KAUNEUSKISOISTA

Nytten kun Tampereella on parit kauneuskilpailut mm. Miss Tampere & Miss Ranta teki mun mieli tulla päivittelemään ja muistelemaan omia kisojani.
75811229906_1579813692292777_6320177900079163461_nMulla on takana kahdet kisat vuodelta 2015. Ensin toukokuinen Miss Nokia ja elokuussa suuntasin Härmään asti Miss Power Truck kisoihin. Sijoitustahan kummastakaan ei mulle tullut, mutta esimerkiksi uusia tuttavuuksia senkin edestä. Jälkimmäisestä on ironnut pari keikkatarjoustakin ihan tämänkin vuoden puolella. Molemmat kisat oli ihan super erilaisia keskenään. Miss Nokia oli klassillinen kun taas Miss Power Truck rempseä ja nykyaikainen.
missi-004missi-002Koko Miss Nokia prosessi oli hieman pidempi ja ehkä omalla tavallaan paljon parempi niin. Finaalipäivään sai reenata ja alusta asti sai hyviä vinkkejä valmistautumiseen. Miss Nokiassa meitä oli 10 tyttöä ja kahden viikon kiertue jonka aikana käytiin bikinikuvauksissa, golfaamassa, muotinäytöksessä kauppakeskuksessa ja autoliikkeessä, vanhustentalossa ja esimerkiksi Nokian Kympissä. Lisää Miss Nokiasta kirjoitin kiertueen aikana ja siihen liittyvät postaukset löytää tästä.
Missihommia-004851Miss Power Truck olikin sitten pistetty kahteen päivään. Perjantaina saavuttiin ja otettiin kuvat, jotka meidän piti saada itsellemme, mutta emme koskaan saaneet. Samana päivänä reenattiin seuraavan päivän koreografiikat ja mentiin nukkumaan.
Seuraavana aamuna herätys aikaisin, kenraaliharjoitukset lavalla ja lähes heti ensimmäiseen näytökseen. Koko lauantaipäivä oli kamalaa juoksemista ja muutenkin aikataulut oli vissiinkin sotkettu ja suunniteltu väärin juuri tuolloin 2015. Kaikkea muutakin olisi pitänyt ehtiä tekemään mm. Puskurikuvaukset mitä ei toteutettukkaan. Kiva kokemus tämänkin oli, mutta ehkä hieman tiuhaan tahtiin mentiin. Lisää voit lukea mitä olen kirjoittanut kisasta tästä.
11357218_951711818182886_7814637783555168515_o11119125_1582034392070707_5516338059316789571_oMun oli tarkoitus jatkaa kisaamista heti seuraavana vuonna muutamissakin eri kisoissa, mutta jotain kävi ja kisat jäi. En sano ettenkö enään osallistuisi kisoihi, sillä ihan huippuahan noissa oli! Muutama kisa mulla onkin mielessä mihin haluaisin osallistua, mutta reeniä tarvitsee tähän väliin, kun edellisistä kisoista kuitenkin jo se kaksi vuotta aikaa. Mun hiusten värin vuoksi en varmaan edes lähes kaikkiin kisoihin enään pääse mikä vähän harmittaa, mutta onneksi on noita muitakin kisoja joihin sitten tämä tukka on oikein oivallinen. 256bikini1Promokeikkaa ehdottomasti haluaisin tehdä aina kun vaan mahdollista. Lavalla oleminen vähän jännittää, mutta samaan aikaan se on niin kivaa! Yksittäiset kuvauksetkin sillon tällöin olisi kivaa ja onhan noita harraste/ammattikuvaajia jotka etsivät malleja jatkuvasti.

Jos tulee hei jotain kysyttävää liittyen näihin kisoihin niin kysykää ihmeessä! Jos tulee tarpeeksi kommentteja aiheeseen liittyen niin teen toisen postauksen vastauksineen.

4 kommenttia

 1. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Vau todella upeita kuvia ♥ Ja uskon, että on varmasti ollut mielettömiä kokemuksia nuo kisat siitä huolimatta ettei sijoituksia ole tullut 🙂 Toivottavasti päädyt jossain vielä kisailemaan 🙂

  ♥: Ane

 2. ELLI kirjoitti:

  Vau onpas nättejä kuvia susta! Nää on varmasti olleet huippuja ja mieleenpainuvia kokemuksia 🙂

 3. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Elli. Ehdottomasti kyllä huippuja kokemuksia ja itseluottamusta noista sai ihan kamalasti! 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos kamalasti Ane!<3 Saa nähdä päädynkö jo esimerkiksi ensivuoden puolella kisalavoille takaisin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.