Hae
Inka Nitta

VERO MODA PIRKKALAN BLOGI-ILTA

vero moda pirkkalaViime lauantaina järjestin yhdessä esimieheni kanssa bloggaajille suunnatun shopping nightin mun työpaikalla Veskan Vero Modassa. Edellisen kerran järjestin tammikuussa samanlaisen ja jos se on mennyt sulta jostain syystä ohi, niin siihen postaukseen pääset tästä. Tälläkertaa tapahtuma järjestettiin myymälänaukioloaikojen ulkopuolella, joten aikaa riitti paremmin vieraille. vero moda veskavero moda pirkkala vip-iltavero moda pirkkala ruuatIlta aloitettiin klassisesti alkumaljoilla ja tervetulopuheella. Myymäläpäällikkö oli kerännyt aivan ihania asusettejä ja hän kertoi tämän hetken muodista ja siitä mitä Vero Modalle on tulossa. Tämän jälkeen keskusteltiin paljon muiden bloggaajien kanssa ja soviteltiin vaatteita. Tai noh minnä ja myymäläpäällikkö enimmikseen kiikutettiin vieraille vaihtoehtoisia tuotteita ja oikeita kokoja sovitukseen. Paikanpäällä oli myös pientä naposteltavaa, jotka hävisivät iltaa kohden tarjottimilta. shoppailuillan asuvip-illan asuMun päälleni illaksi valikoitui yllätysyllätys sellaista vaatetta mitä meiltä saa. Vero Modan aivan ihana toppi ja Jacqueline de yongin hame. Tämä asu nousi muutenkin mun suosikkejen joukkoon, niin ihanan kesäinen ja siisti!  Asukokonaisuuden hintakin jää reilusti alle neljänkympin, joten ei paha.vero moda pirkkala shopping nightvero moda pirkkala bloggaajatVasemmalta: Emman sisko, Emma, Viivi, Elli, Miljan ystävä, Saga, Salli, Ane ja alarivissä minä ja Milja.
Ilta oli kyllä onnistunut ja ihan huippua, että niin moni teistä pääsi paikalle, vaikka olisihan se ollut hienoa jos kaikki kutsutut olisivat päässeet. Oli ihana nähdä vanhoja tuttuja ja tustua uusiin. Nämä blogitapahtumat ovat kyllä niin kivoja, kun saa aina uusia ystäviä! Toivottavasti pian nähdään porukalla taas.

16 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Ihanalta näyttää! Voi kun meilläkin joku järjestäis tollaisia täällä Kuopiossa päin. Pitää suunnata Tampereelle seuraavan kerran sukulaisia moikkaamaan, kun järjestätte tämmösen illan 😀 Vaatekaappi ainakin kaipaisi uudistusta ja jonkun apua.

 2. inka nitta kirjoitti:

  Haha nää on kyllä ihan hauskoja! Saa nähä tuleeko kuitenkaan hetkeen tälläisiä järjestettyä, kun kaksi on puolen vuoden sisään tehty. 🙂

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiitos Elli! Ihanaa kun tykkäsit <3

 4. Kata kirjoitti:

  Mä olen niin pitkään miettinyt että pitäisi itsekin järkätä tällainen kun sinne Tampereelle on kovati matkaa tääältä:D Pitäisiköhän viimein käydä Vero Modassa vähän kyselemässä:) Ihania kuvia ja sun asu on munkin mieleen kovasti! ♥

 5. Milja kirjoitti:

  Oli kyllä huippua! 🙂 toivottavasti nähdään pian!

 6. inka nitta kirjoitti:

  Niimpä sieltä onkin! Hei käy kyselemässä ihmeessä Vero Modasta tätä mahdollisuutta. Aivan varmasti lähtevät mukaan innoissaan 🙂 Kiitos! 🙂

 7. inka nitta kirjoitti:

  Ihanaa, että viihdyit! Toivottavasti nähdään! 🙂

 8. Noora Emilia kirjoitti:

  Oi vaikutti ihanalta tapahtumalta! Kiva, että jaksat järjestää tollasia. 🙂

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

 9. HENNA kirjoitti:

  Harmittaa nyt kyllä niin etten päässyt! :/ Vietiin veljen kanssa meidän isä yllätyssynttärilahjaksi Varalan Flow Parkkiin, ja arvasin että siellä venähtää niin pitkään etten mitenkään kerkeä enää Pirkkalaan. Nooh, ensi kerralla sitten taas! 🙂

 10. Niina kirjoitti:

  Tuo ilta kuulostaa kivalta! 🙂 Joskus olisi kiva päästä mukaan tuollaiseen tapahtumaan. Sulla on ollut tosi nätti asu päällä!<3

 11. inka nitta kirjoitti:

  Ilta olikin todella kiva! Kiitos paljon <3

 12. inka nitta kirjoitti:

  Olisi ollut kyllä mukava nähä taas suakin! Sullakin kuitenkin nähtävästi ollut kiva päivä tuolloin. Jep, toivottavasti nähdään pian! 🙂

 13. inka nitta kirjoitti:

  Noita on ihan hauska järjestää! Nyt tosin ei hetkeen ole tarkoitus 🙂

 14. EMMI-STINA kirjoitti:

  Voi että, ihanalta kyllä näyttää! Harmittaa tosi paljon, kun en itse päässyt tulemaan pitkän työpäivän takia, vaikka lähetitkin sähköpostia 🙁 Mutta ehkä ensi kerralla sitten olisi parempi onni matkassa! Tuo sun asusi on muuten todella söötti <3

 15. inka nitta kirjoitti:

  Joo harmitti kyllä, kun et päässyt! Ehkä sitten nähdään ensi kerralla esimerkiksi muun tapahtuman yhteydessä. Kiitos ihan hirveesti <3

 16. inka nitta kirjoitti:

  Ois kyllä ollu kiva, jos olisit päässyt! Voi ihana kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.