Hae
Inka Nitta

EPÄONNISTUNEITA ASUKUVIA

Mä oonkin muutaman kerran toteuttanut tälläisen epäonnistuneita asukuvia postauksen, mutta siitä on taas vierähtänyt aikaa. Asukuvaukset eivät todellakaan aina onnistu ja itseasiassa jos totta puhutaan, ehkä semmoinen 80% kuvista epäonnistuu. Mä tykkään olla kuvattavana, mutta turhan useasti muutun levottomaksi, varsinkin jos keli on yhtään huonompi.

P4080018P5210017Monta kuvaa näyttääkin tältä.. En kuitenkaan varmasti ole ainut, kuka tykkää hassutella kameran edessä? P5120026Silmät kiinni on kyllä kans aika perus. Se ärsyttää eniten, jos koko kuvaussessio on lähes epäonnistunut ja mikään ei miellytä ja sitten seasta löytyy muutama kiva kuva joissa vaatteet asettuu hyvin ja asento on kelpo niin silmät on tottakai kiinni. P4110001Tukan pöyhimiskuvia etenkin silloin kun hiukset on kiinni löytyy kans lähes jokaisen kuvauksen jälkeen. P5220024Tässä kuvassa silmiin lentää hiekkaa ja tulee niin paljon, että hyvä kun pystyssä pysyi! Useasti tuuli tykkää pilata kuvat, mutta välillä taas esimerkiksi pienessä tuulessa saa kivaa pientä twistiä ja elävyyttä mukaan kuviin.

Mites teillä? Kuinka monet kuvista onnistuu?

9 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Siis mä rakastan tota sun jumpsuittia:D Anyway todella hauskoja otoksia! Etenkin kahdelle ekalle naureskelin makeasti:'D Ihan huippuja! Täällä kans löytyy aina tusinoittain pilalle menneitä kuvia joille saapi nauraa:D

 2. Elli kirjoitti:

  Hahah nää on niin parhaita! 😀 mulla on ihan sama juttu, ne on ne harvat kuvat vaan mitkä onnistuu ja niiden takana on älyttömästi epäonnistuneita otoksia x)

 3. inka nitta kirjoitti:

  Nää kyllä on! No uskoinkin etten varmasti ole ainut:D Menispä se sillainpäin, että 80% onnistuu ja vaan 20% epäonnistuu 😀

 4. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Kata, se on kyllä kiva. Haha hyvä, että nää sai naurun aikaa! 😀

 5. Piia kirjoitti:

  Miten mainio postaus 😀 Myös mulla reilusti yli puolet kuvista menee kättelyssä poistoon, koska mullakin on aina silmät kiinni tai kädet tukassa 😀

 6. inka nitta kirjoitti:

  Haha hyvä, että tykkäsit! Se on niin ärsyttävää, kun silmät menee kiinni 😀

 7. inka nitta kirjoitti:

  Siis kumpa olis kymmeniä onnistuneita ja ihan pieni määrä niitä pilalle menneitä! 😀 Kiva, että tykkäsit tästä 🙂

 8. EMMI-STINA kirjoitti:

  Ihania kuvia! XD Nuo kaksi ensimmäistä ovat mun mielestäni parhaimmat näistä, naurahdin aikalailla, koska itse oon välillä aivan täsmälleen samanlainen kameran edessä… Oon muutenkin niin levoton sielu enkä yhtään luonnollinen kameran edessä niin yleensä mun kaikki kuvat epäonnistuu, ehkä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta… Täytyis varmaan harjoitella asukuvien ottamista ja kameran edessä palloilemista :'D

 9. inka nitta kirjoitti:

  Hahaha vähänkö hyvä, että sultakin löytyy kamera aina täynnä samantyyppisiä kun noi ekat! Mulla riippuu ihan päivästä ja kuvaajasta osaanko olla luonnollinen kameran edessä. Peilin edessä pystyy superhyvin harjotteleen kuvissa olemista, sillä kun tarpeeks monta kertaa harjottelee niin alkaa tulla automaattisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.