Hae
Inka Nitta

BID 2017

bid2017bid2017 alkumaljatsaija ja jatta bidPalataanpas vielä viime lauantaihin, jolloin järjestettiin Helsingissä Kattilahallissa Blogger’s inspiration day! Mun koko päivä alkoi aikaisella herätyksellä. Saija huristeli hakemaan mut Jatan kanssa kyytiin mukaan ja lähdettiin jo ennen kymmentä ajamaan Helsinkiin päin. bid2017 kukatbid2017 happy joesaga bidItse tapahtumassa tuli pyörittyä suurimmaksi osaksi Sagan ja Kristiinan kanssa. Nuo vuotuiset bloggaajatapahtumat ovat kyllä iha huippuja, kun pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin! Päivä kului todella nopeasti kierrellessä yhteistyökumppaneiden pisteillä ja juoruten kanssa bloggaajien kanssa. Kattilahalli miljöönäkin oli ihan super hyvä just tuohon tarkoitukseen!
bid2017 veromodabid2017 ruokaabid2017 juomatPakko sanoa, että tämän keväinen BID pääsee ehdottomasti parhaimpien joukkoon kaikista missä olen ollut paikanpäällä. Yhteistyökumppaneita oli ehkä hieman vähemmän kuin yleensä, mutta laadullisesti parempia. Omia lemppareita oli ehdottomasti Vero Moda & Vilan piste, jossa sai stailata keväisen asun ja sai ihanan tuotekassin mukaan kotiin, GoGreenin piste josta sai vaikka mitä kivaa kokeiltavaa kotiin ja varmaankin Instrumentarium, jossa sai käydä kuvauttamassa itsensä silmälaseilla! Näistä kyllä varmasti vielä kuullaan täällä blogissa.
bid2017 kyröbid17bid2017 skumppaaBlogipäivä oli kyllä todella onnistunut ja jäi hyvä mieli päivästä. Tapahtuman jälkeen suunnattiin vielä Sagan ja Saijan kanssa Italoon syömään ihanat annokset ja illan päätteeksi suuntasin lasillisille Sagan luokse, jonka jälkeen jatkoin matkaa takaisin Tampereelle.
Odotan jo nyt uutta BID-päivää innoissani!

4 kommenttia

 1. Patricia Ström kirjoitti:

  Räpsitpä ihania kuvia tuolta, tosi freesshejä! <3

 2. ☆Saga☆ kirjoitti:

  Ihania kuvia otit <3 Ihana oli nähdä ja pian toivottavasti uudestaan <3

 3. inka nitta kirjoitti:

  Ihana kuulla, että kuvat on hyviä susta <3

 4. inka nitta kirjoitti:

  Kiitos ihana!<3 Enskuussa viimestään <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.