Hae
Inka Nitta

VAPPU TUNNELMIA

vappu2017vappu asu5metrilakujavapputori17muikkuja toriltaToivottavasti kaikki vietti ihanan vapun. Täällä ollaan oltu puolikuntoisena perjantaista asti ja pikkuhiljaa alkaa helpottamaan oloa. Tänään tosin mennään jo takaisin töihin, joten toivotaan että parantuminen ei viivästy. 
Lauantaina tavattiin torilla Tapparan mestaruusjuhlien kunniaksi ja samana iltana suunnattiin vielä Haloo Helsingin keikalle pakkahuoneelle. Valitettavasti kuvasaldo jäi lähes nolliin tolta illalta, vaikka molemmat asutkin olisi ollut hauska kuvata. Lauantaista on kuitenkin ilmestymässä videoo ensi sunnuntaina wuhuu!
Vappuaatto vietettiin kokonaan kotona sarjojen kera ja eilen vappupäivänä lähdettiin vähän ulkoilemaan tohon kauniiseen säähän ja poikettiin vapputorilla syömässä muikkuja ja ostamassa metrilakuja. Ihana rauhallinen vappu. Millainen oli sun vappu?

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Kuinka pitkä olet? Oot ihanan siro. <3

 2. inka nitta kirjoitti:

  Oi ihana kehu, kiitos!<3 Oon 160 senttiä tai ehkä jopa vähän vajaa 🙂

 3. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihania kuvia, ja voii että söpö asukokonaisuus!

 4. EMMI-STINA kirjoitti:

  Todella ihania ja piristäviä kuvia! Sun asukokonaisuus oli myös jotenkin niin söpö, vaikka tummia vaatekappaleita olitkin valinnut 🙂

  Oma vappu sujui aika railakkaasti, vaikka piti viettää rento ilta muutaman kaverin kanssa… Hauskaa oli joka tapauksessa! Toivottavasti sullakin oli ihan kivaa, vaikka olitkin hieman puolikuntoinen 🙁

 5. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos Saga, oot ihana! <3

 6. inka nitta kirjoitti:

  Oi kiitos, sulta tulee kans aina niin ihania kommentteja. <3

  Haha toi on niin perus, että kun pitäs viettää rauhallisesti niin se ei oo sinne päinkään. Joo oli silti ihan hauskaa ja ainakaan ei ollut krapulaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *