Hae
Inka Nitta

HEMMOTTELUHETKI

Kaupallisessa Yhteistyössä: Maybeauty hemmotteluiltaamaybeauty kauneusMuistatteko kun pieninä tyttöinä haluttiin aina pitää kaikenmaailman pyjamabileitä ja kauneusiltoja ystävien kesken? Mulla ja Veeralla tuli mieleen tälläinen ilta ja päätettiin pitkästä aikaa viettää hauskaa laatuaikaa yhdessä ruuan, kynsienlakkausten ja kasvonaamioiden parissa.

mudmaskhemmotteluiltaHyvään saumaan Maybeauty otti muhun jälleen yhteyttä ja sain minulle ennestään tuttuja kasvonaamioita uudestaan testiin. Edellisen postauksen naamioista löydät tästä. Mä tykästyin kyllä ihan järkyttävästi tähän maskiin, joten oli ihan huippua päästä käyttämään näitä ystävän kanssa yhdessä.
mustapäänaamiotkasvonaamioYksi pussi riittää helposti koko naamalle, mutta esimerkiksi jos maskia tykkää käyttää vain ongelma aluella, kuten Veera teki, niin riittää pussin sisältö kahdesta kolmeenkin kertaan.
Tämä naamio saa kyllä ihon todella freshiksi ja poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, likaa ja rasvaa! Jatkuvalla käytöllä mustapäillekkin voi sanoa heipat. Vinkkinä myös se, että olen todennut naamion toimivan parhaiten saunan tai kuuman suihkun jälkeen.
Plussana myös, että Maybeautylla on rahat takaisin takuu plus tuotteet ovat täysin vegaanisia. hemmotteluillan ruokamaybeauty mask
Tälläisiä hemmotteluhetkiä ystävien kanssa ja yksin täytyy kyllä pitää enemmänkin. On nuo kuitenkin semmoisia rentouttavia irtiottoja arjesta!

Mä sain myös teille mahtavan tarjouksen Maybeautylle tähän Incredbible Face Maskiin! Nimittäin tästä klikkaamalla suoraan verkkokauppaan saat -30% tilauksestasi. Voit myös kirjoittaa tilauksen yhteyteen inka2mask, jolloin saat alennuksen.

Joko oot tutustunut kyseiseen naamioon?

16 kommenttia

 1. Elli kirjoitti:

  Oon kuullut näistä kyllä aiemminkin ja houkuttelis kyllä kokeilla! -30% ale ei nyt helpota tätä houkutusta myöskään…:D

  Elli

 2. inka nitta kirjoitti:

  Nämä ovat kyllä ihan super hyviä, joten suosittelen ehdottomasti tilaamaan, kun tuo alennuskin on voimassa 🙂

 3. Ane / Timanttikenkätyttö kirjoitti:

  Ihanan kuuloinen hemmotteluhetki ollut teillä ♥ Oi pitäisi varmaan itsekkin toteuttaa vastaava ystävien kanssa, että illan pääasiassa on ruoka ja hemmottelevat tuotteet yhdistettynä hömppäleffoihin 😀

  ♥: Ane

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Diggailen! Varastot jo tyhjenneet joten laitetaanpa uusi satsi tilaukseen 🙂

 5. Kata kirjoitti:

  Tämä on yksi ihan mun suosikki maski ja olen täysin varma että tulen tilaamaan näitä jatkossa ja pitämään tämän omassa ihonhoitorutiineissani! ♥ Todella kivan hemottelupäivän ootte pitäneet tyttöjen kesken:)

 6. Patricia Ström kirjoitti:

  Pitää testaa tota joskus, kuulostaa hyvältä! Iski kauhee nälkä 😀 <3

 7. Sara V kirjoitti:

  Tommoset illat on ihania! ♥️ Täytyy ehkä harkita tuon maskin tilaamista, kun olen pitkään sellaista halunnut kokeilla!

  http://saraoonav.blogspot.fi

 8. EMMI-STINA kirjoitti:

  Tällaisia iltoja on tosiaankin ihana pitää läheisimpien ystävien kanssa ♥ Täytyy itsekin suunnitella tällainen loppukesälle, kunhan töiltäni kerkiän 🙂 Kiinnostuin myös tosi paljon tuosta maskista, täytyy ehkä jossain vaiheessa hankkia kokeiluun!

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Meitsi on kokeillut naamiota ja tykkään! Harmittaa vain nuo yksittäin pakatut tuotteet… <3 Liisa
  P.s. Ihana toi vaatepenkki tuolla taustalla 😀

 10. inka nitta kirjoitti:

  Mahtava kuulla, että oot tykännyt tuotteesta! Haha joo toi Veeran nojatuoli on kyllä kätsy kun siihen voi heittää vaatteet sun muut. Harmi, kun mun kämppään ei tommosta mahdu 😀

 11. inka nitta kirjoitti:

  Nää päivät/illat on kyllä parhautta! Mullakin niin paljon töitä, että meidän oli tälläinen pakko toteuttaa keskellä viikkoa arkea. 😀 Toivottavasti säkin ehdit tälläistä viettämään ystäviesi kanssa! <3 Suosittelen ehdottomasti tuota maskia kokeiluun ja kannattaa hyödyntää tuo alekoodi 🙂

 12. inka nitta kirjoitti:

  Nuo illat ovat kyllä ihania, semmoisia irtiottoja arjesta! Suosittelen kyllä maskia, on senverran tehokas 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Kannatan! Haha voi ei 😀 <3

 14. inka nitta kirjoitti:

  Kata kiva, että säkin oot tota mieltä. Oon vähän samoilla linjoilla sun kanssa, että ehdottomasti tilaan lisää ja pidän ihonhoidossa. Tuo tyttöjenpäivä oli kyllä super rentouttava 🙂

 15. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiva kuulla. Siitä sitten hyödyntämään alennuskoodia 🙂

 16. inka nitta kirjoitti:

  Sellainen se kyllä olikin! Suosittelen kyllä viettämään tuollaista arjen irtiottoa ystävien kesken juurikin hyvän ruuan ja kosmetiikkajuttujen parissa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.