Hae
Inka Nitta

MUN ARKIMEIKKI

Ensiksi aivan ihanaa vappuaattoa! Mulla menee vappu tälläkertaa sairastellessa, mutta ton kelin takia ei kyllä haittaakkaan.

Vähän reilu vuosi sitten oon julkaissut mun arkimeikin postauksen muodossa. Sen löydät tästä. Mun meikkaustyyli ja tuotteet on muuttunut ihan hurjan paljon. joten ajattelin, että olisi varmaan hyvä tehdä päivitys ja uusi postaus aiheeseen liittyen!

arkimeikin meikitNäillä taion itselleni päivittäin perus meikkini. Tuotteita on vähän laidasta laitaan eri merkkejä. Beauty blender unohtui kuvasta.
RT arkimeikiSiveltiminä mulla toimii ihanat RT:n siveltimet. Hinta-laatu suhteeltaan ihan täydellisiä siveltimiä ja niin kauniitakin. Kulmasivellin, contour sivellin ja puuterisivellin on käytössä arkimeikissä päivittäin.
nyx lumene arkimeikkiMeikkaamisen aloitan kulmista. Tummennan mun kulmia ja ”piirrän” samanlaisiksi tällähetkellä Lumenen kulmavärillä käyttäen kulmasivellintä. Kulmien jälkeen siirryn silmiin ja tässä tapauksessa suoraan ripsiväriin, sillä harvemmin mun arkimeikissä käytän luomiväriä. Poikkeuspäiviä saattaa esiintyä ja hentoa nudea tai erisävyistä vaaleanruskeaa voidaan nähdä mun luomissa. gosh arkimeikkiSilmien ja kulmien jälkeen siirryn pohjan tekoon. Tällähetkellä käytössä Nyxin Stay matte but not flat meikkivoide, joka on puolipeittävä ja oikeasti mattainen. Oon levittänyt tämän beauty blenderillä tai harvoin jos haluan todella paksun pohjan niin RT:n meikkivoide siveltimellä. Meikkivoiteen jälkeen siirryn Goshin palettiin ja otan contour sudin käteen. Valitsen useasti shimmerisen ruskean ja levitän sittä poskiluun alapuolelle, otsaan sekä hieman leukaan ja häivytän rajan lähes näkymättömiin. 
Tämän jälkeen Essencen väritöntä puuteria siveltimellä koko kasvojen alueelle ja viimeisenä sipauksena Lumenen valopisaroita poskiluulle, leukaan ja nenänpäähän korostamaan kasvoja. 
arkimeikkiniarkimeikissäSilloin tällöin piristän arkimeikkiäni vielä huulipunilla. Kuvissa Nyxin soft matte lip creamia sävyssä London. Näissä kuvissa ei korostukset ja varjostukset oikein pääse edukseen, mutta tältä mun arkimeikki lähes päivittäin näyttää. 
Mitä sun arkimeikki sisältää?

4 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  Kivan näköinen arkimeikki sulla! 🙂 Ite tein kanssa vastaavan tyylisen postauksen pari kuukautta sitten, käy tsekkaamassa jos yhtään kiinnostaa!

  http://ainoaxberg.blogspot.fi/2017/03/mun-arkimeikki.html

 2. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos paljon ja hei meen ehdottomasti tsekkaan sunkin arkimeikin! 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Toi Maybellinen ripsari on ihan huippu! Toi toimii tosi hyvin varsinkin alaripsissä, kun musta tuntuu että saan lähes kaikilla muilla ripsareilla aina alaluomet täyteen sitä väriä 😀

 4. inka nitta kirjoitti:

  Se kyllä on ihan super hyvä ripsari. Mulla on useasti tosi kiire aamulla ja värit on ympäri naamaa, joten tuo ohut harja on loistava, kun se ei nimenomaa leviä joka paikkaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.