Hae
Inka Nitta

LEMPPARI SARJAT X 6 PART. 2

Vuosi sitten tuli tehtyä tämä postaus, jossa esittelin mun sen hetken sarjasuosikeita. Osa sarjoista löytyy edelleen suosikeista ja niistä on esimerkiksi tullut uusia kausia mm. Arrowin vitoskausi plärättiin just läpi. Tässä nyt muutamia muita sarjoja joita olen seuraillut ja kuuluvat suosikkeihini.
lempisarjoja 
SONS OF ANARCHY Jenkkiläinen draamasarja, joka perustuu rikolliseen kuviteltuun moottoripyöräkerhoon.

Tää sarja on niin ihana! Uusin, joka ollaan aloitettu ja tällähetkellä ollaan kolmoskauden puolessavälissä ja koukutun kokoajan vain enemmän. Hahmot ovat jotenkin niin samaistuttavia, tilanteet tunteitaherättäviä ja sarja on täynnä erilaisia arvaamattomia juonenkäänteitä. 7 kautta ja kaikki löytyy Netflixistä.

PRISON BREAK – Pako on yhdysvaltalainen toiminta/draamasarja. Sarja kertoo syyttömänä kuolemaantuomitusta miehestä, jonka insinööriveli laatii yksityiskohtaisen pako suunnitelman veljensä pelastettavaksi vankilasta. 

Okei nyt uuden kauden ansiosta Pakoa on varmaan tungettu joka tuutista ulos. Mä innostuin uudesta kaudesta niin paljon, että päätin katsoa koko sarjan uudestaan ekasta kaudesta lähtien ja sitten vasta uusimman. 4 ensimmäistä kautta löytyy Netflixistä ja viimeisin Ruudusta.

THE FLASH – Perustuu DC comicsin sarjakuvahahmoon Salama. Päähenkilönä rikospaikkatutkija Barry Allen. Kokeellisen hiukkaskiihdyttimen räjähdettyä Barryyn osuu salama, josta hän saa yliluonnollisen kyvyn liikkua nopeasti.

Mä vaan yksinkertasesti rakastan supersankarijuttuja. Tää Flash on Spinf off sarja Arrowiin liittyen. Aika moni noista DC:n sarjoista keskittyy Arrowerse universumiin eli ovat yhteydessä toisiinsa. Tästä löytyy 3 kautta, joista 2 Suomen Netflixissä.

DC’S LEGENDS OF TOMORROW – Jenkkiläinen supersankarisarja, joka kertoo DC:n hahmoista. Sarjassa matkustetaan ajassa estämään vihollista tuhoamasta maailmaa.

Sarja kuuluu myös Arrowerse universumiin eli on spin off Arrowille ja Flashille. Netflixistä löytyy kaksi kautta sarjaa ja kolmas kausi ainakin näillä näkymin tulossa.

AMERICAN HORROR STORY HOTEL – Amerikkalaisen kauhusarjan viides kausi, joka sijoittuu pahamaiseen Hotel Corteziin Losissa.

Yleisesti koko AHS on tosi hyvä sarja, mutta kaudet eivät sinäsä liity toisiinsa, joten valitsin tämän kauden tähän, sillä on mun lemppari. Koko kausi löytyy Netflixistä.

LUKE CAGE – Perustuu Marvelin samannimiseen sarjakuvahahmoon, joka tunnettu myös voimamiehenä.

Sarja on osa Marvel cinematic universeä, johon kuuluu Marvelin elokuvat ja sarjat. Tällähetkellä vain yksi kausi Netflixissä.

Onko joku muu katsonut näitä?

12 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Sons of Anarchy ja Pako kuuluu munkin suosikkeihin! Pitäisi taas ehkä alkaa katsoa alusta tota Sons of Anarchyä, siitä onkin jo tovi kun oon ne ekat kaudet nähnyt 😀

 2. inka nitta kirjoitti:

  Molemmat on siitä myös superhyviä, kun juonenkäänteitä ei aina voi arvata 😀

 3. Heidi Auvinen kirjoitti:

  Sons of Anarchy on tavallaan tuttu (mun isä katsoo sitä), muut oli itselle vieraita. Tuo SoA pitäisi kyllä itsekin katsoa läpi!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

 4. ELLI kirjoitti:

  Pakoa ja Arrowia on tullut seurattua hieman! Ja hahah, itsellä on työnalla täysin samanlainen postaus mutta ihan erityyppisillä sarjoilla 😀

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Pako on mulla myös yks kaikkien aikojen suosikkisarjoista. Tykkäsin siitä uudesta kaudesta tosi paljon!
  Tosi kiva postaus 🙂
  – Miia

 6. inka nitta kirjoitti:

  Suosittelen kyllä ehdottomasti SOAn kattomista! 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Molemmat on ihan huippuja! 😀 Hah aijaa, ootan innolla mitä sarjoja sun postauksesta löytyy 🙂

 8. inka nitta kirjoitti:

  Ite en vielä uutta kautta oo päässyt katsomaan, mutta uskon, että se on yhtä hyvä kun edellisetkin! Kiitos 🙂

 9. Kata kirjoitti:

  Pako on täälläkin suosiossa, haluaisin niin nähdä jo sen uuden kauden mutten ole itsekään päässyt vielä sitä katsomaan, kun on muita sarjoja kesken:D

 10. inka nitta kirjoitti:

  Sama täällä, että vitosta ei ole päässyt katsomaan, kun muitakin kesken. Tällähetkellä ollaan poikaystävän kanssa innostuttu niin paljon tuosta SOAsta, että Pako on jäänyt vähän. Niin ja poikaystävä ei ollut ennen nähnyt ollenkaan Pakoa, kun mä taas nyt katson vanhoja jaksoja toiseen kertaan 😀

 11. Niina kirjoitti:

  Hyviä sarjoja oot listannut 😉 Pako on mun ikuinen suosikki, niin paras 😀 <3 Lisäksi ollaan nyt alettu katsomaan tuota Sons of Anarchya, joka on myös tosi hyvä sarja!

 12. inka nitta kirjoitti:

  Haha moni kyllä tykkää Paosta ja SOAsta, mutta en kyllä ihmettelekkään sillä molemmat on super hyviä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.