Hae
Inka Nitta

MITEN MENEE?

aamupalallaKesäkuuta jo mennään. Mun valmistumispäivä on vihdoin lyöty ihan täysin lukkoon ja merkonomin tittelin saan viimeinen tätä kuuta. Tämä kuukausi tulee olemaan rankka. Vielä yksi verkkokurssi, muutama täydentävä dokumentti ja paljon paljon työtunteja. Väsymys alkaa pikkuhiljaa jo nyt painaa, kun työputket ovat kahdeksaa päivää ja tunteja semmoset 40h viikkoon ja päälle vielä koulutehtävät ja tämä blogi. Noh omapa on syyni, kun tuon 25h pakollisten harkkatuntien päälle olen ottanut niitä palkallisia vuoroja. En varmasti ole ainut kuka tuntuu hukkuvansa töihin välillä?

aamupalani

Tuntimäärästä johtuen myös esimerkiksi viime sunnuntain video jäi kokonaan toteuttamatta. Mä tykkään ihan super paljon tehdä videoita, mutta pakko lyödä jäihin se, että joka toinen sunnuntai tulisi videoita. Tästä lähtien aion toteuttaa niitä aina kun haluan! Blogia en haluaisi laiminlyödä ollenkaan, mutta valitettavasti pakostakin niin ehkä tulee käymään, mutta onneksi vain kesäkuun ajan. Heinäkuu tuntuukin sitten ihan lomalta, vaikka kesälomaa mulla ei olekkaan, hah. Nyt mä jatkan mun ansaittua vapaapäivää ja seuraavana hommissa onkin rästiin jääneisiin sähköposteihin vastailu, postipaketin noutaminen, ystävän kanssa Ikeassa käyminen ja illasta käydään poikaystävän kanssa tsekkaamassa Verkkokaupan uudet tilat. 
Oikein rentouttavaa tiistaita sinne!

4 kommenttia

 1. Maria | Elämänhumalassa kirjoitti:

  Varmasti stressaavaa, mut heii tsemppiä loppurutistukseen!☆ Onneksi ei ole enää pitkä aika kun saat tutkinnon suoritettua!:)

 2. Kata kirjoitti:

  Elämässä on joskus varmasti hetkiä jolloin harrastus täytyy jättää taka-alalle. Täällä kuitenkin odotellaan innolla postauksiasi!:) Tsemppiä koulu ja työ juttuihin!

 3. inka nitta kirjoitti:

  Niinhän niitä on! Mulle tämä vaan on niin rakas harrastus ja joskus toivottavasti edes osa-aikatyö niin tuntuu jotenkin kurjalle! 😀 Kiitos Kata ihan tosipaljon <3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Maria todella paljon ja niimpä, onneksi enään vain vähän aikaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.