Hae
Inka Nitta

HAALARISSA

haalarissahaalarissa3haalarissa2jumpsuit – H&M, shoes – Converse 
Voitteko uskoa, että huomenna on jo kesäkuu? Tää kevät on mennyt ihan super nopeesti. Koulun puolesta mulla on enään yksi visuaalisen myyntityön verkkokurssi tekemättä ja sitten on koko tutkinto taputeltu. Harjottelupaikalta odotetaan vielä arviointeja ja tunnit teen vielä näillä näkymin kesäkuun loppuun asti. Koulun jälkeen jatketaan kuitenkin onneksi palkallisena harjottelupaikalla ja saa nähä mitä sitten syksy tuo mukanaan työkuvioissa. 
Viime päivät on olleet sateisia ja koleisia ja nyt kun noita asukuvia kattelee niin ei voi muuta toivoa kuin, että tulisi yhtä ihanat ilmat kun viimeviikolla! 
Nyt nostan herkulliset siivet uunista, avaan Netflixin ja hyppään poikaystävän kainaloon. Oikein ihanaa keskiviikko iltaa kaikille!

8 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Ihana haalari!! Tyhmä kysymys tulee:'D Onko tuossa lahkeet noin tiukat vai ootko jotenkin saanut laitettua ne noin? Mulla on yks haalari ja yhdet pöksyt joissa on kyllä suorat lahkeet mutta en ikinä löydä tuollaisia jotka ois tiukat. Ne näyttää paemmalta kuin sellaiset suorat löysähköt ja tuntuu se olokin paremmalta sellaisissa:) Odottelen itsekin kelejä jolloin saan ihanan punaisen haalarini päälle 8)

 2. Elli kirjoitti:

  Ootpa löytäny hyvin kuvauslokaation, ihanan näköistä!<3 Nyt täytyy varmaan itekkin etsiä laituri jostain haha 😀

 3. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos Elli!<3 Laituri löytyi pikkuselta rannalta mettän keskeltä 😀

 4. inka nitta kirjoitti:

  Haha juu on noi tiukat! Resorit siis lahkeissa ja voi olla, että siks kun toi on ostettu lasten osastolta 😀 Oi punanen haalari on varmaan super nätti <3

 5. ellanoora kirjoitti:

  Tykkään tuommoisista jumpsuiteista ihan hirveesti, joten tämä asu on kovasti mun mieleen! Kesäkelejä odotellaan myös kovasti 😀

 6. inka nitta kirjoitti:

  Oi ihana kuulla Ellanoora. Jep, ne kesäkelit olis kyllä taas ihanat 😀

 7. EMMI-STINA kirjoitti:

  Näytätpäs ihanalta! Tuo haalari mätsää jotenkin niin ihanasti yhteen noiden sun hiusten kanssa <3

 8. inka nitta kirjoitti:

  Voi kiitos ihan tosipaljon! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.