TOMAATTINEN KIKHERNEPASTA
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä GoGreenin kanssa.
Reilu kuukausi sitten vierailin Indiedaysin järjestämässä blogipäivässä ja sieltä nappasin GoGreenin tuotekassin mukaan, mikä sisälsi kaikkea kivaa testattavaa. Terveellisempi ruokavalio kiinnostaa jatkuvasti enemmän. Tykkään kuitenkin syödä mitä vain ja esimerkiksi lihaa en pystyisi jättämään kokonaan pois. Erilaiseen vihreämpään ja ravintorikkaaseempaan ruokavalioon olen vasta pikkuhiljaa tutustumassa.
- GoGreen Penne pasta – Gluteeniton muinaisvilja pasta, raaka-aineina punaisten linssejen jauho, tattari ja teff
- GoGreen punaiset linssit – Kuivia runsaskuituisia ja paljon proteiiniä sisältävät linssit.
- GoGreen kikherneet – Luomu kikherneet, jotka ovat liottamista varten valmiit.
- GoGreen kaura- & mantelijuoma – Makeuttamaton ja laktoositon sekä maidoton herkullinen juoma, jossa käytetty muinaisviljaa.
Laita Penne pasta keittymään veteen noin 8 minuutiksi. Pilko punasipuli pieniin lohkoihin/paloihin. Kaada pannulle pieni määrä oliiviöljyä ja laita punasipuli ruskistumaan pannulle. Kun sipulit ovat hieman ruskistuneet, kaada tomaattimurska pannulle. Lisää kikherneet pannulle ja lämmitä. Ripottele hieman pippuria ja persiljan lehtiä ruuan päälle. Lopuksi sekoita pasta tomaattisen kikhernekastikkeen kanssa sekaisin. Koristeeksi päälle hieman persiljaa.
Helppoa, nopeeta ja hyvää! Ootkos sä testannut jo GoGreenin uusia muinaisviljatuotteita?
Näyttääpä hyvältä ♥ Pasta on kyllä aina niin hyvää, nam!
En ole testannut tuotteita, mutta täytyy joskus testata! Sekä tätä reseptiä :p Näyttää hyvältä <3
Suosittelut kyllä kumpaankin. Voi hyvä, että näyttää hyvältä! Kiitos <3
Oi kiitos! Oon samaa mieltä, että pasta on aina hyvää <3
Nammm, ihan huippukiva resepti! Pitääpä kokeilla! <3