Hae
Inka Nitta

MUN MEIKKIKOKOELMA – LUOMIVÄRIT

Hetki sitten tein videon, jossa esittelin mun meikkipisteen ja koko sen sisällön. Meikkien esittely ei kuitenkaan ollut yksityiskohtaista ja videolla lupasin tekeväni vielä yksityiskohtasemmin tänne blogiin postauksia mun meikeistä. 
Tässä nyt sitten olisi tän postaussarjan ensimmäinen osa ja aloitetaan esittelemällä mun kaikki luomivärit!
eyeshadowsTältä kokoelma kokonaisuudessaan näyttää. Ei mitenkään kamalasti, mutta pienempikin määrä riittäisi ja näillä on tultu varsinkin arkikäytössä ihan hyvin toimeen.                 vevay nyxEnsimmäisenä nämä kaksi mustaa palettia. Vasemmalla Vevay paletti, jonka sain ystävältäni. Sävyt on tosi hyvänvärisiä ja mattasia, mutta pigmentti ei ole mikään paras. Tästä paletista löytyy vielä kaksi poskipunaa joita olenkin sitten käyttänyt melko paljon, sillä sävyt on tosi paljon mun mieleen! Vasemmalta taas löytyy Nyxin Smokey look kit, joka on ollutkin kovasti mun arkisemmassa meikissä mukana. Sävyt on ihanan shimmerisiä. Alapuolelta löytyy vielä kaksi huulituotetta.
thebalm eyeshadowsSitten löytyykin nämä kaksi TheBalmin luomiväripalettia. Vasemmalta Smoke Balm, joista olen tykännyt käyttää noita kahta sävyä Flame ja Spark. Musta eli Blaze on jäänyt ihan minimiin, sillä oon super arka tumman silmämeikin kanssa. Sitten toinen paletti eli Autobalm California, joka on oikeasti facepaletti, mutta itse olen käyttänyt oikeastaan vain silmiin. Reissuillehan tämä olisi täydellinen, kun paletista löytyy poskipuna, kulmaväri, luomivärit ja highligterit!             sekalaiset luomijtutSitten löytyy nämä sekalaiset luomiväripaletit. Ensimmäisenä Essencen luomivärit sävyssä Roses. Tää paletti on kyllä ehdottomasti mun eniten käytetty ja hinta-laatusuhteeltaan paras. Paletin ostin Minimanilta viiden euron hintaan, eli ei yhtään paha. 
Technicin Mega Nudes 2 sisältää 12 luomivärisävyä, joista kaksi mattasävyjä ja loput shimmerisiä. Mun mielestä ihan ok halppispaletti. Viimeisenä luomiväripalettina veryme Light smokey pikkupaletti, jossa kahdeksan hieman metallinhohtoista sävyä.                                                                sinkkuluomiväritTässä mun ainoat sinkku luomivärit. Kaksi Jordanan voidemaista luomiväriä, joiden käyttö on jäänyt super vähälle. Hopeista oon käyttänyt silloin tällöin highligterinä jos olen halunnut kunnon blingiä. Sävyt siis champagne shine ja brilliant bronze. wet n wildin lilan sävyinen glitterluomiväri oli ihan super pettymys, sillä glitteriä oli vain pinnalla ja sekään ei tarttunut luomille. luomiväritSiinä olikin sitten mun luomivärit. Haaveissa olisi vielä esimerkiksi TheBalmin Nude tude ja joku Naked paletti. Käytän kuitenkin loppujenlopuksi niin harvoin silmissä mitään vaaleampaa erikoisempaa niin saa nähdä milloin ostan uuden luomiväripaletin.

6 kommenttia

 1. Milja kirjoitti:

  Kiva kokoelma! Itselläni on myös kovassa käytössä tuo Essencen Roses, tosi hyvä hinta-laatusuhde kyllä siinä. TheBalmin Nudetudea olen myös miettinyt, mutta katsotaan nyt. 🙂

 2. Elli kirjoitti:

  Nude tudea mäkin täällä himoitsen! Ja mieluusti kokeilisin myös noita Balmeja mitä sulla jo onkin 😀 multa iteltäni löytyy pari luomiväripalettia, mutta oon aika huono käyttämään niitä. Pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni aamuisin ja herätä hiukan aikaisemmin niin ehtisi tehdä luomimeikitkin 😀

 3. Niina kirjoitti:

  Sulla on paljon semmoisia luomivärejä joista itsekkin pidän 🙂 Suosittelen kyllä Naked paletteja, mulla on se kolmonen ja se on oikeesti tosi hyvä <3 Tuo theBalmin paletti on kyllä kätevä kun siinä on kaikki samassa!

 4. inka nitta kirjoitti:

  Kiva kuulla, että meillä on samantyyppisiä luomivärejä. Joo täytyy kyllä miettiä hankkiiko Nude tuden vai Naked paletin ensin 🙂

 5. inka nitta kirjoitti:

  Nude tude ois kyllä jees! Noi mun pikkupaletit ei edes oo hirveen hintasia, alle 15 euroa molemmat ja todella riittoisia ja hyviä! Mä yhdessä kohtaa laitoin joka aamu myös luomivärit, mutta nykyään ehkäpä kesän takia oon keventänyt meikkiä 🙂

 6. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Milja! Juu tuo Roses paletti on kyllä ihan super hyvä. Se Nude tude tai jopa Nude dude ois kyllä jees, mutta itsekkään en ihan varma ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.