Hae
Inka Nitta

KOREALAISTA KOSMETIIKKAA

bearel boksiKorealainen kosmetiikka on ollut nyt hetken aikaa pinnalla Suomessa. Mäkin olen ollut kiinnostunut kyseisestä kosmetiikasta ja jonkin aikaa sitten sainkin Bearel nimisestä nettikaupasta boksillisen tuotteita testiin. korealainen kosmetiikkaBearel on siis suomalainen verkkokauppa, josta saa tilattua isosta valikoimasta korealaista kosmetiikkaa. Asiakaspalvelu oli aivan super ihanaa, joten kiitos Janika ja Nina. Mulla jäi vielä muutama tuote kutkuttelemaan, joten täytyy varmaan tilata itse vielä satsi tuotteita.

korealaisia testereitäEnsimmäisenä hieman tuotenäytteitä. Nimeä painamalla pääset täysikokoiseen tuotteeseen suoraan verkkokauppaan.

Holika holikan Aloe 99% shooting gelAloe geeli sopii vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Aloe todistetusti ehkäisee tulehduksia, joten tämä geeli on hyvä esimerkiksi auringonpolttaneelle iholle tai kutisevia hyttysenpistoksia vastaan. Täydellinen kesäksi kantaa käsilaukussa! Mä itse tykästyin tuotteeseen niin paljon, että aion tilata varsinaisen tuotteen.

Mizon collagen power lifting creamMizonin kollageenia sisältävä kasvovoide auttaa kiinteyttämään ihoa ja pitämään sen nuorekkaana. Ryppyvoiteitahan pitäisi alkaa käyttämään jo viimeistään parikymppisenä, oikeastaan heti kun alkaa käyttämään meikkiä. Mä en itse ole sellaisia pahemmin koskaan käyttänyt, mutta saa nähä kuinka innostun tämän tuotteen myötä.

Mizon water volume ex cream Tämä kasvovoide on extra kosteuttavaa ja sopii sekaiholle parhaiten. Koostumukseltaan ihanan kevyt ja hieman geelimäinen.

Mizon hyaluronic acidErittäin kosteuttava hyaluronihappo-seerumi, joka tekee ihosta täyteläisemmän, parantaa sen kimmoisuutta ja auttaa ehkäisemään kuivumista. Hyaluronihappo onkin yksi korealaisen ihonhoidon kulmakivistä.

liptintliptint huulissaTony moly Liptone get it tintMattamainen huulilakka, joka löytyy multa sävyssä #4 Red hot. Ihana kirkkaanpunainen sävy ja sen mattaisuus on plussaa, joten varmasti tulee käyttöön. Koostumus on ehkä vähän hassu, kun tuotetta laittaa huulille, mutta puna kuivuu hetkessä. Tää huulilakka myöskin pysyy huulilla eikä välttämättä edes tarvitse lisäillä illan aikana. Olis ihan huippua jos lakkoja tulisi rusehtavissa ja nudeissa sävyissä.

holikaholika kuorinta

Holika Holika Smooth egg skin peeling gelTuote jota olen halunnut testata siitä asti, kun törmäsin korealaiseen kosmetiikkaan. Tämä kasvojen kuorintageeli kuorii ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Geeli ei sisällä kiteitä. Kirkastaa ihoa ja poistaa musta- sekä valkopäitä. Oikealla havainnekuva siitä, kuinka tuote oikeasti toimii ja kuorii kuolleen ihosolukon pois. Aivan mahtava tuote ja tämä kyllä ansaitsi pysyvän paikan mun kosmetiikkakokoelmassani.

kangasnaamiotsheetmaskViimeisenä, mutta ei vähäisimpinä nämä kuuluisat kangasnaamiot, jotka päällä saa sut näyttämään kun suoraan kauhuleffojen Mike Myersiltä. Kangasnaamion idea on kuin kasvonaamioissa. Pidetään kasvoilla se noin 20-30 min ja naamion sisällön perusteella se, että mihin maski vaikuttaa esim. kosteuttaa, kuorii yms. Kangasnaamioita aion ehdottomasti myös tilata lisää.

TonyMoly I ’m real Tomato mask sheetKangasnaamio puhtaalle iholle. Sisältää tomaattiuutetta ja vesipohjaista essenceä jotka tekevät ihosta kosteutetun ja säkenöivän. Tämä naamio kirkastaa ihoa.

TonyMoly I’m real Pomegranate mask sheet Pakattu täyteen granaattiomenauutetta sekä vesipohjaista essenceä, jotka tehokosteuttavat ja parantavat ihon joustavuutta. Auttaa vahvistamaan ihon vahvistuskykyä ja estää ihon löystymistä.

Elikkä tämmöisiä tuotteita tälläkertaa. Joko sä oot innostunut korealaisesta kosmetiikasta? Eniten mua jäi kiinnostamaan vielä tämä, tämä ja tämä tuote. Täytyy varmaan laittaa tilausta menemään.

16 kommenttia

 1. Salli kirjoitti:

  Hah, luen tätä postausta TonyMolyn avokadomaski naamassa, tänään kun paketin postista hain. 😀 Minulla on tuota Holika Holikan aloeta pikkutuubi ja se kulkee niin kätevästi reissussa mukana! Auringosta punoittava iho saa kyllä kyytiä. Minusta (korealaiseen kosmetiikkaan hurahtaneena) on aina mukava aina kuulla muidenkin positiivisia kokemuksia!

 2. Paula kirjoitti:

  Oon ite nyt tässä muutaman viikon sisällä kiinnostunu tosi paljon korealaisesta kosmetiikasta ja oonki katellu Bearel sivuston tuotteita 😀 En tiedä mikä noissa kiinnostaa. Kenties suloiset ja hauskan näköiset pakkaukset tai sitten se tieto kuinka hyvin korealaiset ihoaan hoitavat

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oi avokadomaski kuulostaa ihanalta! Aika hauska sattuma kuitenkin, että just tänään hait paketin ja mä tein postauksen. Superkiva kuulla, että säkin oot tykännyt tosta Aloesta ja muutenkin k-kosmetiikasta. 🙂

 4. inka nitta kirjoitti:

  Varmaankin ne molemmat eli juurikin syötävän suloiset pakkaukset ja tieto ihonhoidon hyvyydestä. Mä oon ainakin ollut tyytyväinen tuotteiden toimivuuteen 🙂

 5. Katri kirjoitti:

  Hyvä ja erilainen postaus! Ei aina sitä samaa jota jokainen saa ostettua perusmarketista kotiin vaan oikeasti erilaisia tuotteita, tietty hyvä että sait jotain uuttakin kokeiluun 🙂

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

 6. Julia kirjoitti:

  Ahh korealainen kosmetiikka on niin ihanuutta! <3 Tässä postauksessa oli monta juttua, joita haluaisin testata. Tuo kanamunakuorinta on kyllä niiin paras kuorintatuote ikinä! <3

 7. ELLI kirjoitti:

  Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, erityisesti noi maskit! 😀

 8. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Oijoi tää oli kattava arviointi kaikista tuotteista! Ite käytän noita maskeja aina sillointällöin, tykkään kyl kovasti niistä, ja ois mahtavaa päästä laajentamaan vähän muihinkin tuotteisiin! Kiva kun esittelit täs näitä, noi kuorintajutut kiinnostaa erityisesti!

 9. Viivi kirjoitti:

  Toi mizonin hyaluronihappo seerumi ja aloen geeli on ihan sairaan hyviä!

 10. Kata kirjoitti:

  Bearel on kyllä ihana verkkokauppa, itsekin olen tilannut sieltä tuotteita enkä ole pettynyt pahemmin;) Myös asiakaspalvelu on siellä huippua ja sydämmellistä. Tuo huulilakka alkoi kiinnostaa, mulla on pari tony molyn lip tint huulisävytettä Bearelilta saatuna, ne on ihan ok laatua. Hieman epätasaisesti levittyviä jos ei tarkasti ja tasaisesti laita, tuo näyttää vähän tasaisemmalta!

 11. inka nitta kirjoitti:

  Bearel kyllä on super ihana kauppa! Tuo huulilakka kyllä levittyy suht tasaisesti ja tälleen noviisinakin on helppo laittaa. Suosittelen siis testaamaan tuota 🙂

 12. inka nitta kirjoitti:

  Siltä ne vaikuttavatkin. Varsinkin aloe gel 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Oi ihana kuulla, että tää postaus oli sun mieleen. Mä kans tykästyin noihin maskeihin ja olisi kiva käyttää niitä ainakin kerran viikossa. Suosittelen kuitenkin, että laajennat kans muihinkin korealaisiin kosmetiikkaan 🙂

 14. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla! Noi maskit kyllä on mielenkiintoisia, kun niitäkin löytyy paljon erilaisia 😀

 15. inka nitta kirjoitti:

  Mä kyllä kans tykästyin tosi paljon k-kosmetiikkaan. Kananmunakuorinta on kyllä super hyvä! :D<3

 16. inka nitta kirjoitti:

  Kiitti Katri. Joo nää tuotteet on kivoja just siks kans, kun ei näitä saa ihan jokapaikasta niin kivempi esitellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.