Hae
Inka Nitta

VUOSIKYMMENTEN KEHYKSET

Kaupallisessa yhteistyössä Instrumentarium

instru ja bidViime BID-päivässä pääsin osallistumaan Instrun yhteistyöhön, jonka ihana teema oli tälläkertaa Heritagen uusi kehysmallisto. Heritagehan on aito Italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, jonka perustana on esimerkiksi käsityö ja ajattomuus! 60-luvun muotia50-luvun muotiaTälläkertaa esillä oleva teema oli Heritagen Spectacles of time – mallisto, joka on ottanut vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Pisteellä oli näytillä aivan ihastuttavia klassikkokehyksiä niin silmälaseihin, kuin aurinkolaiseihinkin. instrumentarium 2017Etenkin kehyksissä 50- ja 60-luku kiehtoo ja miksei myös pukeutumisessa! 60-luvun hillityt minimekot ja pikkumustat ovat kuitenkin tosi lähellä sellaisia mekkoja mistä mä oon jo kauan tykännyt, vaikka niissäkin enemmän tämä 2010-luku näkyykin. Valitsinkin 60-luvun henkiset kehykset kuvaan, jotka miellyttävät mua niiden samaanaikaan siron ja suuren muotonsa ansiosta. Tämän tyyppisiä aurinkolaseja multa löytyykin jo ennestään. Silmälasit tosin ovat hieman kulmikkaammat. heritageMinkätyyppiset kehykset sua miellyttää?
Valokuvaajan kuvat: Sanni Riihimäki

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Voii ihania nuo yhteiskuvat teistä tuossa 8) ♥

  2. inka nitta kirjoitti:

    Oi kiitos hirmusti Kata<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.